αραίωση

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

antonis9011

New Member
Καλησπέρα παιδιά, είμαι καινούργιος στο φόιρουμ.
Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας ένα προβληματάκι που εχω εντοπίσει.
στην Κορυφή του κεφαλιού μου τα μαλλιά έχουν αραιώσει ..
εδώ μια φότο.. χρειάζομαι κάποιο είδους θεραπεία;; είναι νωρίς;; το προλαβαίνω;; :)

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

ANAR

Well-Known Member
Απ: αραίωση

Καλως ηρθες.
Εγω δεν βλεπω προβλημα φιλε ισως ειναι το περιεργο χτενισμα που κανεις και φενεται ετσι κενο το σημείο αυτο.Γνωμη μου. ;)

antonis9011

New Member

ευχαριστώ! ε κοίτα είμαι 21 ετών και τα μαλλιά μου ποτέ δεν τα έβλεπα τόσο αραιά εκεί πίσω.. δεν ξέρω αν φταίει το χτένισμα γιατί ποτέ δεν τα χτενίζω απλά τα αφήνω να πέφτουν. όταν τα κουρεύω δεν φαίνεται τόσο πολύ.. αλλά όταν αρχίζουν και μεγαλώνουν γίνεται έντονο το καινό που βλέπεις ::) σε σχέση πάντα με τα υπόλοιπα μαλλιά.

kakashi

Member

κοιταξε φιλε αντωνη εγω πιστευω πως θα επρεπε να ξεκινησεις καποια θεραπεια εφοσον εσυ ο ιδιος παρατηρησες οτι αραιωσαν τα μαλλια σ....δεν ειναι αναγκη να ξεκινησεις αργοτερα αν εχεις χασει περισσοτερα ,οσο νωριτερα τοσο καλυτερα....κ εγω καπως ετσι ημουν πριν κανα 2 με 3 χρονια κ τωρα εχουν αραιωσει καπως περισσοτερο κ ενω εκανα θεραπειες....διαβασε καλα το σαιτ (θα σ παρει καποιες μερες) κ μετα αποφασιζεεις τι θεραπεια θες να ξεκινησεις....μια αρκετα ελαφρια θεραπεια για αρχη ειναι καλα εφοσον δεν εχεις καποιο εμφανες προβλημα.....αλλα βεβαια μην σε πιασει αγχος γιατι η πολυ μικρη αραιωση που εχεις μπορει να οφειλεται σε πολλους κ διαφορους λογους (διατροφη αγχος κτλ)κ να μην ειναι ΑΑ....κ αν ξερεις κ καποιον καλο δερματολογο καλο θα ηταν να πας να σ πει τη γνωμη τ....καλωςηρθες κ απο μενα......

Panos1982

Well-Known Member

ANAR είπε:
Και οπως παντα ο Panos1982 θα σου πει παρε φινα ;D

χχχχχμμμμμ...εξυπνακιααααα..... :p

Οχι δε θα του πω αυτο......
Αλλα θα του δωσω μια συμβουλη......να χαμηλωνει λιγο το φως.....γιατι κανει αντανακλαση πανω στην καραφλιτσα που εχει πισω,......
και θα στραβωνει αυτους που πανε να μπουν στο δωματιο....χαχαχαχα :D

Ελα σοβαρα τωρα......ενταξει δεν υπαρχει ιδιαιτερο προβλημα......ουτε καν φαινεται δλδ αν ειναι ΑΑ......
Η φινα παντος αν τελικα υπαρχει προδιαθεση......οντως θα σε βοηθησει στο συγκεκριμενο σημειο.....
το ειπα δεν αντεξα ;D

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα