Τριχοριζογραμμα

Mhxanikos

New Member
Παιδια καλησπερα,σημερα ελαβα τα αποτελεσματα απο το τριχοριζογραμμα,και εχω 62% Αναγεννεις 6.8 Τελογενεις και 32% δυστροφικες.Πως σας φαινεται? Πιστευτe οτι επειδη το εκανα σε μια περιοδο μεγαλου αγους οτι μπορει να εxουν επηρεαστει τα ποσοστα αυτα ? Ευχαρσιτω.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
mhxanikos, το τριχοριζόγραμμα για ποιον ακριβώς λόγο το έκανες? Για να δεις αν έχεις πρόβλημα ή να δεις αν θα έχεις στο προσεχές μέλλον? Αν κάποιος γιατρός για παράδειγμα ήθελε να σε πάει από αυτόν τον δρόμο, θα το έκανε ώστε με την όποια αγωγή θα σου περείχε, θα παρακολουθούσε και την πορεία της αγωγής μέσω τριχοριζογράμματος.
Έγινε έτσι?
Από προσωπική άποψη δεν το θεωρώ τίποτα ιδιαίτερο γιατί ότι και να έδειξε, εφόσον υπάρξει κάποια αιτία όλα αυτά τα ποσοστά μπορούν να αλλάξουν με γοργούς ρυθμούς.
Ένα φυσιολογικό ποσοστό αναγενών θυλάκων, δηλαδή σε άτομα που δεν έχουν πρόβλημα είναι περίπου από 80% και πάνω. Οι τελογενείς αργά η γρήγορα θα πέσουν εφόσον βρίσκονται σε κατάσταση αδρανοποίησης.
Πάντως, το 32% δυστροφικές δείχνει ότι υπάρχει παθολογικό πρόβλημα και λογικά στην περίπτωσή σου ανδρογενετική αλωπεκία.
Το φυσιολογικό ποσοστό σε δυστροφικές είναι από καθόλου έως 1-2% το πολύ.
Το άγχος είναι σαν την κοκα κόλα...πάει με όλα και τα επηρεάζει όλα. Παρόλο αυτά τα ποσοστά που ίσως να έχει επηρεάσει αρκετά ίσως να προσδιορίζονται μόνο στις τελογενείς μιας και αυτή η διαδικασία είναι που έχει πολύ μικρό χρονικό ορίζοντα για την ολοκλήρωσή της.

Mhxanikos

New Member
Κοιταξε εχω σμιγματορροιδη δερματιτδα σε εντονο βαθμο,εδω και πολυ καιρο γυρω στον 1 χρονο προσπαθω να την καταπολεμησω ,αλλα απο το εντονο αγχος και την στεναχωρια επανεμφανιζεται.Εδω και ενα χρονο παιρω μια φορα την εβδομαδα topiderm , 3 φορες το ionil και μαζι με αυτο μια λοσιον που περιεχει castalia lavilon kai propiocalic.Επισης στο τελευατιο ραντεβου που ειχα με τον γιατρο μου εδωσε και τις βιταμινες richelet,και μου ειπε να κανω το τριχοριζογραμμα μια φορα πριν ξεκινησω την θεραπεια και μια φορα μολις ολοκληρωθει..Εσυ τι πιστευεις?Εγω πιστευω πως το 32% των δισοστρεφων οφειλεται στο πολυ μα πολυ εντονο αγχος και στεναχωρια..

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
και όχι μόνο στο άγχος αλλά και στη δερματίτιδα θα μπορούσε να οφείλεται αν και αυτά τα 2 προφανώς είναι αλληλένδετα. Το θέμα είναι πως το να αλλάξει αυτό το ποσοστό είναι θεωρητικά δύσκολο αν πρώτα δεν κάνει τον κύκλο του και εν συνεχεία βρει σωστό πλέον περιβάλλον ώστε να μπορέσει να αναπτυχθεί και να γυρίσει σε αναγενή κατάσταση.
1 χρόνος με αθεράπευτη τη δερματίτιδα είναι όντως μεγάλο διάστημα και φυσιολογικά με την αγωγή που αναφέρεις θα έπρεπε να είχε υποχωρήσει.
Περιόρισε όσο γίνεται το άγχος, φτιάξε την διατροφή σου όσο μπορείς και προσπάθησε επίσης να διορθώσεις τον τρόπο που σκέφτεσαι. Με μόνιμο άγχος και στεναχώρια δεν μπορεί να δουλέψει τίποτα...

Mhxanikos

New Member
Αρα πιστευεις οτι το ποσοστο των δισοστρεφων μπορει να οφειλεται σε αυτα τα 2? Ο πατερασ μου ειναι 54 χρονων και δεν εχει αραιωση καθολου..Να σημειωσω τις βιταμινες μου τις εδωσε πριν 3 εβδομαδες..Μπορει δηλαδη να μην ειναι ΑΑ ? ευχαριστω.

Μπλουζα