Τριχοπτωση

rkostis

New Member
Γεια σας θα ηθελα να μοιραστω το προβλημα που αντιμετωπιζω μαζι σας.Ειμαι 17 χρονων και εχω παρατηρησει μια ελλειψη τριχων στο εμπροσθιο τμημα...οχι στους κροταφους πανω απο το μετωπο...στην αριστερη πλευρα παντα ειχα πιο λιγες απ την δεξια αλλα αρχιζω και πιστευω πως επεκτεινεται το προβλημα και γινεται αισθητικο...Επισης κληρονομικα ειναι ολοι οι προγονοι με πυκνο μαλλι μεχρι τα 50.Επισης τους τελευταιους μηνες εχω ευερεθιστο εντερο αλλα εγω πραγματικα δεν αγχωνομαι....Τι μου προτεινεται σας εχω αναγκη αν χασω τα μαλλια μου θα ειναι το μεγαλυτερο πληγμα για μενα....

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

gianniskritikos2

Active Member
ηρεμισε αδελφε... και εφω ακριβως το ειδιο παρατιρω σε εμενα αραιωση στο κεντρο μπροστα και η μια μερια ειναι ποιο πυκνη απο δεξια της αραιοσης και η αλλη ποιο αραιη... ανεβασε φοτογραφιες αν μπορεις για να δουμε πως εισαι προσπαθησε να εστιαζεις στο προβλημα να δουμε τι παιζει..

gianniskritikos2

Active Member
κοιτα μου ρχετε να γελασω γιατι δεν φενεται τιποτα και επισεις διχνει να μας δουλευεις προβλημα δεν φενεται αν μπορεις επανελαμβανω γιατι ετσι οπως σε βλεπω θα στο πουνε και αλλα παιδια θα γελασουν θα ιρονεφτουν και δεν θα σου προτεινουν τιποτα διοτι πραγματικα δεν φενεται να εχεις προβλημα εσυ ομως δεν εισαι τρελος για να το λες γιαυτο κανε χωριστρα στο σημειο κανε οτι ειναι δεν ξερω να δουμε το μαλλι σου στο σημειο που ανισυχεις να φενεται γιατι αμα πιστευεις οτι φενεται στις φοτο που ανεβασες σου λεω δεν εχεις προβλημα

rkostis

New Member
Φαινεται....στο φως σαν να μην εχω τριχες πιο βαθια....παντως με εχει απασχολησει πολυ....και με εχει στεναχωρησει κιολας///

Να και αλλες

gianniskritikos2

Active Member
δεν φενεται μοιαζει φυσιολογικη πυκνοτιτα εχεις τριχες σε ολη την hairline σε ιδια αποσταση λογικο οταν πευτεο το φως να φενεται ετσι ... εχεις χοντρη τριχα και μαλιστα πυκνο μαλλι στις φοτο δεν φενεται τιποτα και θα στο πουνε και αλλοι και εγω εχω προβλημα αραιωσης και απο αραιωση ξερω καλα μπορω να ξεχορισω με βεβαιοτιτα ποιος εχει και ποιος οχι

jimys

Member
φαινεται να υπαρχει καποια αραιωση απλα ετσι οπως ειναι η φωτο ακομα κ αν υπαρχει δεν ειναι εμφανης , οχι φυσικα οτι εχεις καποιο προβλημα αλλα αν εσυ μπορεις να αντιληφθεις τη διαφορα τοτε οντως θα υπαρχει.. επειδη εισαι μικρος ακομα εγω θα σ προτεινα να το ψαξεις (μιλαμε πανταααν οντως εχεις αραιωση ) με εξεετασεις αιματος και λοιπα .. γιατι για α/α δεν μοιαζει ! βγαλε και αλλες φωτο να δουμε ... μη βιαστεις να παρεις φαρμακευτικη αγωγη παντως (προσωπικη αποψη )

gianniskritikos2

Active Member
βαλε αλλες φοτο και σε ρωταω καποια βασικα εχεις λιπαρο μαλλι? λαδωνει γρηγορα? αν ναι αυριο που θα λουστεις μην σκουπισεις αμεσως το κεφαλι σου τιναξε το κουνα δηλαδει το κεφαλι σου οπως κανουν οι ροκαδες ασπουμε... να φιγει το πολι νερο πηγεναι στον καθρεφτι και δες μεσα στο κεφαλι σου αν εχεις απολεπιση κατι σαν ασπροκιτρινο πραγμα στο κεφαλι γυρο απο τις τριχες καπως σαν ζημη ψομιου

μπορει να εχεις αραιωση οχι σιγουρα απο οτι βλεπω... το φως σου ειναι περιεργο ειναι φλασ καλυτερα να πας κατο απο μια λαμπα να τραβας εκει βλεπεις τι παιζει μπορει να εχεις μπορει και οχι

rkostis

New Member
Εχω πολυ λιπαρο μαλλι ανα δυο τρεις μερες θελει λουσιμο αυτα που λες τα ειχα παλαιοτερα τωρα οχι...και ουτε τριχες βλεπω πεσμνενες...

Τι να κανω εχω πανικοβληθει....?

Οριστε και αλλες

gianniskritikos2

Active Member
ακου ΑΑ δεν μοιαζει αλλα ειναι στην αρχη οποτε ποτε δεν ξερουμε αποψη μου θεραπια δεν ξεκινας μεχρι να σιγουρευτουμε τι παιζει... πρωτα απο ολα το μαλλι σου αμα λαδωνει θα το λουζεις αμα λαδωνει σε 2 μερες θα το λουζεις την 2ρη μερα δεν θα το αφινεις 3τη επισεις κοιτα το σημειο αραιωσης που εχεις και δες αν εχεις χνουδια αμα εχεις ειναι ενδιξη υποχωρισης κανε χωριστρες σε ολο το κεφαλι και δες αν ειναι ποιο αραιο το μαλλι σου εκει με χωριστρες αμα ειναι ποιο πλατια ... αμα μπορεις το ξαναλεω σε φως που να ειναι πανω απο το κεφαλι σου οχι φλασ τραβα φοτο με το προβλημα αλλα μην τα εχεις ετσι χτενισμενα για να φενεται αν εχεις προβλημα οπως ειπε και το παιδι απανο προβλημα μπορει να εχεις οχι σιγουρα και αυτο γιατι γιατι οι φοτο που ανεβασες δεν μας δινουν το οκ

δες τισ δικες μου φοτογραφιες http://www.hairlossgr.com/forum/thread-8004.html

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

gianniskritikos2

Active Member
κοιτα η τελευτεα φοτο ειναι πολυ θολη και η αποσταση μακρινη εισαι 17 χρονων αν εχεις προβλημα το προβλημα φενεται απο κοντα διοτι ειναι μικρο ακομα δεν ειναι κανα καινο που κανει μπαμ και φενεται απο αποσταση και απο οποιονδιποτε φωτισμο

rkostis

New Member
αλλες τρεις...

Συνημμένα

• 2013-05-22 22.20.29.jpg
    2013-05-22 22.20.29.jpg
    386.7 KB · Προβολές: 301
  • 2013-05-22 22.07.39.jpg
    2013-05-22 22.07.39.jpg
    365.4 KB · Προβολές: 303
  • 2013-05-22 22.20.42.jpg
    2013-05-22 22.20.42.jpg
    401.5 KB · Προβολές: 302

gianniskritikos2

Active Member
λοιπον βλεπω ελαχιστο παραπολυ ελαχιστο προβλημα στην προτη φοτο οπως ειναι η χωριστρα στο αριστερω σημειο την μερια προς το χερι σου μπροστα διχνει να εχεις λιγακι ποιο αραιο μαλλι αλλα δεν ειναι ανυσιχιτικο μην ανχονεσε μπορει να ειναι του φυσικου σου και να μην το ειχες παρει χαμπαρι... μπορει οχι και να επεσαν καποιες για καποιο λογο αμα δεν μου λεγες οτι εχεις προβλημα θα λεγα δεν εχεις αλλα για να το λες ψαχνω ψιλο στα αχυρα διοτι το μαλλι σου ειναι πολυ πυκνο... αλλα μιας και με εβαλες στην διαδικασια σου λεω οτι βλεπω κατι αλλα πολυ μικρο ετσι οπως εισαι δεν εχει νοημα να κανεις τιποτα απο θεραπιες διοτι προτων δεν ειμαστε σιγουροι ιδικα αν δεν βλεπεις χνουδι επιπλεων δεν ξερουμε απο τι προηλθε πηγεναι σε εναν καλο δερματολογο μην δωσεις βαση στα λογια του γιατι ειναι αχριστοι εχω παει σε 3 και ολοι εδωμεσα με ιδιες εμπειριες εμενα πηγε να με καψει ενας με αυτα που μου προτεινε... πηγεναι ομως να ακουσουμε και μια γνωμη

μπαινε στο φορουμ να περνεις αποψεις να ενημερωνεσε για τα νεα να ενοιμερωνεις για την κατασταση σου για να ειαμστε ετοιμοι αμα εχεις οντως προβλημα...

rkostis

New Member
Σας ευχαριστω πολυ ειδικα εσενα Γιαννη θα παω μαλλον στον δερματολογο...αν εχω οντως προβλημα θα με παρει απο κατω το ξερω...γιατι ειμαι 17 χρονων και ο μεγαλυτερος μου φοβος ειναια αυτος...

Φιλε πραγματικα ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΜΗ ΣΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΤΟ ΜΑΛΛΙ ΣΟΥ στην παρουσα φαση. Δεν εχεις ΑΑ, για τον απλο λογο οτι ολες οι τριχες σου ειναι χοντρες και πυκνες. Δεν εχεις καθολου λεπτυνση και παντα τα μπροστινα μαλλια σε ολους στο φως φαινονται οι φυτρες. Εισαι μια χαρα και απολυτα φυσιλογικος ειναι ιδεα σου.

Μπλουζα