Το τελευταίο αντίο που κάνει το γύρο του κόσμου!

weznem

Well-Known Member
Συγκλονίζει το τελευταίο αντίο που βιντεοσκόπησε ο 17χρονος Σόουν Γουίλσον Μίλερ... Ο Μίλερ που έπασχε από χρόνια πάθηση στην καρδιά και είχε υποβληθεί σε δύο μεταμοσχεύσεις καρδιάς ανέβασε το βίντεο στο "Youtube" και όπως ήταν φυσικό κάνει το γύρο του κόσμου.
"Δεν έμεινα στη ζωή όσο καιρό έλπιζα, αλλά έχω να πω πως ήταν ένα απίθανο ταξίδι και πως δεν νιώθω λύπη. Ζήσε τη ζωή σου στο έπακρο γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει" λέει ο 17χρονος λίγες μέρες πριν πεθάνει...

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η ζωή του 17χρονου πρόκειται να γίνει ταινία από τον σκηνοθέτη Ρομπ Χάρντι.

Λεβεντη μου εφυγες αγεροχα..δεν υπεκυψες στον φοβο του θανατου,εμεις θα πεθαιναμε απο οτν φοβο μας πριν το τελικο χτυπημα της παθησεως... R.I.P εφυγες σαν ΕΛΛΗΝ σε αντιθεση με μας που ζουμε σαν Βαρβαροι.. οι γονεις σου θα ναι πολυ περηφανοι λιγοι γονεις εχουν την τιμη να εχουν πλαϊ τους ενα ΠΑΛΗΚΑΡΙ, εναν εφηβο <<ΑΝΔΡΑ>> στην καρδια και στις ιδεες του για την ζωη.. συγχωραμε μοναχα που δεν μπορω να μην δακρυσω οσο και αν δεν το θες..θα σε εχω στην μνημη μου..λεβεντια μου..αυτο το τραγουδι ειναι το δωρο μου σε εσενα στο αφιερωνω.. να σαι καλα...εκει ψηλα :(( http://www.youtube.com/watch?v=gOhYWjeh79M

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=UAaEw_EB7Ws

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

RE: Το τελευταίο αντίο που κάνει το γύρο του κόσμου!

weznem είπε:
Συγκλονίζει το τελευταίο αντίο που βιντεοσκόπησε ο 17χρονος Σόουν Γουίλσον Μίλερ... Ο Μίλερ που έπασχε από χρόνια πάθηση στην καρδιά και είχε υποβληθεί σε δύο μεταμοσχεύσεις καρδιάς ανέβασε το βίντεο στο "Youtube" και όπως ήταν φυσικό κάνει το γύρο του κόσμου.
"Δεν έμεινα στη ζωή όσο καιρό έλπιζα, αλλά έχω να πω πως ήταν ένα απίθανο ταξίδι και πως δεν νιώθω λύπη. Ζήσε τη ζωή σου στο έπακρο γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει" λέει ο 17χρονος λίγες μέρες πριν πεθάνει...

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η ζωή του 17χρονου πρόκειται να γίνει ταινία από τον σκηνοθέτη Ρομπ Χάρντι.

Λεβεντη μου εφυγες αγεροχα..δεν υπεκυψες στον φοβο του θανατου,εμεις θα πεθαιναμε απο οτν φοβο μας πριν το τελικο χτυπημα της παθησεως... R.I.P εφυγες σαν ΕΛΛΗΝ σε αντιθεση με μας που ζουμε σαν Βαρβαροι.. οι γονεις σου θα ναι πολυ περηφανοι λιγοι γονεις εχουν την τιμη να εχουν πλαϊ τους ενα ΠΑΛΗΚΑΡΙ, εναν εφηβο <<ΑΝΔΡΑ>> στην καρδια και στις ιδεες του για την ζωη.. συγχωραμε μοναχα που δεν μπορω να μην δακρυσω οσο και αν δεν το θες..θα σε εχω στην μνημη μου..λεβεντια μου..αυτο το τραγουδι ειναι το δωρο μου σε εσενα στο αφιερωνω.. να σαι καλα...εκει ψηλα :(( http://www.youtube.com/watch?v=gOhYWjeh79M

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=UAaEw_EB7Ws

καλο ταξιδι!!! :(:(:(

weznem

Well-Known Member
baldy είπε:

το λιγοτερο που μπορεις να πεις..
η ζωη δεν ειναι δικαιη δυστυχως,και δεν ειναι και δεδομενη η υγεια και η μακροζωϊα οποτε το βλεπω σπαραζω μεσα μου.. και δινει πολλα μαθηματα ο μικρος ηρωας μου.. :angel:

baldy

Member
η ζωη ειναι αδικη αλλα ποτε δεν πιστευεις οτι θα ειναι για σενα,μεχρι να καταλαβεις το λαθος σου.Και δεν υπαρχει λογικη,προσπαθεις να καταλαβεις αλλα νοημα δεν βγαζεις.

baldy

Member
θελω να κανω μια ερωτηση.Εγω ημουν παντα ιδεαλιστης και γι'αυτο ασχοληθηκα με τη θρησκεια,η ανθρωπινη ζωη πρεπει να σημαινει κατι σωστα?Οποτε ερχεσαι στο Χριστιανισμο,τη μονη θρησκεια που δινω πιθανοτητα να ειναι αληθηνη.Και θετω 2 αναπαντηντα ερωτηματα

1)Λεει ζητα και θα σου δωθει(σοβαρα τι ακριβως θα σου δωθει,οτι και να ζητησεις δεν σου δινεται!Χιλιαδεσ ανθρωποι λιμοκτονουν,χιλιαδες ανθρωπο ειναι μονοι και ζητουν το αυτονοητο και αυτο δεν τους δινετε

2)Ο θεος σου δινει οτι μπορεις να αντεξεις και εχει σκοπο να σε βοηθησει.Σοβαρα αν ισχυει αυτο δεν θα αυτοκτονουσε κανενας γιατι για να το κανει σημαινει οτι δεν αντεχει αυτο που του δωσε ο θεος.Επισης ενας ανθρωπος που εχει ζησει το μισος και την περιφρονηση μπορει να γινει ενας εγκληματιας που μισει τους ανθρωπους ενω ενας αλλος που η ζωη του προσεφερε αγαπη και αποδοχη να γινει ακομα καλυτερος.Αν ομως ο εγκληματιας ειχε αλλη τυχη μπορει και αυτος να ηταν φιλευσπλαχνος.

Σε αυτο το 17 χρονο αγορι του στερηθηκε η ευκαιρια να ζησει και να χαρει αυτα που σε αλλους η ζωη προσεφερε απλοχερα.Εδω λοιπον ειναι που τρελενεσαι και αμφισβητεις και το θεο τον ιδιο.Θα ανταμειφθει αργοτερα ε?χεσε ψηλα και αγναντευε

weznem

Well-Known Member
baldy είπε:
θελω να κανω μια ερωτηση.Εγω ημουν παντα ιδεαλιστης και γι'αυτο ασχοληθηκα με τη θρησκεια,η ανθρωπινη ζωη πρεπει να σημαινει κατι σωστα?Οποτε ερχεσαι στο Χριστιανισμο,τη μονη θρησκεια που δινω πιθανοτητα να ειναι αληθηνη.Και θετω 2 αναπαντηντα ερωτηματα

1)Λεει ζητα και θα σου δωθει(σοβαρα τι ακριβως θα σου δωθει,οτι και να ζητησεις δεν σου δινεται!Χιλιαδεσ ανθρωποι λιμοκτονουν,χιλιαδες ανθρωπο ειναι μονοι και ζητουν το αυτονοητο και αυτο δεν τους δινετε

2)Ο θεος σου δινει οτι μπορεις να αντεξεις και εχει σκοπο να σε βοηθησει.Σοβαρα αν ισχυει αυτο δεν θα αυτοκτονουσε κανενας γιατι για να το κανει σημαινει οτι δεν αντεχει αυτο που του δωσε ο θεος.Επισης ενας ανθρωπος που εχει ζησει το μισος και την περιφρονηση μπορει να γινει ενας εγκληματιας που μισει τους ανθρωπους ενω ενας αλλος που η ζωη του προσεφερε αγαπη και αποδοχη να γινει ακομα καλυτερος.Αν ομως ο εγκληματιας ειχε αλλη τυχη μπορει και αυτος να ηταν φιλευσπλαχνος.

Σε αυτο το 17 χρονο αγορι του στερηθηκε η ευκαιρια να ζησει και να χαρει αυτα που σε αλλους η ζωη προσεφερε απλοχερα.Εδω λοιπον ειναι που τρελενεσαι και αμφισβητεις και το θεο τον ιδιο.Θα ανταμειφθει αργοτερα ε?χεσε ψηλα και αγναντευε

για να κατανοησεις τηνθρησκεια μας διαβασε τις διαθηκες,η πιο απλα διαβασε πατερ παΐσιο,ακομα και στο φασε μποοκ,υπαρχουν 3 σελιδες με λογια που ειπε και βοηθανε να κατανοησεις καποια πραγματα,οχι πληρως...δεν εινα ευκολο να εισαι, οχι να λεγεσαι χριστιανος αυτο ειναι μια αληθεια.....

baldy

Member
αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι αυτο με τον πνευματικο που σου λεει συνεχεια,εγω μετα χαρας θα ηθελα να βρω εναν αναλογο γεροντα παισιο και να τον συναντησω αλλα δεν ξερω που,τωρα να παω σε ενα παπαδακο στην εκκλησια και να τον εχω για πνευματικο δεν μου λεει κατι.Γενικοτερα θα ηθελα να συναντησω εναν ανθρωπο με ιδιαιτερες πνευματικες ικανοτητες.Παλιοτερα ενα στενο συγγενικο μου προσωπο ή μαλλον πολλα ειχε συνατησει πολλους,δεν θελω να μπω σε λεπτομερειες και πραγματα που ειδε

weznem

Well-Known Member
πολλι βλεπουν φιλε τα ασχημα,και η εκκλησια ειναι μερος της κοινωνιας η διαφθορα θα εισχωρησει και εκει,,ειδαλλως δεν θα ξεχωριζε η ηρα απο το σταρι,δεν ειναι ευκολ να βρεις καλο παππα να μιλας για οτιδηποτε διχως να σου πει καμια μπαρουφα..απλα θα σου πω οτι εγω βρηκα προσφατα εναν καλο,ο οποιος ηταν στο αγιο ορος και εφυγε με αυτα που εβλεπε..και ενω ειναι αρχιμανδριτης με σπουδες ειναι παππας σε μια εκκλησια και δεν θελει τιποτα παραπανω και ειναι αξιος..δεν μου ειπε το κλασικο για παραδειγμα,εχεις εξωσυζυγικές σχέσεις δεν μπορεις να κοινωνησεις..μου ειπε θελω να μιλησω και με την κοπελα σου αν θελει...και μου ειπε παιρνω τις αμρτιες πανω μου και θα σου λεω ποτε θα μπορεις να κοινωνησεις,,επιγραμματικα στα λεω ολα,αλλα εχω καιρο να παω..δεν τα παω πολυ καλα με την θρησκεια,δεν μπορω να αντιληφθω πολλα και να δεχθω με το φτωχο μου το μυαλο σε οτι συμβαινει..

παραδειγμα απο την πολυ του την αγαπη ο θεος δενεπεμβαινει σε οτι χυδαιο συμβαινει στις μερες μας ξερεις γιατι?διοτι ο θεος εφτιαξε τον ανθρωπο του εδωσε το μυαλο σε αντιθεση με τα ζωα για να κρινει και να εχει συνειδητοτητα των πραξεων του..ωστε να μπορει να ειναι ελευθερος να διαλεγει τι θελει..αν επενέβαινε στα δεινα μας δεν θα μασταν ελευθεροι,αλλα θα χαμε και αλλα προβληματα..θα τα αφηναμε ολα στην τυχη του θεου,και οταν δεν βοηθουσε σε μια περισταση θα λεγαμε εκει βοηθησε εδω εμενα γιατι οχι??φαυλος κυκλος

δυσκολο πραγμα ο χριστιανισμος και θελει καθαροτητα και ανοιχτα μυαλα..οταν σου λεει μην ψαχνεις την δικαιωσει σε τουτο το ματαιο κοσμο...θα δικαιωθεις απο ΑΥΤΟΝ που πρεπει στον αλλο κοσμο..το αντεχεις??δυσκολα..ο χριστος ομως σταυρωθηκε και δεν ειπε ελατε εδω ρε μουνια κανω καλα αρρωστους και θα μου την πειτε και ολας??να τα παρει αναποδα και να τα κανει ολα καλοκαιρινα..απλα εν ολιγοις προσπαθω να ειμαι καλος ανθρωπος αν τηρεις αυτα κατα καποιο τροπο δδεν διαφερει και πολυ..αν το δεις...
ελπιζω να βοηθησα λιγο να αντιληφθεις κατι που δεν ειχες ως τωρα..αν οχι,τι να σου πω θρησκος δεν ειμαι και πολυ..εδω βρηκα καλο παππα και παλυ δεν παω συχνα να μιησω ακομα και αν το σκεφτομαι καμια φορα..να μιλησω γενικα για οτι με απασχολει οχι για κατα αναγκην εξομολογηση......

baldy

Member
Νομιζω οτι η περισσοτεροι δεν εχουν αντιληφθει τι σημαινει χριστιανισμος.Οτι ειναι προσεδεμενο με αυτη τη ζωη θεωρειται αμαρτια,στη συντομη ζωη αυτη ηρθες για να τεσταρεστεις και να ξεπερασεις την ανθρωπινη ιδιοτητα σου.Η λεγομενη ηδονη η οποια θεωρειται κατι κακο προερχεται απο αυτα που σου προσφερει η φυση πχ η απολαυση του σεξ,του φαγητου γι'αυτο βλεπεις πχ τους μοναχους να νηστευουν προσπαθουν να αποκοψουν την ψυχη απο το σωμα τους,πολλες φορες αυτο φτανει στα ορια της παρανοιας καθως προσπαθεις να υπερβεις την γηινη φυση σου.Ο χριστιανισμος αποκοπτει τον ανθρωπο απο βασικα χαρακτηριστικα της υπαρξης του και αυτο τον διαφοροποιει απο τις αρχαιοτερες θρησκειες οπου προσκυνουσαν 'ειδωλα',το ειδωλο της ομορφιας,της δυναμης,της εξουσιας,του ερωτα και παει λεγοντας,οι ιδιοτητες αυτες ανηκουν στον 'σατανα'.Γι'αυτο πολλοι μυστικιστες αναζητουν την δυναμη μεσα απο αρχαιες και ειδωλολατρικες θρησκειες,βλεπε καλλιτεχνες και τα υποσυνειδητα μηνυματα που παιρνουν μεσω της μουσικης πχ,θα παρατηρησεις συμβολα που προερχονται απο αρχαιες αιγυπτιακες θρησκειες.Οταν μαθαινες στο σχολειο τις εντολες του θεου και βλεπεις να αναφερεται στις θρησκειες αυτες λες ελα μωρε αυτα ειναι ξεπερασμενα.Αντιθετως αυτη η εποχη ειναι μια εποχη προσκυνηματος ειδωλων που προβαλλονται μεσω της τηλεορασης.Ο μεσαιωνας αναφερεται ως μια εποχη σκοταδισμου επειδη ακριβως ο χριστιανισμος οδηγησε προς απορριψη των γηινων,προσκολληση στο πνευμα,την νηστεια και την προσευχη κατι που οδηγησε σε παρακμη της τεχνης,της τεχνολογικης εξελιξης της επιχειρηματικοτητας.Ο διαφωτισμος στην ουσια τελιωσε τον χριστιανισμο οταν επανεφερε ξανα στο επικεντρο το ατομο,το εγω και την ελευθερια αυτου,λιγοι το αντιλαμβανονται αυτο.Ο χριστιανισμος κριθηκε εμμεσως και απετυχε καθως ειναι ασυμβιβαστος με την γηινη ζωη που βασιζεται στον ανταγωνισμο,το ατομο και οι αλαζωνικες του ιδιοτητες εξιδανικευτηκαν και απορριφθηκε ο χριστιανισμος ως ουτοπικος.

Δεν ειμαι αθεος παρεπιπτοντως

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

weznem

Well-Known Member
συμφωνω,απλα θεωρουν(ο χρστιανισμος και οχι αδικα)οτι οι απολαυσει,οι ηδονες οδηγουν σε αλλα μονοπατια της ζως που δεν συναδουν με την καλυτερευση της ψυχης εν ολιγοις και δεν εχουν αδικο...αυτο που θελουμε πλεον ως μαζα λεφτα,σπιτι,πορσε,γκομενες,ταξιδια και τι αλλο,δεν δινει κατι στην ψυχη σου..γι αυτο και ο παισιος ειπε....... σεβομαι και θαυμαζω τους ανθρωπους που πιστεουν και προσπαθουν να μην αλλοτριωθούν απο την κοσμικη ζωη
περισοτερο απο τους μοναχους στο αγιο ορος...
διοτι εκει θα σε αδικησουν και οχι μονο,δεν ειναι ευκολο καθολου να ασπαστεις πληρως τα τις θρησκειας μας στην εφαρμογη τους σε ενα τετοιο κοσμο..

Μπλουζα