Υπαρχει καλυτερο τοπικο αραγε απο την Μινοξιδιλη....αν Ναι,ποιο ειναι?

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
Ειμαι χρηστης μινοξιδιλης αρκετο καιρο.Η αληθεια ειναι οτι δεν ειδα την δουλεια που εκανε στον Fenimore αλλα εχω την εντυπωση οτι καθυστερησε λιγο την ΑΑ.Πλεον εχω αρχισει και πιστευω οτι χανω εδαφος.Τι να κανω να την κοψω?Υπαρχει κατι καινουργιο που να με κανει να την αντικαταστησω?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Turbobox

New Member
Ψευδάργυρος φίλε
http://www.hairlossgr.com/forum/thread-6753.html
http://www.hairlossgr.com/forum/thread-7919.html

baldy

Member
δεν υπαρχει κατι οχι,η καλυτερη ενναλακτικη που εχει προταθει απο το φορουμ ειναι αυτη που ειπε ο τουρμποξ,για την ακριβεια αυτη την περιοδο τα must στο φορουμ ειναι

1)derma roller
2)Ψευδαργυρος

μεχρι να καραφλιασουμε περισσοτερο και να βρουμε κατι αλλο

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
Derma roller εχω,αν ειναι αυτο με τα αγκαθακια αλλα εχει περασμενη ημερομηνια ληψης.Αυτο το βαζουμε κ ασχετα,χωρις καποιο τοπικο στο κεφαλι η πρωτα αυτο κ στα καπακια καποια αλοιφη η καποιο blocker πχ.Η αλοιφη ψευδαργυρου ειναι ακινδυνη?Επηρεαζει την μινοξιδιλη η χρηση της?Ποσο ειναι η συνοιστωμενη ποσοτητα και ποσες φορες την ημερα?

gianniskritikos2

Active Member
ο καπα που ξερει καλυτερα λεει πως δεν αλληλεπιδρα η μινοξ με τον ζινκ(ψευδαργυρο) αλλα καλο ειναι να εχουν ωρες διαφορα αν θες να τον αρχισεις βαζε προι μινοχ και βραδι ζινκ... το ρολλερ εχει διαφορες ιδιοτιτες η μια ειναι οτι προκαλη καλυτερη αιματοση στο τριχωτο με την επουλωση τον μικροπληγων που δημιουργει διεγιρει την τριχοφυια και με τις μικροπληγες ανοιγει το δερμα και περνανε καλυτερα τα τοπικα αρα καλυτερα αποτελεσματα των τοπικων ....

ο ζινκ θεωριτικα ειναι ακινδυνος απλα καλο ειναι για προολυπτικους λογους αν και η δοσολογια του στην λοσιον ειναι μικρη να περνουμε που και που σημπληρομα χαλκου γιατι ο ζινκ ριχνει τις ποσοτιτες χαλκου στον οργανισμο και για να μην εχουμε καποιο προβλημα προσπαθουμε να τον κραταμε στα επιπεδα του αλλα επαναλαμβανω η δοση της λοσιον ειναι αρκετα μικρη σε ζινκ για να προκαλεσει κατι ασχημο με τον χαλκο αλλα προολυπτικα 3 φορες την εβδομαδα χαπακονομαστε για να μαστε ισυχοι

Chs

Μέλος του προσωπικού
gianniskritikos2 είπε:
ο ζινκ ριχνει τις ποσοτιτες χαλκου στον οργανισμο

:2m: τι είναι αυτα που λες?? Έχεις καταλάβει η τα πετας παπαγαλία?

Για να ανταγωνιστεί τον ψευδαργυρο παίρνουμε τον χαλκό.. οταν ριχνεις ψευδαργυρο απευθειας μεσα με τοπικο αυξάνεται η ποσοτητα ψευδαργύρου στον οργανισμό και μπορει να προκαλεσει θεματα..

Μην πετας ετσι πραγματα οπως να ναι... Δεν γραφουμε απλά για να γραφουμε σε θεματα που ο αλλος θελει να μαθει..

gianniskritikos2

Active Member
dimit 10 χρονια μονο με μινοχ παλευεις και εχεις χασει εδαφος? πως εισαι σε σχεση με πριντ ην χριση της?

Dimit

New Member
Στην υπογραφή μου λέω ότι παίρνω και fin. Είμαι σταθερός, όπως στα 20-21 μου.

gianniskritikos2

Active Member
7 χρονια σε κρατησε νομιζω σε ειχα ξαναρωτηση αλλα δεν κρατησα ονομα ωραιος μας δινεις θαρρος xD 7 χρονια μινοχ και κρατηθηκες

Dimit

New Member
ναι αλλά fin παίρνω μόνο τα 2 τελευταία χρόνια, και μου έδωσε μικρές τριχούλες οι οποίες όμως δεν μεγαλώνουν οι καριόλες! Χαίρομαι αν δίνω θάρρος σε κάποιους.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Dimit

New Member
το ότι κρατήθηκα σταθερός για μια δεκαετία είναι επιτυχία για μένα. Και αυτό το οφείλω κατά βάση στο regaine. Η σκέψη ότι έχανα τα μαλλιά μου στα 21 μου με τρέλαινε, θυμάμαι τότε. Τέλοσπαντων, θα ανεβάσω φωτογραφίες μέσα στο Μάιο.

Μπλουζα