Τουρμπανι

Καλησπερα παιδια,απο σκουφο η καπελο δεν υπαρχει τριχοπτωση,αυτο γιατι επαθε αυτο απο τουρμπανι που φορουν οι αραβες?
http://www.youtube.com/watch?v=NHJ4qwdEa9c

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

weznem

Well-Known Member
η συγκεκριμένη τυπου τριχα σε μεγαλυτερο μηκος θα ειναι και στον ποιο αοματο ανθρωπο ευκολο,νααντιληφθει οτι οπου εκανε μεταμοσχευση εχει σαφως λιγοτερα μαλλια απο εκει που δεν εκανε...
τωρα αν αυτο θεωρειται επιτυχια για μεταμοσχευση δεν εχω πειρα σε αυτο το κομματι,αλλα εμενα δεν μου αρεσει να βλεπω τοσο αραιωμα και τοση πυκνωση πισω,αν αυτο ομως ειναι οτι καλυτερο γινεται με μ/μ τοτε ειναι καλο..

weznem είπε:
η συγκεκριμένη τυπου τριχα σε μεγαλυτερο μηκος θα ειναι και στον ποιο αοματο ανθρωπο ευκολο,νααντιληφθει οτι οπου εκανε μεταμοσχευση εχει σαφως λιγοτερα μαλλια απο εκει που δεν εκανε...
τωρα αν αυτο θεωρειται επιτυχια για μεταμοσχευση δεν εχω πειρα σε αυτο το κομματι,αλλα εμενα δεν μου αρεσει να βλεπω τοσο αραιωμα και τοση πυκνωση πισω,αν αυτο ομως ειναι οτι καλυτερο γινεται με μ/μ τοτε ειναι καλο..

Συμφωνο μαζι σου!!! Αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι ποσο ζημια επαθε απο το μαντηλι!!!

weznem

Well-Known Member
giannaras13 είπε:
weznem είπε:

Συμφωνο μαζι σου!!! Αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι ποσο ζημια επαθε απο το μαντηλι!!!

το μαντηλι που τυλιγουν το κεφαλι του εκανε τετοια ζημια?ειναι σιγουρο?παντως σαν φυσικοτητα,hairline, απο αυτα που βλεπουμε δεν αντιλαμβανεσαι οτι εκανε μ/μ..

Conan

Member
σε σχέση με πριν είναι αρκετά καλά, αν τα παρεί με μηχανή στους 3-5 πόντους, ακόμα καλύτερα :blush:

weznem είπε:
giannaras13 είπε:
weznem είπε:

το μαντηλι που τυλιγουν το κεφαλι του εκανε τετοια ζημια?ειναι σιγουρο?παντως σαν φυσικοτητα,hairline, απο αυτα που βλεπουμε δεν αντιλαμβανεσαι οτι εκανε μ/μ..

Αυτο λεει..τωρα δεν ξερω...γι'αυτο μου φανηκε περιεργο!!! εχει κανει καλη δουλεια παντως,πρεπει να ειναι ο γιατρος που αναφερουν εδω στο forum

Μπλουζα