Τι είναι η φίτρα;

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

giorgio10

New Member
Δε ξέρω πως θα ακουστεί αλλά θέλω να ρωτήσω κάτι.Ακούω συνέχεια γαι φίτρες στο κοντινό μου περιβάλλον κι αλλού.Τι σημαίνει φίτρα;Ξέρω ο,τι είναι οι μικρές τρίχες,σε σχέση με τις υπόλοιπες,αλλά γιατί βγαίνουν;Αυτές γίνονται μετά κανονικές η απλά είναι τρίχες που δε μεγαλώσουν σε σχέση με τις άλλες;Επίσης σε αυτές βοηθάει η Μίνοξ ωστε να γίνουν κανονικές ή σε άλλες που δεν είναι ενενργές και βγαίνουν με την χρησιμοποίηση της;

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
Απ: Τι είναι η φίτρα;

giorgio10 είπε:
Δε ξέρω πως θα ακουστεί αλλά θέλω να ρωτήσω κάτι.Ακούω συνέχεια γαι φίτρες στο κοντινό μου περιβάλλον κι αλλού.Τι σημαίνει φίτρα;Ξέρω ο,τι είναι οι μικρές τρίχες,σε σχέση με τις υπόλοιπες,αλλά γιατί βγαίνουν;Αυτές γίνονται μετά κανονικές η απλά είναι τρίχες που δε μεγαλώσουν σε σχέση με τις άλλες;Επίσης σε αυτές βοηθάει η Μίνοξ ωστε να γίνουν κανονικές ή σε άλλες που δεν είναι ενενργές και βγαίνουν με την χρησιμοποίηση της;
φιτρες ειναι οι τριχες που εχουν επηρεαστει απο την ορμονη διηδροτεστοστερονη και εχουν αδυνατισει σε σημειο να φαινονται σαν χνουδι.
αν δεν κανεις κατι να σταματησεις την δραση αυτης της ορμονης,ειναι λιγα τα ψωμια τους.
η μινοξιδιλη ειναι απαραιτητη για να ξαναπαρουν τα πανω τους και θα χρειαστει και ενα dht blocker

giorgio10

New Member
Απ: Τι είναι η φίτρα;

Σ' ευχαριστώ για την απάντηση kapamarou(όπως πάντα ) Έγω αυτή τη στιγμή βλέπω πολλές μικρές τέτοιες τρίχες μπροστά στο κεφάλι μου,εκεί τουλάχιστον μπορώ να δω καλά γιατί για μέσα δε μπορώ ακόμα(κι ούτε έυχομαι να γίνει :p )!Απλά δεν ξέρω αν είναι απο την μίνοξ ή είναι αυτές οι φίτρες...Ελπίζω να μου δείνει σημάδια η μίνοξ...Και πάλι ευχαριστώ για την άμεση απάντηση

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα