αραιωση μπρος και στην κορυφη

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

maritsa

New Member
γεια!
εμενα το προβλημα μου ειναι το εξης:εδω και χρονια εχα πολυκυστικες,αλλα αντισυλλιπτικα μου εδωσε ο γιατρος εδω και 8 μηνες περιπου.ειχα παντα πολυ,πυκνο κ φουντωτο μαλλι.Με το που ξεκιναω τα αντισυλληπτικα,τριχοπτωση καργα.κρατησε κανα τετραμηνο η τριχοπτωση ωσπου ανακαλυψα οτι πλεον τα μαλλια μ ειχαν αραιωσει πολυ.τα αντισυλληπτικα π πηρα ηταν αρχικα gynofen και εδω κ 3 μηνες παιρνω yasminelle.
η τριχοπτωση ευτυχως εχει σταματησει,πχ παιζει να λουστω και να φυγουν 10 τριχες ολες κ ολες.το θεμα ειναι οτι παρ ολο π πλεον δεν πεφτει το μαλλι,εχει αραιωσει παρα πολυ μπροστα και στην κορυφη και εχει αδυνατησει.αν κοιταχτω δηλ στν καθρεφτη φαινεται δηλαδη η γραμμη του κεφαλιου,κατι που πριν ηταν αδιανοητο...ειμαι σε αναμονη για τριχοριζογραμμα και θα κανω κ ορμονικες.το θεμα που με απασχολει ειναι αν οι τριχες ξαναβγαινουν.δηλαδη αν η δερματολογος μ δωσει θεραπεια θα ειναι για να διατηρησω οτι εχω η ξαναβγαινει το μαλλι?και αν ναι ποσο συντομα?και σε ολες τισ περιπτωσεις??
ειμαι σε μεγαλη αναμονη μεχρι να ξαναπαω για το τριχοριζογραμμα,και δεν μπορω να περιμενω να ρωτησω την δερματολογο τοτε...
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

maritsa

New Member
Απ: αραιωση μπρος και στην κορυφη

ευχαριστω πολυ για τις αμεσες απαντησεις σας
 

kkathi

Member
Απ: αραιωση μπρος και στην κορυφη

Μαρίτσα δε μας έχεις πει ποια είναι η διάγνωση που έχει κάνει ο δερματολόγος σου. Πας κατευθείαν για τριχοριζόγραμμα δίχως να σε έχει εξετάσει κάποιος; Δίχως να είμαι η πιο εμπειρη εδώ μέσα (νέο μέλος και εγώ) έχω την εντύπωση πως αν πρόκειται για ορμονικό πρόβλημα αυτό αποκαθίσταται με ανάλογη θεραπεία και εφόσον αποκατασταθεί η ισσοροπία στις ορμόνες. Τον θυροειδή σοτ τον κοίταξες; Και αυτό το πρόβλημα δημιουργεί αραίωση. Τώρα αν πρόκειται για ανδρογεννή αλλωπεκία τα πράγματα είναι πιο ζόρικα. Τα υπόλοιπα κορίτσια εδώ είναι πιο έμπειρα για να σου απαντήσουν σχετικά με το θέμα. Δεν χρησιμοποίησα αντισυλληπτικά παρά μια μόνο φορά πολύ μικρή οπότε δε γνωρίζω αν υπάρχει σύνδεση αυτών με την αραίωση. Μάζεψε πρώτα τα δεδομένα και σε αυτά έλεγξε και τον σίδηρο και τη φεριτίνη που επίσης συνδέονται με το πρόβλημα της αραίωσης. Έτσι θα καταλήξεις πιο εύκολα σε πιθανά συμπεράσματα. Περιμένουμε νέα σου.
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα