Τροφες που μειωνουν την DHT

Καλα ολα τα χημικα που βαζουμε η καταπινουμε για να φρεναρουμε/σταματησουμε την τριχοπτωση αλλα εχω διαβασει στο διαδικτυο οτι υπαρχουν διαφορες τροφες που μπορουν να μειωσουν την παραγωγη DHT (σιγουρα δε θα κανουν τιποτα απο μονες τους αλλα σκεφτομουν οτι σιγουρα θα δωσει εστω και μια μικρη βοηθεια σε οτι αλλο χρησιμοποιει ο καθενας). Γνωριζει κανεις περισσοτερο η καποιο καλο site να δουμε κυριως τι τροφες πρεπει να αποφευγουμε και ποιες να προτιμουμε ? Ισως να προτεινει καποιος μια ισορροπημενη διαιτα? Αυτο που θελω να πω ειναι πως απο τον οργανισμο μου αν περναω περιοδους που δεν τρεφομαι σωστα και τρωω πολυ απεξω και κυριως λιπαρες τροφες (ειτε λογω δουλεια ειτε λογω εξεταστικης) εχω μεγαλη φαγουρα στο τριχωτο και αυξημενη τριχοπτωση , οποτε θεωρω οτι σιγουρα εχει καποια σχεση. Εχω βρει μονο γενικα πραγματα οποτε αν καποιος ξερει κατι πιο συγκεκριμενο ας προτεινει.

http://www.regrow-thinning-hair.com/pages/lowering-dht-levels-with-diet

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Chs

Μέλος του προσωπικού
Πολύ ωραίο George το θέμα που άνοιξες, η τροφή και κατά την προσωπική μου άποψη παίζει γιγάντιο ρόλο στην τριχόπτωση..

Να μοιραστώ μαζί σας κάποια βασικά πράγματα που άλλαξα στην διατροφή μου. Και πράγματι έχω δει διαφορά σε πολλά..

Αντικατέστησα το κρέας με σόγια εδώ και 10 μήνες, αν θα φάω κρέας είναι μια φορά η 2 την εβδομάδα και αυτό μοσχάρι.

Λιπαρά, τηγανητά, βρώμικα κλπ έγιναν και αυτά παρελθόν.

Αποφευγω τα γαλακτοκομικά και αν θα φάω μια φορά την εβδομάδα θα είναι μόνο με χαμηλά λιπαρά.

Πρόσθεσα στη διατροφή μου λαχανικά πολλά καθημερινά καθώς και φρούτα.

Από Ζάχαρες μόνο Stevia (εδώ έχω ένα θέμα με τον καφέ... δεν μου κολλάει στη γεύση ρε γαμώτο) Και έτσι που και πού παρανομώ με τη ζάχαρη :p

Ψάρι τουλάχιστον 3 φορές την εβδομάδα.

Πλέον έχω δει άλλη ποιότητα σε εμένα σε πολλά.. αλλά........ συνεχίζω την μεγαλύτερη μ@λ@κιά στη ζωή μου... το σιγαρέτο 8)

Serifis

Active Member
Φίλε και εγώ το τσιγάρο δεν το μπορώ το συνεχίζω... Το θέμα δεν είναι ο καπνός που θα κάνει κακό, είναι ότι και τα δάχτυλα σου με τον καιρό γεμίζουν 'σαπίλα' όπου καταλήγει στο κεφάλι. Αλλά δεν μπορώ για κανέναν λόγο να μειώσω το κρέας, πόσο μάλλον με σόγια. Εάν μάλιστα το κρέας που τρώω ξέρω ότι δεν είναι φορτωμένο με τοξίνες, γιατί να το κόψω;

Chs

Μέλος του προσωπικού
Το κρέας το έχω κόψει μετά από κάποιες έρευνες προσωπικές που είχα κάνει για την χοληστερόλη κλπ.. Πιστεύω πως σχετίζεται άμεσα και με την τριχόπτωση.. Αλλά γενικά δεν ήμουν ποτέ fan των κρεάτων π.χ. Αρνιά, Κατσίκια, Χοιρινά..

Το τσιγάρο αδερφέ Serifi είναι μεγάλος νταλκάς.. το στρίβεις και σε ταξιδεύει το ρημάδι... (Για καπνό Camel μιλάω) 8)

panoslydios

New Member
Aντι να ψαχνεις για τετοιες τροφες,ακολουθα αυτο
που καθαριζει τους οιστρογονικoυς υποδοχεις.

http://robertvon.com/mbp.html

Soralteno

Alternative treatment member
Μέλος του προσωπικού
panoslydios είπε:
Aντι να ψαχνεις για τετοιες τροφες,ακολουθα αυτο
που καθαριζει τους οιστρογονικoυς υποδοχεις.

http://robertvon.com/mbp.html

Συνονόματε μπορείς να με κατατοπίσεις στο θέμα των προβιοτικών;
Αν έχεις πηγές ενημέρωσης ανέφερε τις παρακαλώ.

gianniskritikos2

Active Member
ποιο το νοημα να ριξουμε την δυτ... δεν ειναι η αιτια του προβληματος την δυτ πρεπει να την αγαπατε ειναι οτι καλυτερο εχετε μεσα σας αυτη σας κανει αντρες και εσεις πατε να την φατε?.....

Μπλουζα