βιταμίνες για τριχόπτωση

marilouts

New Member
έχει πάρει κανείς τις βιταμίνες priorin ή τις αντίστοιχες της apivita για την τριχόπτωση?αν ναι, κάνουν δουλειά?γενικά δεν θέλω να επιβαρύνω τον οργανισμό μου με τέτοια αλλα είπα να δώσω μια ώθηση στην ενδυνάμωση των υπαρχοντων μαλλιών και στη δημιουργία νέων

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

MANKAR

Active Member
Απ: βιταμίνες για τριχόπτωση

γεια σου φιλε , κοιτα απο τις βιταμινες μην περιμενεις και πολλα πραγματα ,νεες τριχες μην περιμενεις απο τη χρηση βιταινων , απλα μπορει να βελτιωθουν λιγο οι υπαρχουσες τριχες!!!!

marilouts

New Member

καλά ναι δεν περιμένω τιποτα το τρελό απλά μιας κ θα αρχίσω τα αντισυλληπτικα τώρα (κάτι που λογικά θα λύσει το προβλημα) σκέφτηκα να πάρω ταυτόχρονα και βιταμίνες για να ενισχύσω την προσπάθεια.ούτως ή άλλως προς το παρόν δεν έχω αραίωση σε κάποιο σημείο παρά μονο λίγο στους κροτάφους (εκτός αν είναι η ιδέα μου).αυτό που με προβληματίζει είναι ότι χάνω πολλές τρίχες στο λούσιμο,περίπου 100 τη φορά.μήπως ξέρεις ποιά από τις δύο είναι καλύτερη?priorin ή apivita?της apivita έχουν και κυστίνη και βασιλικό πολτό μέσα

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

Είχα πάρει παλιά κάψουλες priorin και το σαμπουάν της ιδιας μάρκας για αρκετό καιρό, όπως και πολλοί άλλοι και αποτελέσματα μηδέν.

Μπλουζα