αραιωση σε περιεργα σημεια+(5pics)

scott13

New Member
Καλησπερα παιδια,
Εχω ξαναγραψει στο φορουμ αλλα πιστευω απο τοτε εχει χειροτερεψει η κατασταση στο μαλλι μου. Τους τελευταιους 3 μηνες βλεπω μια αραιωση στο μπροστινο μερος και δεν εννοω τους κροταφους(δες φωτο).Δεν μπορω να καταλαβω πως ειναι δυνατον να αραιωνει εκει το μαλλι. Ειδικα απο το καλοκαιρι οι τριχες μπροστα μπροστα εχουν αραιωσει δεν ειναι τοσο πυκνες οσο τοτε. Οπως κ να εχει με εχει ανησυχησει το θεμα. Γενικως εχω αρκετη ξηροδερμια αφου με τρωει αρκετα και μου το εχει επισημανει κ δερματολογος. Το σαμπουαν που χρησιμοποιω ειναι head k shoulders. Για να μη ξεφυγω ομως απο το θεμα,βλεπω οτι η κατασταση εξελισσεται ασχημα οσο περναει ο καιρος κ βλεπω το μαλλι μου και ειμαι μολις 22. ΚΛηρονομικοτητα δεν ξερω αν υπαρχει,ο πατερας μου εχει τα μαλλια του κανονικα στα 55 του ο παππους μου τα ειχε χασει πριν τα 30.
Αν μπορουσατε να βοηθησετε θα το εκτιμουσα..

Οι φωτογραφιες ειναι τραβηγμενες λιγο μετα το λουσιμο,με φλας και απο πανω και μπροστα.

Συνημμένα

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    551.7 KB · Προβολές: 793
  • Screenshot_4.png
    Screenshot_4.png
    338.5 KB · Προβολές: 675
  • Screenshot_9.png
    Screenshot_9.png
    212.2 KB · Προβολές: 699
  • Screenshot_3.png
    Screenshot_3.png
    280.4 KB · Προβολές: 621
  • Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    592.4 KB · Προβολές: 710

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kwsths

Member
scott13 είπε:
Καλησπερα παιδια,
Εχω ξαναγραψει στο φορουμ αλλα πιστευω απο τοτε εχει χειροτερεψει η κατασταση στο μαλλι μου. Τους τελευταιους 3 μηνες βλεπω μια αραιωση στο μπροστινο μερος και δεν εννοω τους κροταφους(δες φωτο).Δεν μπορω να καταλαβω πως ειναι δυνατον να αραιωνει εκει το μαλλι. Ειδικα απο το καλοκαιρι οι τριχες μπροστα μπροστα εχουν αραιωσει δεν ειναι τοσο πυκνες οσο τοτε. Οπως κ να εχει με εχει ανησυχησει το θεμα. Γενικως εχω αρκετη ξηροδερμια αφου με τρωει αρκετα και μου το εχει επισημανει κ δερματολογος. Το σαμπουαν που χρησιμοποιω ειναι head k shoulders. Για να μη ξεφυγω ομως απο το θεμα,βλεπω οτι η κατασταση εξελισσεται ασχημα οσο περναει ο καιρος κ βλεπω το μαλλι μου και ειμαι μολις 22. ΚΛηρονομικοτητα δεν ξερω αν υπαρχει,ο πατερας μου εχει τα μαλλια του κανονικα στα 55 του ο παππους μου τα ειχε χασει πριν τα 30.
Αν μπορουσατε να βοηθησετε θα το εκτιμουσα..

Οι φωτογραφιες ειναι τραβηγμενες λιγο μετα το λουσιμο,με φλας και απο πανω και μπροστα.

φιλε εισαι μια χαρα τι καθεσαι και ασχολεισαι.. μακαρι να χα το μαλλι σου..Απο οτι βλεπω εχεις μια ελαφρια αραιωση μπροστα που παει για ανδρωγενετικη αλλα ειναι σε πολυ αρχικα σταδια εκτος αν ειναι εντονη εποχιακη η εκανες καμια διαιτα αποτομη και αραιωσες ! οι γονεις και αυτα δεν εχουν σημασια ολοι οι οι παπουδες γονεις θειοι μου ειχαν πλουσιατατο μαλλι και γω εχω το 1 /4 του μαλλιου σου και ειμαι 20.. μπορει να πηγαινει και 6 γενιες πισω.. οτι και να ναι δεν εχει σημασια δεν μπορεις να κανεις κατι.. Αν σε ενοχλει τοσο πολυ ξεκινα με ενα τοπικο φαρμακο ρεγκαιν(μινοξιδιλη) 2 % οχι πιο βαρυ οχι το 5 % ! κατα τη γνωμη μου αστο ομως χαλαρωσε και δες πως παει για κανα 3 μηνο ακομα.

scott13

New Member
για εποχιακη τριχοπτωση ξερω οτι ειναι φθινοπωρο και ανοιξη. οχι δεκεμβριο,ιανουαριο. αρα δεν παιζει. Τωρα για διαιτα που λες,δεν κανω προφανως απλα εχω σχετικα κακη διατροφη που προσπαθω να τη βελτιωσω. Για τη μινοξιδιλη που λες, ειχα παρει με χορηγηση δερματολογου για δυο μηνες(Σεπτ-Νοεμβ)μερα παρα μερα. την 5%. μαζι με betnovate Κ saw palmetto. Τι να σου πω,regrowth σιγουρα δεν ειχα. απλα η τριχοπτωση μειωθηκε καπως. Τωρα δεν παιρνω κατι,απλα ψαχνομαι για κατι φυτικο κιολας,αλλα δεν ειμαι σιγουρος. Να εστιασω σε τριχοπτωση η και σε ξηροδερμια που εχω αρκετη.
Ευχαριστω για το ενδιαφερον φιλε. Απλα δεν μπορω να μην ασχοληθω οσο χαζο κ αν σου φαινεται διοτι ειναι κατι που με ανησυχει ιδιαιτερα και θα ηθελα να το συζητησω αλλα και να βρω λυση.

kwsths

Member
scott13 είπε:
για εποχιακη τριχοπτωση ξερω οτι ειναι φθινοπωρο και ανοιξη. οχι δεκεμβριο,ιανουαριο. αρα δεν παιζει. Τωρα για διαιτα που λες,δεν κανω προφανως απλα εχω σχετικα κακη διατροφη που προσπαθω να τη βελτιωσω. Για τη μινοξιδιλη που λες, ειχα παρει με χορηγηση δερματολογου για δυο μηνες(Σεπτ-Νοεμβ)μερα παρα μερα. την 5%. μαζι με betnovate Κ saw palmetto. Τι να σου πω,regrowth σιγουρα δεν ειχα. απλα η τριχοπτωση μειωθηκε καπως. Τωρα δεν παιρνω κατι,απλα ψαχνομαι για κατι φυτικο κιολας,αλλα δεν ειμαι σιγουρος. Να εστιασω σε τριχοπτωση η και σε ξηροδερμια που εχω αρκετη.
Ευχαριστω για το ενδιαφερον φιλε. Απλα δεν μπορω να μην ασχοληθω οσο χαζο κ αν σου φαινεται διοτι ειναι κατι που με ανησυχει ιδιαιτερα και θα ηθελα να το συζητησω αλλα και να βρω λυση.

σε καποιους εμφανιζεται και τελη ιανουαριου . Α δεν το ανεφερες και δεν ηξερα τι ειχες παρει.. Παντως αν σου εδωσε καποια αποτελεσμα η μινοξ και την εκοψες ισως γι αυτο χειροτερεψε.. Δεν μ φαινεται χαζο μπορει να παραπλανουν οι φοτος και να ειναι πιο εντονο το προβλημα ! οκ αφου το ψαχνεις για κατι φυτικο πολλα ακουγονται για το - cg - μπορεις να διαβασεις αποψεις εγω που το πηρα δεν με βοηθησε ΚΑΘΟΛΟΥ αλλα αυτο σε σενα μπορει να λειτουργησει..πολλους βοηθησε τσεκαρε το !!

scott13

New Member
Θα το κοιταξω. Αν και αποτελεσματα η μινοξ δεν μου εδωσε. Ισως κ επειδη την επαιρνα συντηριτικα. Παντως,οι φωτος δειχνουν αραιωση ομως,δεν μπορει να το βλεπω μονο εγω. κοιτα ολο αυτο το ψαχνω για να μην εξελιχθει περισσοτερο. δεν ειμαι 30 ουτε 35. Λογικο να με ανησυχει πιστευω.

pazuzu

New Member
kwsths είπε:
οκ αφου το ψαχνεις για κατι φυτικο πολλα ακουγονται για το - cg - μπορεις να διαβασεις αποψεις εγω που το πηρα δεν με βοηθησε ΚΑΘΟΛΟΥ αλλα αυτο σε σενα μπορει να λειτουργησει..πολλους βοηθησε τσεκαρε το !!

Είσαι σίγουρος ότι πήρες cg; Από πού το πήρες; Τσέκαρες τη δομή του σε κάποιο εργαστήριο;

kwsths

Member
pazuzu είπε:
kwsths είπε:
οκ αφου το ψαχνεις για κατι φυτικο πολλα ακουγονται για το - cg - μπορεις να διαβασεις αποψεις εγω που το πηρα δεν με βοηθησε ΚΑΘΟΛΟΥ αλλα αυτο σε σενα μπορει να λειτουργησει..πολλους βοηθησε τσεκαρε το !!

Είσαι σίγουρος ότι πήρες cg; Από πού το πήρες; Τσέκαρες τη δομή του σε κάποιο εργαστήριο;

απο φαρμακειο .. οχι δεν τσεκαρα τη δομη του. το πηρα 3 μηνες πεσαν μποολικα μαλλια και το κοψα και αρχισα μινοξ παλι.. μπορει η πτωση να εγινε και απο τη διακοπη της μινοξ μετα απο 1 μιση χρονο.

Chs

Μέλος του προσωπικού
kwsths είπε:
pazuzu είπε:
kwsths είπε:

απο φαρμακειο .. οχι δεν τσεκαρα τη δομη του. το πηρα 3 μηνες πεσαν μποολικα μαλλια και το κοψα και αρχισα μινοξ παλι.. μπορει η πτωση να εγινε και απο τη διακοπη της μινοξ μετα απο 1 μιση χρονο.

Καλημέρα φίλε kwsths, μόνο και μόνο από αυτό που είπες είναι λογικό να έφαγες σοκ στα μαλλάκια. Απότομες αλλαγές σε ουσίες χωρίς να αφήσεις να σταθεροποιηθεί η κατάσταση αλλά και να δεις τι μπορεί να σου προσφέρει η ουσία σε βάθος χρόνου. Η τριχόπτωση π.χ. που είδες από το cg πιθανότατα να ήταν shedding phase και αυτό γίνεται για καλό, έπρεπε να δώσεις χρόνο περισσότερο. Καμιά θεραπεία και καμία κίνηση δεν λειτουργεί στα υπάρχων μαλλιά, πρέπει να κάνουν κύκλους και το αν λειτουργεί η όχι δεν το βλέπεις άμεσα αλλά στην πορεία.

Τώρα για τις φωτό, αυτό που βλέπω εγώ είναι ΑΑ με έναρξη στο εμπρόσθιο τμήμα, υποχώρηση hairline και κροτάφων, δεν είναι κάτι το "παράξενο" δηλαδή. Πάντως η τρίχα σου φαίνεται γερή γενικά και αυτό είναι ένα καλό ;) Μπορεί η ΑΑ σου να είναι και από τον παππού σου που όπως είπες τα έχασε πριν τα 30. Τώρα το θέμα δεν είναι από που είναι, αλλά τώρα τι κάνουμε..

Για εμένα μείνε σε μια ουσία η 2 ουσίες η ότι θες αλλά με πρόγραμμα και σταθερά, να δώσεις χρόνο σε ότι ακολουθήσεις. Μην αλλάζεις μπαμ μπαμ όπως π.χ. έκανες με το cg.

dimos18

Member
pazuzu είπε:
kwsths είπε:

cg http://www.hairlossgr.com/forum/thread-5176.html ,όχι cb

scott13

New Member
Chs
καλα σιγουρα δεν μπορουμε να προβλεψουμε απο ποιον συγγενη προερχεται η αραιωση. Ο πατερας μου ας πουμε οταν λεω οτι τα εχει κρατησει εννοω φυσικα με κροταφους ανοιχτους τους οποιους τους ειχε πριν τα 30 αλλα εμεινε ετσι. Ο παππους μου στα 30 ηταν Nw6-7. δλδ σχεδον ολα εκτος απο τα πλαινα. Γ αυτο ρωταω μηπως υπαρχει καποια ενδειξη που να δειχνει οτι θα φτασω σ αυτο το σημειο ετσι ωστε να το προλαβω. Βεβαια κ κομμωτρια μου ειπε να μην ασχοληθω με το σοι του πατερα αλλα της μητερας. Δεν ξερω τι ισχυει.

zaxas87

Member
ρε παιδια σορρυ αλλα γιατι νομιζω οτι το γονιδιο της αραιωσης ,καραφλας,γενικα αυτης της παθησης το περνουμε απο τη μητερα???????κανω λαθος??????

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Chs

Μέλος του προσωπικού
Παιδιά το γονίδιο όπως όλα τα γονίδια το κληρονομούμε και από τις 2 πλευρές. Πέρα από αυτό, σημασία δεν έχει από που το πήραμε αλλά τι θα κάνουμε γιαυτό, πως θα το πολεμήσουμε.

Άσχετα πως εγώ πιστεύω ότι και το "γονίδιο" να έχει κάποιος, κάποιοι άλλοι παράγοντες το πυροδοτούν και εμφανίζεται ίσως πολλά χρόνια από ότι φυσιολογικά θα έπρεπε...

scott13

New Member
Ναι καλα αυτο ειναι σίγουρο! αν σκεφτεί κανεις ότι πλέον οι περισσοτεροι από εμάς εχουμε μεσα στο δωμάτιο κινητό,ρουτερ(εστω στο διπλα) κατι που επηρεάζουν αρκετα κ σιγουρα δεν υπήρχαν παλιά,καταλαβαίνουμε ότι επηρεάζουν. Ίσως και η διατροφή. Το θεμα ειναι τι κανεις, αν κ εγώ γενικά έχω μπλεχτεί. Άλλοι μου λένε να μην ασχοληθω κ να παρω κατι φυτικό για ενδυνάμωση. Άλλοι οπως η κομμωτρια μου λεει εκτος των κροταφων δν εχω θεμα. Άλλοι μου λένε να παρω μινοξ. Είναι και η ξηροδερμια που εχω κ δεν ξερω που να εστιάσω.

Μπλουζα