Φιναστερίδη

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

FreeThinker

Well-Known Member
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται όταν οι ίδιες οι εταιρείες γράφουν στο φύλλο οδηγιών πως ενδέχεται να έχετε σεξουαλικές παρενέργειες ακόμα και μετά την διακοπή να υπάρχουν ακόμα άτομα που λένε πως δεν ισχύει αυτό με τίποτα.Κατσε ρε φίλε οι ίδιες οι εταιρείες που βγάζουν την φίνα και την ντουτα το αναγράφουν και εσύ τους βγάζεις τρελούς.Καταλαβαίνω πως έχεις κάνει την επιλογή σου να παίρνεις χάπια εφ όρου ζωής και έχεις ανάγκη να το υποστηρίξεις με νύχια και με δόντια για την ψυχολογία σου αλλά όχι να γίνεσαι και βασιλικότερος του βασιλεος λες και μοιράζεσαι τα δισεκατομμύρια με τις φαρμακευτικές εταιρείες.
Γενικά ο άνθρωπος από την φύση του δεν έχει εξελιχθεί να ζεί με φάρμακα ειδικά όταν δεν συντρέχει κάποιος σοβαρός λόγος υγείας και όχι οι τρίχες που πέφτουν.
Τόσα χρόνια δεν θεωρούσαμε ασφαλη τα χάπια για το στομάχι προζακ πως λέγονται τέλος πάντων και ξαφνικά βγήκανε και είπανε τέλος είναι καρκινογόνα? Αξίζει αυτό το ρίσκο?αν βγούνε και πούνε το ίδιο και για την φίνα ντουτα αξίζει το ρίσκο του καρκίνου για τις τρίχες?
Να είναι κάποιος παχύσαρκος και να μην έχει ζωή το καταλαβαίνω να παρει τα καινούργια χάπια αδυνατίσματος και ας έχουν παρενέργειες (έχει πεθάνει μια γυναίκα) διότι αξίζει το ρίσκο διότι η παχυσαρκία είναι σοβαρή ασθένεια η τριχόπτωση όμως όχι
 
Μπλουζα