Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
σαν να βλεπω εμενα σε λιγα χρονια χωρις θεραπειες :Scrooge είπε:Θα ήθελα τη γνώμη σας σχετικά με τις δύο φωτό που παραθέτω.
Πώς νομίζετε ότι θα εξελιχθεί η τριχόπτωση (πλησιάζω τα 40);
Στη θέση μου θα δοκιμάζατε κάποια θεραπεία;
Το σκεφτόμουν αλλά προς το παρόν δεν θα το κάνω, λόγω πιθανών παρενεργειών (κοκκινίλα, φαγούρα, λάδωμα) και ότι πρέπει να τη βάζεις συνεχώς χωρίς διακοπή.kapamarou είπε:αν δεν σε καιει αφησε τα ετσι,η ξεκινα κατι light,μινοξιδιλη σκετη πχ.
επειδη ειναι "φυσιολογικο" η αραιωση στον αντρα απο μια ηλικια και μετα,το αφυσικο ειναι να εισαι 40 και nw0Από την άλλη, σε όποιον λέω ότι με ενοχλούν τα μαλιά μου με κοιτάζει σαν να είμαι χαζός.
Scrooge είπε:Μπήκα μετά από καιρό στο θέμα, για να δω μήπως υπάρχει καμια νέα απάντηση και με έκπληξη διαπίστωσα ότι έχουν αλλαχτεί οι φωτό που είχα επισυνάψει. Οι νέες φωτό δείχνουν άγνωστο άντρα σε κλινική της HDC. Μπορεί κάποιος να μου πει από ποιον έγινε αυτό και για ποιο λόγο ;
kapamarou είπε:σαν να βλεπω εμενα σε λιγα χρονια χωρις θεραπειες :Scrooge είπε:Θα ήθελα τη γνώμη σας σχετικά με τις δύο φωτό που παραθέτω.
Πώς νομίζετε ότι θα εξελιχθεί η τριχόπτωση (πλησιάζω τα 40);
Στη θέση μου θα δοκιμάζατε κάποια θεραπεία;
αν δεν σε καιει αφησε τα ετσι,η ξεκινα κατι light,μινοξιδιλη σκετη πχ.
στα 32 μου σχεδον, κραταω καλα ακομα:19m:Chs είπε:Kapa πιστεύω μετά τα 40 σου θα έχει κάνει αναστροφή το DNA σου και θα βγάζεις μαλλί αντί να χάνεις.. πάρτο χαμπάρι θα αφήσεις ιστορία στη καράφλα.. :grandpa:
kapamarou είπε:στα 32 μου σχεδον, κραταω καλα ακομα:19m:Chs είπε:Kapa πιστεύω μετά τα 40 σου θα έχει κάνει αναστροφή το DNA σου και θα βγάζεις μαλλί αντί να χάνεις.. πάρτο χαμπάρι θα αφήσεις ιστορία στη καράφλα.. :grandpa:
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.