Την συμβουλή σας

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

manolis

New Member
Για σας και από εμένα είμαι καινούριος στο forum να σας πω το ιστορικό μου είμαι 28χρονον πριν από έναν χρόνο άρχισαν να μου πέφτουν τα μαλλιά μου και η αραίωση γίνονταν εμφανής, έτσι λιπών πήγα σε έναν δερματολόγο και μου έγραψε το rogein να το βάζο 2 φορές την μέρα το χρησιμοποιούσα για 3-4 μήνες αλλά δεν είδα καμία βελτίωση, έτσι ξαναπήγα στον γιατρό και μου είπε να κάνω κάποιες εξετάσεις αίματος με ρώτησε αν έχω κληρονομικότητα και του είπα ναι έκανα της εξετάσεις και ο μικροβιολόγος μου είπε ότι είναι φυσιολογικές παρόλα αυτά ο δερματολόγος μου έγραψε να μου φτιάξουν κάτι χάπια roscar 1 mlg και να το παίρνω κάθε πρωί ένα, έτσι και έκανα και παράλληλα να βάζω και το rogein μέσα σε 6 μήνες είδα μεγάλη διαφορά τα μαλλιά μου ήταν πυκνά και δυνατά. Εδώ και 2 μήνες όμως παρόλο που συνεχίζω την θεραπεία τα μαλλιά μου έχουν αρχίσει να αραιώνουν και να λεπταίνουν και μπορώ να πω ότι είμαι στο ίδιο σημείο πριν αρχίσω την θεραπεία.
Τι πρέπει να κάνω έχω αρχίσει και τρελαίναμε πάλι λέω να πάω σε έναν Άλο δερματολόγο πείτε και εσείς
ευχαριστώ
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Joda

Member
Απ: Την συμβουλή σας

για μεα κοφτο το ρεγκαιν για κανα μηνα και ξαναρχισε το μηνα και μετα ξεκινα παλι γιατι ο οργανισμος μπορει να συνηθιζει...θα σου πουν και οι πιο εμπεροι πανω σ αυτα..αλλα για μενα καντο αυτο που σου ειπα
 

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού
Απ: Την συμβουλή σας

χρησιμοποιείς 2 από τις 3 ουσίες μίας πολύ αποτελεσματικής θεραπείας (big 3) - http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,56.0.html - οπότε προσθέτεις και fungoral

μπορεί αυτό που περιγράφεις να είναι αυτό που όλοι μας είχαμε το τελευταίο 2μηνο-3μηνο - εποχιακή τριχόπτωση

επίσης,
καλά αποτελέσματα δίνουν μετά 1 χρόνο και οι τοπικές λοσιόν/κρέμες που μπλοκάρουν την dht - σπιρονολακτόνη,super Zix II & revivogen =>δες σχετικά στο θέμα "τοπικά dht blockers"
 

NGL

Member
Απ: Την συμβουλή σας

δυνεχισε ακαθεκτος την θεραπεια σου και προσθεσε και fungoral οπως λεει ο σπυρος.
επισης μια σημαντικη λεπτομερεια.αρχισε να παιρνεις proscar και να το τεμαχιζεις στα 5 (απ οτι καταλαβα τα χαπια του 1mg ειναι φτιαχτα).
μερικοι φαρμακοποιοι προκειμενου να βγαλουν απ την μυγα ξιγκι,βαζουν στις καψουλες μικροτερη ποσοτητα απο 1 mg με αποτελεσμα να μειωνεται η συνιστωμενη ποσοστητα.μου εχει τυχει στις αρχες της χρησης φιναστεριδης αυτο και μονο που δεν τον διαολοστειλα..
 

manolis

New Member
Απ: Την συμβουλή σας

Ευχαριστώ παιδιά για τις άμεσες απαντήσεις θα πάρω και fungoral τι είναι αυτό σαμπουάν? Δεν πρέπει να είναι εποχιακή τριχόπτωση γιατί ακόμα και τώρα χάνω μαλλιά πιστεύω ότι αν συνεχίσει 1 μήνα ακόμα δεν θα μείνει τίποτα. υπάρχει λέτε περίπτωση ο φαρμακοποιός να μι μου έχει φτιάξει σωστά τα χάπια?? Μου φαίνετε περίεργο γιατί όταν μου φτιάξει μετά μου δίνει πίσω και το κουτάκι και πάντα έχει 1 χαπάκι άπιαστο
 

manolis

New Member
Απ: Την συμβουλή σας

Παιδιά μου βάλατε υποψίες και έτσι άνοιξα μια από τις αμπούλες που μου έχει κάνει ο φαρμακοποιός και πήρα και ένα χάπι από το κουτί αυτό που διαπίστωσα ανοίγοντας την κάψουλα είναι ότι έχει την τριπλάσια ποσότητα από ότι έχει το χάπι έβγαλα και 2 Φώτο να το δείτε και εσείς να μου πείτε τι ακριβός συμβαίνει, ομολογώ ότι έχω τρομοκρατηθεί κάτι δεν πάει καλά σωστά ?
 

Pathetic_Losser

New Member
Απ: Την συμβουλή σας

Δεν μπορω να φανταστω οτι μπορει να υπαρχει τοσο επικινδυνα ανεύθυνος φαρμακοποιος που να εχει βαλει σε μια καψουλα τοσο μεγαλη ποσοτητα φιναστεριδης. :chinscratch

Εχω ακουσει απο μελη μας εδω οτι για να γεμισει το εσωτερικο της καψουλας εκτος απο την ποσοτητα του φαρμακου (για μας 1mg φιναστεριδης) προσθετουν καποιο ειδος σκονης-χωρις καποια ιδιοτητα-απλα για να συμληρωθει τυχών κενο στην καψουλα.
Τσεκαρε αν συμβαινει κατι τετοιο-το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να ρωτησεις τον ιδιο το φαρμακοποιο σου.
 
Απ: Την συμβουλή σας

Φιλε μου τα μηχανηματα που εχουν ειναι ακριβειας απολυτα στο 1mg η υπολιπη ποσοτητα την βαζουν οπως ειπε και ο παραπανω φιλος να μην μενει κενη η καψουλα παντος εγω για να ειμαι συγουρος παραγγελνω απο αμερικη :)
 

Hopefull

New Member
Απ: Την συμβουλή σας

Εγω λεω απο δω και μπρος για να σαι σιγουρος οτι παιρνεις τη σωστη ποσοτητα να σπας τη καψουλα να κοβεις γραμμες και να τη σνιφαρεις :tease:
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα