Το φάρμακο κατά της PGD2 ήδη έτοιμο.

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

sito

Active Member
rocknrolla είπε:
Σε τρίτη φάση δοκιμών το φάρμακο που αναστέλει την PGD2 για τους ασθματικούς με το όνομα OC000459. Έχω την εντύπωση δε ότι σε ένα ξένο φόρουμ το έχουν ήδη προμηθευτεί κατόπιν επικοινωνίας τους ως ομάδα με την εταιρία.

http://www.oxagen.co.uk/crth2.htm

Πωλείτε από χήμικα εργαστήρια. Επίσης και ο κανε το πουλάει. Και αποτι εχω διαβάσει σε ξένα φόρουμ το ελέγξανε του κανε και ηταν καθαρο. Τώρα τελευταία δεν το εχω παρακολουθήσει το συγκεκριμένο θέμα, αλλά αποτι θυμάμαι λέγαν φαγούρα στοπ με το oc και κανένας δεν ειχε παρενεργειες. Αν όντως θα κανει δουλεια στο μαλλι θα είναι μια καλη επιλογή πιστεύω διότι είναι σχετικά ασφαλής σε σχέση με ανεπιθύμητες ενέργειες. Εδώ αυτή που το πέρνουν για άσθμα από το στόμα (και μεγαλύτερες ποσότητες) δεν εμφάνισαν παρενέργειες.

dimos18

Member
sito είπε:
rocknrolla είπε:
Σε τρίτη φάση δοκιμών το φάρμακο που αναστέλει την PGD2 για τους ασθματικούς με το όνομα OC000459. Έχω την εντύπωση δε ότι σε ένα ξένο φόρουμ το έχουν ήδη προμηθευτεί κατόπιν επικοινωνίας τους ως ομάδα με την εταιρία.

http://www.oxagen.co.uk/crth2.htm

Πωλείτε από χήμικα εργαστήρια. Επίσης και ο κανε το πουλάει. Και αποτι εχω διαβάσει σε ξένα φόρουμ το ελέγξανε του κανε και ηταν καθαρο. Τώρα τελευταία δεν το εχω παρακολουθήσει το συγκεκριμένο θέμα, αλλά αποτι θυμάμαι λέγαν φαγούρα στοπ με το oc και κανένας δεν ειχε παρενεργειες. Αν όντως θα κανει δουλεια στο μαλλι θα είναι μια καλη επιλογή πιστεύω διότι είναι σχετικά ασφαλής σε σχέση με ανεπιθύμητες ενέργειες. Εδώ αυτή που το πέρνουν για άσθμα από το στόμα (και μεγαλύτερες ποσότητες) δεν εμφάνισαν παρενέργειες.
κατι λιγα που εχω παρακολουθησει στα αμερικανικα φορουμ δεν με χουν πεισει.απο παρενεργειες μονο αυπνιες εδωσε σε καποιους.τωρα αποτελεσματα απο αυτους που το χρησιμοποιουν μονο κανα δυο αναφερουν μειωμενη τριχοπτωση.και τωρα τους βλεπω οτι προσπαθουν να επεκτεινουν - συμπληρωσουν τα κενα της θεωριας που βασιζεται στη pgd2.

kouklos10

Member
και εγω θα ηθελα να το προσθετα στην θεραπεια σε κανα διμηνο ψηνομε για ομαδικη παραγγελια ωστε να μας ερθει φθηνοτερο. ποιος αλλος ειναι μεσα???

dk1984

Member
somari 320$ το γραμμ και υπαρχει και το ethanol 350$ απλως το θεμα επειδη το παρακολουθω συνεχεια αναφερουν οτι ειναι καλο επειδη σταματαει το shedding αμεσως, το προβλημα ειναι οτι δεν προκαλει regrowth γι αυτο και το χρησημοποιουν μαζι βιματοπροστ, vpa μινοχιδιλ.Μακαρι να βρισκαν και ενα δυνατο regrowth το θεμα ειναι το oc000459-crth2-Antagonist οποιος θελει να το παρακολουθει.

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα