Τριχοφυΐα στο πρόσωπο!!

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

_kostas_

New Member
Γεια σας παιδια και απο μενα... Συγχαρητηρια για αυτο το πολυτιμο φορουμ και για τη δουλεια που εχετε κανει. Πραγματικα αποτελει χρησιμο εργαλειο για ολους μας. Συνεχιστε ετσι...!
Οσον αφορα λοιπον με εμενα...
Το προβλημα μου ειναι οπως φαινετε και απο τον τιτλο του τοπικ η ελλιπης τριχοφυια στο προσωπο. Ειμαι γυρω στα 23. Εχω επισκεφθει ήδη 2 δερματολογους. τριχοφυια σε ολο το υπολοιπο σωμα υπαρχει εως και τις γαμπες στα ποδια. στο προσωπο οι τριχες ειναι αρκετες απο το πηγουνι και κατω. Οσο περναει ο καιρος αυξανονται στην ποσοτητα αλλα με πολυ αργους ρυθμους ανεξαρτητα απο τη χρηση φαρμακων-βιταμινων-ιχνοστοιχειων. Πιστευω οτι ειναι γενετικα προδιαγεγραμμενο να μην εχω εντονη τριχοφυια. Δεν εχουμε ολοι οι ανθρωπο την ιδια ποσοτητα και την ιδια ενταση τριχοφυιας ειτε στο προσωπο ειτε σε αλλα μερη του σωματος. Το καταλαβαινω αυτο, αλλα μηπως υπαρχει καποιο φαρμακο ή κρεμα ή αλοιφη ή οτιδηποτε που να βελτιωνει λιγο την καταστηση χωρις βεβαια να ζηταω εκπληκτικα αποτελεσματα.

Συμφωνα με τους γιατρους εχω κανει χρηση κυκλοσπορινης, ψευδαργυρου, κυστινης και κρεμας κορτιζονης στο προσωπο. Δεν ξερω αν η διαφορα που βλεπω(η οποια ειναι πολυ μικρη) οφειλεται σε αυτα ή στο περασμα του χρονου γιατι οπως ειπα οσο περναει ο καιρος αυτες πλυθηνονται!!

Ευχαριστω πολυ και συγγνωμη αν σας κουρασα με το μεγαλο μηνυμα...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

_kostas_

New Member
Απ: Τριχοφυΐα στο πρόσωπο!!

φιλε Fenimore σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου και το ενδιαφερον σου!!!
Πραγματικα αυτο το θεμα, οπως και γενικα ολα τα θεματα εμφανισης, μας απασχολουν ιδιαιτερα. Φυσικα υπαρχουν και πιο σημαντικα ζητηματα στη ζωη, αλλα...
το τοπικ στο οποιο με παρεμπεμψες το ειχα διαβασει. Δεν εχω εφαρμοσει την ουσια αυτη, διοτι ανασταλτικος παραγοντας αποτελει το γεγονος που γραφτηκε στο τελος

..."να ξερεις ομως πως το πιο πιθανον ειναι οτι και ΑΝ δεις καποιο αποτελεσμα αν σταματησεις την λοσιον τοτε το αποτελεσμα σε μερικες εβδομαδες θα χαθει"

Επομενως, δεν ξερω αν θα επιτυχω κατι ή αν ειναι δωρον αδωρον... Παντως σε ευχαριστω για την απαντηση σου.
Οποια αλλη αποψη, βοηθεια ή συμβουλη καλοδεχουμενη...!!! Πραγματικα εχω διαβασει και εχω ψαξει πολυ στο ινετερνετ χωρις καποιο αντικρυσμα... Απο οτι βλεπω το "προβλημα" δεν το αντιμετωπιζω μονο εγω, εχω διαβασει αρκετα περιστατικα για το ιδιο ζητημα. Μηπως βρηκε καποιος κατι που τον βοηθησε?

crossfire

Well-Known Member

[quote author=_kostas_ link=topic=3061.msg55239#msg55239 date=1308587092
Συμφωνα με τους γιατρους εχω κανει χρηση κυκλοσπορινης, ψευδαργυρου, κυστινης και κρεμας κορτιζονης στο προσωπο. Δεν ξερω αν η διαφορα που βλεπω(η οποια ειναι πολυ μικρη) οφειλεται σε αυτα ή στο περασμα του χρονου γιατι οπως ειπα οσο περναει ο καιρος αυτες πλυθηνονται!!

[/quote]

φιλε μου,την κυκλοσπορινη σε τι μορφη την επαιρνες?Επειδη ειναι δυνατο φαρμακο,οντως δινει εντονη τριχοφυια,πιθανον η διαφορα που βλεπεις να οφειλεται σε αυτη.......αλλα δεν νομιζω αξιζει ο κοπος ενα τετοιο φαρμακο για τα γενια.
Τα γενια σου θα βγουν,μην ανησυχεις,αλλα πανε με πιο αργους ρυθμους

kapa

Μέλος του προσωπικού

δεν αξιζει να ακολουθει καποιος φαρμακευτικη αγωγη για τα γενια,εντελως πληροφοριακα τωρα στα 31 μου εχω τα διπλασια γενια απο οτι στα 25 μου

_kostas_

New Member

Παιδια σας ευχαριστω ολους σας πραγματικα για τα ενθαρρυντικα σας σχολια...!!! Να ειστε καλα!!

Μηπως παιζει ρολο το οτι ειμαι λιγο ξανθος και ανοιχτοχρωμος, γιατι απο οτι εχω παρατηρησει ατομα με τετοιου ειδους χαρακτηριστικα εχουν οχι τοσο εντονη τριχοφυια...

Παντως παρολα αυτα δεν εχω προβλημα τριχοφυιας ουτε στο υπολοιπο σωμα ουτε στα μαλλια αν παιζει καποιο ρολο αυτο... Τι να πω δε ξερω...!
Μεχρι και για μεταμοσχευση τριχων σκεφτομαι απο το κεφαλι στο προσωπο... Αλλα δε ξερω τι γινεται με τις ουλες. Προφανως η μεταμοσχευση στο κεφαλι ειναι πιο ευκολη καθως οι τυχον ουλες καλυπτονται απο τα μαλλια που φυτρωνουν. Δε ξερω κατα ποσο αυτο μπορει να λειτουργησει στο προσωπο... Προφανως οχι...

kapa

Μέλος του προσωπικού

οι ανοιχτοχρωμοι εχουν λιγοτερη τριχοφυια στο προσωπο και δεν βοηθαει και το χρωμα της τριχας.
αλλα οσο περνανε τα χρονια θα συνεχιζουν να βγαινουν και σε μεγαλη ηλικια

_kostas_

New Member

μακαρι να ειναι ετσι οπως τα λες kapamarou...!! Σε ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον σου!

Παντως ακομα και αν τα γενια με την παροδο του χρονου αυξανονται και πολλαπλασιαζονται, παρολα αυτα δεν υπαρχει καποιο φαρμακο, χαπι, κρεμα ή αλοιφη που να επιταχυνει την αναπτυξη?? Το μονο "επιταχυντικο" αν μου επιτραπει ο ορος ειναι η κυστινη και γενικα τα ιχνοστοιχεια??

kapa

Μέλος του προσωπικού

και να τα επιταχυνεις με φαρμακα με την διακοπη τους θα ερθουν στο σημειο που θα ηταν χωρις αυτα

vag25

Well-Known Member

Φιλε Κωστα μηπως να το αφηνες να δεις πως θα παει.
Απο αυτα που εχω δει μεχρι σημερα(στα 28 μου χρονια),δεν βλεπω τον λογο να ανησυχεις.Ειχα πολλους φιλους που αργησαν να βγαλουν τριχες στο προσωπο αλλα τελικα εβγαλαν.Και ηταν μεγαλυτεροι απο εσενα...
Δεν ειναι συχνοτατο φαινομενο ,αλλα ειχα 2 φιλους που αργησαν και αυτοι.

kkathi

Member

Θα μπορούσες σε παρακαλώ να μου πεις την κυκλοσπορίνη σε ποια μορφή την έπαιρνες; Εχω αγοράσει σε υγρή μορφή για επάλειψη αλλά δε ξερω πως θα τη χρησιμοποιήσω ούτε με ποια συχνότητα. Σκέφτομαι να το κάνω μετά το καλοκαίρι αν δε δω αποτέλεσμα από κάποια αγουβερδικά έλαια που εχω παραγγείλει.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα