ένας φίλος

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

rafahl

Member
Παιδιά ο αδερφός ενός φίλου μου είναι 21 χρονών είχε τριχόπτωση από πολύ μικρή ηλικία και τώρα που είναι φοιτητής ασχολήθηκε με αυτό το πρόβλημα πρέπει να ήταν κάπου nw3 και εδώ και κάτι μήνες που μου έχει πει ο ίδιος άρχισε να περνει c@pil@rine και μου είπε και αυτός και εγώ βέβαια από όσο το έβλεπα ότι του σταμάτησε την τριχόπτωση και βλέπει και καινούργιες τρίχες τι λέτε και εσείς ?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

LOK

Member
Απ: ένας φίλος

Βάλε την λέξη c@pil@rine στην αναζήτηση του site και δες... :snakoil:
Πες του φίλου σου να αγοράσει κανα μπουκαλάκι minoxidil που κάνει δουλειά αποδεδιγμένα.

xk

Active Member

το καπιτετοιο φιλε μου ειναι ο αρχηγος των φιδιων.....το ανακοντα το ιδιο..

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

Όποτε βλέπω στο star εκείνη την ανόητη μακροσκελή διαφήμιση αυτού τού άχρηστου snake oil μου έρχετε να σπάσω την τηλεόραση!!! :badw: :badw: :badw:

icesensei

New Member

rafahl είπε:
Παιδιά ο αδερφός ενός φίλου μου είναι 21 χρονών είχε τριχόπτωση από πολύ μικρή ηλικία και τώρα που είναι φοιτητής ασχολήθηκε με αυτό το πρόβλημα πρέπει να ήταν κάπου nw3 και εδώ και κάτι μήνες που μου έχει πει ο ίδιος άρχισε να περνει c@pil@rine και μου είπε και αυτός και εγώ βέβαια από όσο το έβλεπα ότι του σταμάτησε την τριχόπτωση και βλέπει και καινούργιες τρίχες τι λέτε και εσείς ?

Ραφαήλ όπως ξέρεις υπάρχουν πολλά προϊόντα που λέμε snake oils, πραγματικά... για αυτό που γράφεις.... υπάρχουν ήδη αναφορές+κυρίως από δυσαρεστημένους χρήστες όχι μόνο για το προίόν αλλά και για την αντιμετώπιση που είχαν ακολουθώντας κάποιο (ακριβότερο) πρόγραμμα - θεραπεία της εταιρίας που το φτιάχνει.
Αυτό που με ενδιαφέρει είναι αν εσυ ισχυρίζεσαι ότι έχει δώσει καινούργιες τρίχες :chinscratch Μα αυτό είναι ένα μεγάλο βήμα από το να σταματήσει η τριχόπτωση...μόνο μήπως είχε καμία σκόνη minox.... η λοσιόν :D Δεν είναι τυχαίο που υπάρχει το big3 ,και το κόστος είναι πολύ λογικό για το αποτέλεσμα. αν θες να βοηθήσεις το παλικάρι σύστησε τον εδώ ;D

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα