Τριχόπτωση ερωτήσεις

Καλημέρα-καλησπέρα σε όλους... Εδώ και ένα μήνα παρατηρώ έντονη πτώση μικρών τριχών, γύρω στα 3-5 εκατοστά, ενώ το μαλλί μου είναι πάνω από 7 εκατοστά. Χάνω αρκετές μικρές τρίχες . Υπάρχει λόγος ανησυχίας.. Ξέρει κάποιος να μου πει τι παίζει? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων

Υ.Γ : παλιά χρησιμοποιούσα τοπικά (minox και super zix για κάποιο διάστημα) άλλα έχω καιρό που τα έχω κόψει και χρησιμοποιώ μόνο δαφνέλαιο 3 φόρες την εβδομάδα(χωρίς αποτελέσματα προς το παρόν και είμαι στο 3ο μήνα με κάποια διαλείμματα) και άρχισα και shen min μόνο κροτάφους... Το κύριο πρόβλημα μου προς το παρόν είναι η τριχόπτωση.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

poseidonas77

Well-Known Member
μαλον sheding ειναι απο το σεν μιν..μπορει και απο το δαφνελαιο
ειναι αδυναμες τριχες που φευγουν και λογικα στη θεση τους θα βγουν ποιο γερες και χοντρες
σκεψου οτι ειμαι 6 μηνες με μινοξ και 3 μηνες με δαφνελαιο και αρκετα συχνα στο βουρτσισμα μονο βλεπω
3-4 πολυ μικρες αλλα δεν αραιωνω...

@το δαφνελαιο μη το σταματησεις..κανει θαυματα ..ειδικα στο μπιφτεκι αλλα θελει υπομονη..βεβαια μπορει να εισαι ατυχος και να μη σου κανει δουλεια οπως συμβαινει με ολες τις θεραπειες που σε καποιους εχουν πενιχρα η μηδενικα αποτελεσματα

Φίλε δεν ξέρω αν είναι όντως shedding γιατί χρησιμοποιώ το δαφνέλαιο πάνω από 2 μήνες (οπότε δεν νομίζω να έχω ακόμη shedding)και το shen min το βάζω σε μια πολύ μικρή περιοχή στους κροτάφους(ουσιαστικά εκεί που υπάρχει ήδη λίγο χνούδι)... Βουρτσίζω τα μαλλιά και από τις 30 πχ τρίχες που πέφτουν τουλάχιστον οι 15 είναι αρκετά μικρότερες από το μήκος των μαλλιών μου.

petrospap

Active Member
μπορει να ειναι τα τριχακια που εβγαλε η μινοξιδιλη και αφου την εκοψες αρχιζουν και πεφτουν τωρα... συνηθως γυρω στο 3μηνο απτο κοψιμο αρχιζει η καθοδος...ποσο καιρο εχει που την εκοψες?

Εχω γυρω στο 3μηνο που την εκοψα τελειως...οποτε παιζει ν ειναι αυτο...δεν ηξερα οτι θελει τριμηνο για να αρχισει η καθοδος...ευχαριστω πολυ φιλε...

Γενικά ακόμα έχω αρκετή τριχόπτωση και κυρίως αρκετά μικρές τρίχες...το 60 % από όσες βλέπω να πέφτουν έχουν το 1/3 περίπου του μήκους των υπολοίπων.Δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί..έχω πάνω από 3 μήνες που έκοψα την μινοξ και αυτό γίνεται τον τελευταίο μήνα (όλο και πιο έντονα)..Αν κάποιος έχει κάποια γνώμη θα το εκτιμούσα να προτείνει κάτι. Έχω παραγγείλει και Ω3 και ελπίζω να βελτιωθεί κάπως η κατάσταση...

Μπλουζα