αξιολόγηση φωτό

Scrooge

Member
Θα ήθελα τη γνώμη σας σχετικά με τις δύο φωτό που παραθέτω.
Πώς νομίζετε ότι θα εξελιχθεί η τριχόπτωση (πλησιάζω τα 40);
Στη θέση μου θα δοκιμάζατε κάποια θεραπεία;

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

MANKAR

Active Member
Απ: αξιολόγηση φωτό

καλησπερα φιλε , αφου πλησιαζεις τα 40 εγω δεν θα εκανα τιποτα στην θεση σου!!!απλα αν εβγαινε κατι μονιμο σε θεραπεια απο τις μεγαλες εταιρειες θα εβαζα μαλλια!!!!!

kapa

Μέλος του προσωπικού

Scrooge είπε:
σαν να βλεπω εμενα σε λιγα χρονια χωρις θεραπειες ::)
αν δεν σε καιει αφησε τα ετσι,η ξεκινα κατι light,μινοξιδιλη σκετη πχ.

Scrooge

Member

kapamarou είπε:
Το σκεφτόμουν αλλά προς το παρόν δεν θα το κάνω, λόγω πιθανών παρενεργειών (κοκκινίλα, φαγούρα, λάδωμα) και ότι πρέπει να τη βάζεις συνεχώς χωρίς διακοπή.
Όσο για το αν με καίει, ναι με καίει αρκετά. Από την άλλη, σε όποιον λέω ότι με ενοχλούν τα μαλιά μου με κοιτάζει σαν να είμαι χαζός.

kapa

Μέλος του προσωπικού

Από την άλλη, σε όποιον λέω ότι με ενοχλούν τα μαλιά μου με κοιτάζει σαν να είμαι χαζός.
επειδη ειναι "φυσιολογικο" η αραιωση στον αντρα απο μια ηλικια και μετα,το αφυσικο ειναι να εισαι 40 και nw0

MANKAR

Active Member

οσο ποιο μικρη ηλικια σε ποιασει η φαλακρα τοσο το χειροτερο!!!εγω θα προτημουσα να με εποιανε 45 χρονων και να γινομουν γλομπος παρα 25 και να χανω τα χρονια μου σε θεραπειες στεναχωρια και αλλα πολλα!!!!!! :down

Scrooge

Member
Μπήκα μετά από καιρό στο θέμα, για να δω μήπως υπάρχει καμια νέα απάντηση και με έκπληξη διαπίστωσα ότι έχουν αλλαχτεί οι φωτό που είχα επισυνάψει. Οι νέες φωτό δείχνουν άγνωστο άντρα σε κλινική της HDC. Μπορεί κάποιος να μου πει από ποιον έγινε αυτό και για ποιο λόγο ;

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
Scrooge είπε:
Μπήκα μετά από καιρό στο θέμα, για να δω μήπως υπάρχει καμια νέα απάντηση και με έκπληξη διαπίστωσα ότι έχουν αλλαχτεί οι φωτό που είχα επισυνάψει. Οι νέες φωτό δείχνουν άγνωστο άντρα σε κλινική της HDC. Μπορεί κάποιος να μου πει από ποιον έγινε αυτό και για ποιο λόγο ;

Όλα τα συνημένα και φωτογραφίες σε ΌΛΑ τα thread του φόρουμ προς το παρόν έχουν ανακατωθεί λόγο της αναβάθμισης του φόρουμ.

Chs

Μέλος του προσωπικού
RE: Απ: αξιολόγηση φωτό

kapamarou είπε:
Scrooge είπε:
σαν να βλεπω εμενα σε λιγα χρονια χωρις θεραπειες ::)

Kapa πιστεύω μετά τα 40 σου θα έχει κάνει αναστροφή το DNA σου και θα βγάζεις μαλλί αντί να χάνεις.. πάρτο χαμπάρι θα αφήσεις ιστορία στη καράφλα.. :grandpa:

kapa

Μέλος του προσωπικού

Chs είπε:
Kapa πιστεύω μετά τα 40 σου θα έχει κάνει αναστροφή το DNA σου και θα βγάζεις μαλλί αντί να χάνεις.. πάρτο χαμπάρι θα αφήσεις ιστορία στη καράφλα.. :grandpa:
στα 32 μου σχεδον, κραταω καλα ακομα:19m:

Chs

Μέλος του προσωπικού

kapamarou είπε:
Chs είπε:
στα 32 μου σχεδον, κραταω καλα ακομα:19m:

Και στα 52 σου εύχομαι να κρατάς! :12m:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Μπλουζα