Της επεσαν τα μαλια απο 1 σαμπουαν

Η Sophie Peppercorn αποφάσισε να αλλάξει το σαμπουάν και να χρησιμοποιήσει ενα πολύ γνωστό σαμπουάν. Μετά το πρώτο λούσιμο όμως και μόλις κοιτάχτηκε στον καθρέφτη σοκαρίστηκε. Της έλειπε ένα μεγάλο μέρος απο το μαλλί της! Η Sophie επικοινώνησε με την εταιρεία που φτιάχνει το σαμπουάν και της είπαν πως θα της δώσουν δωροεπιταγή 5 ευρώ. Φυσικά δεν το δέχτηκε. Ρώτησε και το γιατρό της ενώ έστειλε το σαμπουάν για ανάλυση. Φαίνεται οτι δεν ειναι και τόσο σπάνιο ομως. Τόσο αυτό όσο και άλλα σαμπουάν μπορούν να το προκαλέσουν αυτό σε ανθρώπους, ειδικά νέους. Η εταιρεία δηλώνει οτι το σαμπουάν της ειναι απόλυτα ασφαλές.

δειτε την πηγη για φωτογραφιες: http://troktiko.blogspot.com/2010/02/blog-post_9512.html

εκεινο το σημειο με την δωροεπιταγη των 5 ευρο εχω παρεσθησεις και το βλεπω ή υπαρχει στ'αληθεια?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Άκης

Administrator
Απ: Της επεσαν τα μαλια απο 1 σαμπουαν

Έχω δει παρόμοια περιστατικά και είμαι εδώ και μερικές ημέρες σε αναζήτηση περισσοτέρων πληροφοριών για να το κάνω ποστ.
Από τι βρήκα μέχρι στιγμής, την βρωμοδουλειά την κάνει το Sodium Lauryl Sulfate (SLS), που υπάρχει σε πολλά σαμπουαν εμπορικά.

Autoradiographic studies of rat skin treated with radiolabelled Sodium Lauryl Sulfate found heavy deposition of the detergent on the skin surface and in the hair follicles; damage to the hair follicle could result from such deposition.

edit : Όχι για αραίωση με την 1η φορά, αλλά για μακροχρόνιες χρήσης.

genesis

New Member

Άκης είπε:
Από τι βρήκα μέχρι στιγμής, την βρωμοδουλειά την κάνει το Sodium Lauryl Sulfate (SLS), που υπάρχει σε πολλά σαμπουαν εμπορικά.

Ω Χ!!! και καπου εδω έρχεται η σειρά του φίλου heyya (sls warrior)

Conan

Member

Το Pregain,μεσα στα αλλα, εχει: ενα TEA- Lauryl Sulfate και ενα Sodium Laureth Sulfate
Να το σταματησω λοιπον ή ειναι λιγο διαφορετικες αυτες οι ουσιες?? :chinscratch :chinscratch

Conan

Member

Πλακα πλακα , τωρα μολις το τσεκαρα, και το fungoral εχει sodium lauryl sulphate
Αλλα ενταξει, εαν εκανε τετοια κολπα, οι πρωτοι που θα το ξερατε θα ηταν εσεις ετσι?
Οποτε να μην ανυσηχω??

giannis1991

Well-Known Member

Conan είπε:
Το Pregain,μεσα στα αλλα, εχει: ενα TEA- Lauryl Sulfate και ενα Sodium Laureth Sulfate
Να το σταματησω λοιπον ή ειναι λιγο διαφορετικες αυτες οι ουσιες?? :chinscratch :chinscratch

φιλε μην τρομαζεις και τοσο....σχεδον ολα εχουν....

NoMoreLoss

New Member

παιδιά υπάρχουν περιστατικά στον β παγκόσμιο πόλεμο όπου σε φαντάρους λόγο φόβου απο οβίδες στα χαρακώματα μέσα σε λιγα δευτερα άσπρισαν τα μαλλιά τους.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

genesis

New Member

NoMoreLoss είπε:
παιδιά υπάρχουν περιστατικά στον β παγκόσμιο πόλεμο όπου σε φαντάρους λόγο φόβου απο οβίδες στα χαρακώματα μέσα σε λιγα δευτερα άσπρισαν τα μαλλιά τους.
γενικά υπάρχουν αρκετά περιστατικά με αυτό που λες. τα πάντα μπορούν να συμβούν. ΤΑ ΠΑΝΤΑ. χαλαρα λοιπον και προσπαθεια σε αυτα που θελουμε (και εχουν και ενα νοημα).

heyya

New Member

genesis είπε:
[quote author=Άκης link=topic=1538.msg26173#msg26173 date=1266249225]

Ω Χ!!! και καπου εδω έρχεται η σειρά του φίλου heyya (sls warrior)
[/quote]

:D :D

Ακόμα να μου τελειώσει το fungoral να αρχίσω libroman :mad:

genesis

New Member

heyya είπε:
Ακόμα να μου τελειώσει το fungoral να αρχίσω libroman :mad:
εγω το ανοιξα, το γυρισα και το αδειασα στη μπανιερα. σιγα μην περιμενα να τελειωσει...το χρησιμοποιω για αλλες ``δουλειες`` το μπουκαλακι...

heyya

New Member

genesis είπε:
εγω το ανοιξα, το γυρισα και το αδειασα στη μπανιερα. σιγα μην περιμενα να τελειωσει...το χρησιμοποιω για αλλες ``δουλειες`` το μπουκαλακι...

Όπως εγώ που το ultrex το έχω να μου καθαρίζει την μπανιέρα...κυριολεκτικα :D :D

ANAR

Well-Known Member

dimitris1991 είπε:
Η Sophie Peppercorn αποφάσισε να αλλάξει το σαμπουάν και να χρησιμοποιήσει ενα πολύ γνωστό σαμπουάν. Μετά το πρώτο λούσιμο όμως και μόλις κοιτάχτηκε στον καθρέφτη σοκαρίστηκε. Της έλειπε ένα μεγάλο μέρος απο το μαλλί της! Η Sophie επικοινώνησε με την εταιρεία που φτιάχνει το σαμπουάν και της είπαν πως θα της δώσουν δωροεπιταγή 5 ευρώ. Φυσικά δεν το δέχτηκε. Ρώτησε και το γιατρό της ενώ έστειλε το σαμπουάν για ανάλυση. Φαίνεται οτι δεν ειναι και τόσο σπάνιο ομως. Τόσο αυτό όσο και άλλα σαμπουάν μπορούν να το προκαλέσουν αυτό σε ανθρώπους, ειδικά νέους. Η εταιρεία δηλώνει οτι το σαμπουάν της ειναι απόλυτα ασφαλές.

δειτε την πηγη για φωτογραφιες: http://troktiko.blogspot.com/2010/02/blog-post_9512.html

εκεινο το σημειο με την δωροεπιταγη των 5 ευρο εχω παρεσθησεις και το βλεπω ή υπαρχει στ'αληθεια?

Συνηθισμένες μαλ@κιες του Πρωκτικου :knup:

Conan

Member

Ρε παιδια, ετσι πληροφοριακα, αυτο το libroman ειναι παρομοιο με το fungoral ετσι( εκτος κι αν δεν εχει sls). Να παρω αυτο λετε(ή καποιο αλλο) σε θεση του fungoral??? :chinscratch :chinscratch

Μπλουζα