Τριχοπτωση - Φιναστερίδη

jimster

New Member
Το λάθος αυτό το κάνουν πολλοί, φοβούνται να κόψουν τα μαλλιά πιστεύοντας οτι τα μακρυά που έχουν θα παχύνουν, κάτι που είναι αδύνατον. Πρέπει να πέσουν ή να κουρευτούν και να ξαναπέσουν 2-3 φορές πριν δείς τα ζωντανά παχυά μαλλιά που θυμάσαι απο παλιά.
Η πρώτη φωτό μου είναι 1ο μήνα φίνα, χάλια μαύρα και τριχόπτωση παντού μέχρι τον 3ο μήνα. Η δεύτερη φωτό είναι 5 μήνα και 3 κουρέματα μετά (τα είχα αφήσει μέχρι την άκρη της μύτης σε μάκρος) και η τελευταία φωτό είναι περίπου όπως είναι τώρα 8ο μήνα που πρέπει να βαλω λάδι για να μην φριζάρουν και μπόλικο κερί για να κάθεται ο όγκος και το κατσάρωμα...
Και ακόμα έχει να δώσει στους επόμενους μήνες. Οπότε καταλαβαίνεις οτι έχεις ακόμα δρόμο μέχρι να φτάσεις στο ίδιο επίπεδο αποτελεσματικότητας της φίνας στο κεφάλι σου. Δεν μπορείς να κόψεις δρόμο, απλά περιμένεις μέχρι περίπου 1ο χρόνο και βλέπεις μετά για παραπάνω αμα χρειάζεται.
Προβολή συνημμένου 49599Προβολή συνημμένου 49600Προβολή συνημμένου 49601
αρχιζει σε καποια φαση η φινα να μην δρα επειδη την εχει "¨συνηθισε" ο οργανισμος?πχ στα 5+ χρονια?
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

dlazaros

Well-Known Member
αρχιζει σε καποια φαση η φινα να μην δρα επειδη την εχει "¨συνηθισε" ο οργανισμος?πχ στα 5+ χρονια?
Έχω δει χρήστες μετά από 20+ χρόνια να έχουν σταθερότητα. Άλλο όταν ξεκινάς θεραπεία που σε 1-2 χρόνια θέλεις να επισκευάσεις όσο περισσότερα μαλλιά μπορείς και άλλο μετά τα 2 χρόνια που ότι σου έδωσε σου έδωσε και πλέον συντηρείς. Αυτό μπορεί να το πεις"συνήθισε" ο οργανισμός όταν στην ουσία σε συντηρεί όσο μπορεί με τα χρόνια καθώς δεν είσαι ο ίδιος όσο μεγαλώνεις.
 
Μπλουζα