Τι επιπτώσεις έχει το minoxidil στο πρόσωπο;

gus333

New Member
Καλησπέρα παιδιά!Μπορείτε να μου απαντήσετε τι επιπτώσεις που έχει το minoxidil στο πρόσωπο και αν τυχόν δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα,κατά την διάρκεια χρήσης του;Επίσης,πρέπει το συγκεκριμένο προϊόν να χορηγηθεί απ'τον δερματολόγο;Απαντήστε μου σας παρακαλώ.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

petrospap

Active Member
οχι το παιρνεις χωρις συνταγη και μπορει να σε εμφανισει μαυρους κυκλους κατω απτα ματια..τριχες στα μαγουλα λιγο κατω απτα ματια..και γενικα να σου φουσκωσει το προσωπο με τον καιρο..να κανεις μαγουλα, προγουλια κ.τ.λ...στην αρχη ενθουσιαζομαστε με τα αποτελεσματα της μινοξιδιλης και μετα καταριομαστε τη στιγμη π την αρχισαμε...αυτο βεβαια δεν σημαινει πως θα σου εμφανισει παρενεργειες απαραιτητα...αναλογα τον καθε οργανισμο

zotrix

Active Member
Εμένα μου φούσκωσε λίγο τα μάγουλα και με έκανε να δείχνω λίγο πιο γερμασμένος (νομίζω). Από την άλλη από εκεί που έχανα 150 τρίχες τη μέρα πριν το ξεκινήσω, τώρα δεν χάνω ούτε 5. Για το φούσκωμα διάβασα ότι αν αρχίσεις γυμναστήριο μπορεί να πέσει. Για την γήρανση παρήγκειλα derma roller που με συμβούλευσαν εδώ και θα δω πως παει

Μπλουζα