Τοποθέτηση περούκας (hair system)?

konelos

Active Member
Βλέπουμε έξω πράματα που μας προκαλούν αηδία και θα προτιμούσα να είμαι όπως θέλει η φύση , πχ βαφή σαν κουνάβια πάρα πολύ συχνό τύπου Κανάκης + κακιά μεταμόσχευση κόμμωση , περουκίνι τύπου Μένιος και πολύ χειρότερα , topik τύπου Αντύπας , να τα βράσω όλα , δαχτυλοδειχτούμενοι όλοι και οι καράφλες πταίσμα μπροστά τους.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Tsek

Well-Known Member
Σε αυτό έχεις δίκαιο.
Το τοπικ του Αντύπα σε άδειο κεφάλι και το περουκίνι του Μένιου που μας το επιδεικνύει για μαλλί, αποτελούν μεγαλύτερο σημείο αρνητικής αναφοράς απο την φαλακρα π.χ του Σεφερλή.
 

hairlosscursed

Well-Known Member
Έχεις ΠΟΛΥ μαλλι για να βάλεις πρόσθετο.
Φόραγα 5 χρόνια και εκ πείρας σου λέω πως θα σε κουράσει.
Απ' την άλλη σέβομαι την αναγκη σου για κάτι άμεσο και αποτελεσματικό.
Learning by doing.
Good luck
 
Τελευταία επεξεργασία:

tasos

Active Member
...και εγώ είχα βάλει τουπέ όταν ήμουνα γύρω στα 24. Ηταν η χειρότερη απόφαση που έχω πάρει. Το αντεξα μόνο για 1 χρόνο. Πολύ ψυχοφθόρο. Οσο και να το περιποιείσαι (και η συντήρηση του ήταν ακριβή τότε για κάθε μήνα) φαίνεται ότι είναι πρόσθετο.

Μετά είναι και το θέμα ότι αν βάλεις σε αυτό το μαλλί πρόσθετο θα το ταλαιπωρήσεις και θα σε πέσουν πιο γρήγορα αρκετά απο τα φυσικά σου μαλλιά.

Κατά την γνώμη μία καλή θεραπεία χρειάζεσαι και θα είσαι εντάξει.
 

manly_Man

Well-Known Member
Μετά την ταλαιπωρία που θα υποστεί το μαλλί σου με την περούκα, θα χάσεις περισσότερα μαλλιά κ πιο γρήγορα κ μετα θα χρειαστείς ακομα περισσότερα λεφτά για μια πιθανή μεταμόσχευση...Εκτός κ αν έχεις σκοπό να φορας περούκα μια ζωή...Κ αν δεν σε νοιάζει τι θα λένε οι αλλοι για την περούκα σου που προφανώς θα καταλάβουν ότι φορας
 

koumparos

Well-Known Member
Τοπικ,θεραπεία και μάζευε λεφτά για μμ.Εαν ποτέ βγει μόνιμη περούκα που να προσαρμόζεται στο δέρμα και όχι απλά να κολαει τότε θα μιλάμε για λύση.
 
Μπλουζα