giannis_zouganelis
New Member
Καλησπέρα παιδια! Σας διαβαζω χρονια τωρα, κι ας ειναι αυτο το πρωτο μου ποστ. Ειμαι 30, εχω υποχωρηση στους κροταφους (οχι ιδιαιτερη) και diffuse thinning (αυτο ειναι το πιο ενοχλητικο). Χρονια σκεφτομουν για φινα, αλλα το απεφευγα φοβουμενος τα sides. Πριν καποιες μερες ανακαλυψα τις Keratene alphactive retard καψουλες (υπαρχει και θεμα στο φορουμ) που υποτιθεται οτι μειωνουν την dht χωρις τα γνωστα sides (...ιδωμεν!) και τις παρηγγειλα. Anyway, θελοντας να ειμαι σιγουρος για τη δοσολογια, καθως αναλογα με το ποσο dht εχεις, παιρνεις 1 ή 2 καψουλες, πηγα για πρωτη φορα να κανω μια εξεταση dht. Δυστυχως ηλεγξα μονο dht (το οποιο ηταν λαθος ασφαλως), καθως ημουν βεβαιος πως θα ηταν υψηλη, ηθελα μονο να δω το ποσο ψηλη. Σημερα πηρα τα αποτελεσματα και επαθα ενα ψιλοσοκ. Με φυσιολογικες τιμες 28,1 εως 665 pg/ml εχω 135. Μαλιστα γκουγκλαροντας ανακαλυψα οτι σε αλλα εργαστηρια οι φυσιολογικες τιμες κυμαινονται ψηλοτερα, εμενα με βγαζουν και κατω απο το φυσιολογικο! Γνωριζω βεβαια οτι δεν ειναι απαραιτητο να εχεις υψηλη dht για να σου πεφτουν τα μαλλια, αλλα οτι μπορει οι υποδοχεις σου να εχουν υψηλη ευαισθησια στη dht (ή... καπως ετσι)- ακομα και σε φυσιολογικες τιμες της. Αλλα τι γινεται με τη δικη μου περιπτωση που εχω χαμηλη τιμη;;;
1) μπορει να εχω α/α με τοσο χαμηλη τιμη;
2) μπορει να φταιει για την τριχοπτωση μου κατι αλλο;
3) ενα dht blocker (αν αυτες οι καψουλες οντως δουλευουν) θα με βοηθησει;
4) μηπως ακομα και το συγκεκριμενο, που δεν εχει sides, αντενδεικνυται για τη δικη μου περιπτωση, καθως θα πεσει παρα πολυ η dht και θα εχω θεμα;
5) κανενας με παρομοια περιπτωση ή καμια ιδεα; HELP!!
υ.γ.: δεν εχω dupa ή κατι τετοιο, η αραιωση που εχω ειναι μονο στο πανω μερος του κεφαλιου, οχι στα πλαγια ή πισω. Ο πατερας μου εχει κλασσικη α/α, NW7 πια. Ευχαριστω εκ των προτερων για το χρονο και τη βοηθεια σας!
1) μπορει να εχω α/α με τοσο χαμηλη τιμη;
2) μπορει να φταιει για την τριχοπτωση μου κατι αλλο;
3) ενα dht blocker (αν αυτες οι καψουλες οντως δουλευουν) θα με βοηθησει;
4) μηπως ακομα και το συγκεκριμενο, που δεν εχει sides, αντενδεικνυται για τη δικη μου περιπτωση, καθως θα πεσει παρα πολυ η dht και θα εχω θεμα;
5) κανενας με παρομοια περιπτωση ή καμια ιδεα; HELP!!
υ.γ.: δεν εχω dupa ή κατι τετοιο, η αραιωση που εχω ειναι μονο στο πανω μερος του κεφαλιου, οχι στα πλαγια ή πισω. Ο πατερας μου εχει κλασσικη α/α, NW7 πια. Ευχαριστω εκ των προτερων για το χρονο και τη βοηθεια σας!