Τι εμαθα φετος για την τριχοπτωση μου-Lydios diaries

lydios_nye

New Member
Η περιπτωση της τριχοπτωσης μου ηταν η εξης.
Αιτια- αγχος και διατροφη!
Και τα δυο εκαιγαν τα κυτταρα μου ξεκινωντας απο το στομαχι .Μαζι με τη νεκρη δυσπεπτη τροφη παγιδευονταν στη λεμφικη κυκλοφορια για χρονια δημιουργωντας σκληρο κολλαγονο ιδιαιτερα στις περιοχες οπου υπαρχει ασφυκτικο περιβαλλον λογω εντονης οστικης μαζας και λεπτου δερματους οπως πχ στο κεφαλι.

Αυτο ειχε ως αποτελεσμα τη μειωση της αιμαωης στην περιοχη ,τη δημιουργια ασβεστοποιημενων και ινωδων ιστων και κατα συνεπεια την αδυναμια των θυλακων να λαβουν την τροφη τους,δηλαδη να οργανικα ιχνοστοιχεια του αιματος,και ατροφουν!
Μπουκωνοταν το ολο δερμα,παγιδευοταν παραπανησιο σμηγμα και εβγαινε περαιτερω και μαζικα με τη μορφη ΣΔ,Η ΣΔ ουσιαστικα ειναι μια μεθοδος αποτοξινωσης του οργανισμου οταν αποτυγχανει να αποβαλει τις τοξινες ειτα απο τα αποτοξινωτικα οργανα ειτε με κατευθυνση προς τα κατω δηλαδη απο τις πατουσεις μεσω της καταληξης των λεμφαδενων .

Λυση ηταν για μενα οτιδηποτε καθαριζει το αιμα και προαγει την αιματωση.

Νομιζω οτι ειχα τριχοπτωη απο μυκητα αλλα τελικα ο μυκητας ηταν εκει για να κανει τη δουλεια του για να αποσυνθεσει δηλαδη αυτη τη νεκρη υλη,τις πρωτεινες αιματος που το κανουν πυκνο στην περιοχη.

Η θεραπεια detumescence εχει αποδειχθει πολυ αποτελεσματικη στο να σπαει αυτο το κολλαγονο + το γεγονος οτι κανει τα μαλλια να φαινοντα πυκνοτερα οταν δεν υπαρχουν αυτα τα μικρα καρουμπαλακια .

Η διατροφη που με βοηθησε ηταν κατα κυριο λογο φρουτοφαγικη εκτος απο αβοκαντο που ειναι υψηλο σε πολ ακορεστα και προαγει φλεγμονη στο σωμα.
ΔΙατροφη για μενα σε πρωτεινες και λιπη ειναι no no. Κυρια πηγη υδατανθρακων την παιρνω και απο ρυζι ενω σιγα σιγα κοβω και το ψωμι καθως δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο και ωφελιμο αλως ενα μεσο να σε μπουκωνει.

Διαπιστωσα οτι η θεση της ψυχης βρισκεται στο στομαχι!!!Ολα τα εντονα συναισθηματα απο εκει ξεκινανε.Το αγχος ξεκιναει απο εκει,το ιδιο και ο φοβος ,το ιδιο και ο ερωτας.Γιαυτο και το πηρα στα σοβαρα αναφορικα με το πως πρεπει να αντιμετωπιζω τ πραγματα στη ζωη μου,δηλαδη με δυναμη και τι θα βαζω στο στομαχι ,δηλαδη διατροφη.
Διαπιστωσα οτι οταν ετρωγα κρεας και βεπεξεργασμενες λιπαρες βλακειες,γινομουν α-ψυχος .
Παρα πολυ με βοηθαει η αποχη απο τον αυνανισμο οπου ειμαι στην 26 μερα χωρις να με πονει ευτυχως προς το παρον τιποτε!

Απο τοπικα ,το καλυτερο και πιο αποτελεματικο μου φανηκε το λαδι καγιεν και το καστορελαιο.Το πρωτο ειναι απο τα καλυτερα στο να φερει το αιμα στην περιοχη επαλειψης ενω το δευτερο ειναι πρωτεολυτικο σπαει δηλαδη την πρωτεινη που ειπαμε για το προαναφερομενο κολλαγονο που πνιγει τους θυλακες.
Η καλυτερη μεθοδος βεβαια για σπασιμο αυτης της πρωτεινης εσωτερικα θα ηταν νηστεια με χυμο πορτοκαι και ανανα(περιεχει βρωμελινη).

Το βουρτσιμα ειναι μια μεθοδος για μενα keep Ιν check και εξασκησης τν λεμφαδενων.
Το derma roller θελει προσοχη αλλα κανει δουλεια ιδιαιτερα οταν στην αρηχ γινεται πανικος στο κεφαλι απο νεκρα κυτταρα.

Ολα τα εμπορικα σαμπουαν ειναι τοξικα,καθως το διοξειδιο του τιτανιου που περιεχουν ειναι βλαπτικο του θυρεοειδους αδενα.Γενικα οπου το βλεπω τεινω να το αποφευγω.

Τελειωνοντας,διαπιστωσα οτι η ευτυχια κραταει τα μαλλια και ποτε το αγχος.Γι αυτο και πρεπει να βγεις εκει εξω και να παιξεις με τη ζωη.Οχι κλεισμενος στο σπιτι ψαχνοντας και οχι κανοντας.Αλλωστε και στο θεμα της τριχοπτωσης κανοντας μαθαινες.Ολα τα αλλα ειναι θεωριες που εαν δεν ειναι βιωματικες ειναι αχρηστες.

Ευχομαι ενα καλο χρονο σε ολους ,γεματο με διαθεση για αλλαγη και αντιμετωπιση του ευατου μας με ειλικρινεια.

τσιιιρς.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

lydios_nye

New Member
Atermon είπε:
Μαλλιά σου φύτρωσαν;

Ναι.Αλλιως θα ψαχνομουν ακομη και το παρον ποστ δεν θα ειχε νοημα.

Το ποστ σου ηταν επιθετικο και αποτομο και μου θυμιζει αλλο ενα λογο για να σταματησω να παρακολουθω τετοια φορουμς.Γιατι κανουν κακο στην υγεια οντως.

Το 90% των θεματων εχουν να κανουν με συμπληρωμα και τοπικα με ξενες λεξεις και αριθμους ,αμφιβολου ενεργειας αλλα σιγουρων παρενεργειων.

Δεν βλεπω η γενικη κατευθυνση στο φορυμ να αλλαζει.Η ολιστικη απορριπτεται κατα κυριο λογο ενω δυστυχως τα ατομα συνειζουν να εχουν την ψευδαισθηση της θεραπειες μεσω ενος μοναδικου φαρμακου που ερχεται και το λυτρωνει ως πανακεια :( .
Δυστυχως αυτο συμβαινει σε ολους τους τομεις της ζωης αναζητωντας την εξωθεν λυτρωση.

Το εσωτερικο περιβαλλον απορριπτεται και δεν αποδεχομαστε τη πραγματικη πηγη αναγεννησης,που ειναι ηλεκτρομαγνητικης φυσης.
Και για να λειτουργησει αυτος ο ηλεκτρομαγνητισμος πρεπει το περιβαλλον αναμεσα στα κυτταρα να ειναι καθαρο(και το πετυχα μεσα απο μηχανικες μεθοδους,διατροφη και αλλαγη νοοτροπιας μιας και σωμα και ψυχη λειτουργουν ενιαια)

Soralteno

Alternative treatment member
Μέλος του προσωπικού
keep%2Btrolling.jpg

lydios_nye

New Member
Ι love my haters .Show up.

Κριμα αν καποιος εκλαβει τα προαναφερθεντα ως trolling αν και προερχονται απο την καρδια μου πραγματικα και χαρασσουν ενα πραγματικο δρομο για επιτευξη πραγματικης υγειας.

lydios_nye καλησπέρα,

Αν και χρήστης ντουταστερίδης θα συμφωνήσω σε αρκετά από αυτά που γράφεις. Και αυτό γιατί τα έχω διαπιστώσει ο ίδιος μακροχρόνια από δική μου προσωπική εμπειρία.
Θεωρώ ότι είναι όχι μόνο καλό αλλά απαραίτητο να ακούγονται και αυτές οι απόψεις, τουλάχιστον, αν μιλήσω για εμένα, είναι σημαντικές.

Κλείνοντας και αν θέλεις τη γνώμη μου ο τρόπος νομίζω είναι που κάνει τη διαφορά σε αυτά που θα γραφτούν.
Φιλικά :)

gianniskritikos2

Active Member
o lydios δεν εχει καν αα το λεει και μονος του... εμας δεν μας βοηθας ομως καταλαβε το δεν εχουμε ολοι τριχοπτωση απο μυκητα η απο στρεσ!

Μπλουζα