FreeThinker
Well-Known Member
παιδια, τις προαλλες, πηγα σε εναν δερματολογο που θεωρειται πολυ καλος, ειναι και καθηγητης σε πανεπιστημιο, και μου ειπε πως δεν εχω κανενα προβλημα με τα μαλλια μου και πως γινομαι παρανοικος. με λιγα λογια με βγαλε τρελο. περιττο να πω οτι με εκραξε οταν του ανεφερα οτι ξεκινησα αγωγη με ρεβιβοτζεν που την εμαθα απο το σαιτ αυτο...
ειμαι 17 χρονων, και το επικαλεστηκε και αυτο, πως υποτιθεται ειμαι πολυ νεος για να χω προβλημα. το κεφαλι μου οταν το εξετασε, λεει μετρησε με ενα ειδικο οργανο τα μαλλια ανα τετραγωνικο εκατοστο και ειπε οτι ειναι απολυτως φυσιολογικα. μου ειπε αν θελω να συνεχισω το ρεβιβοτζεν αφου το πληρωσα, αλλα να μην περιμενω τιποτα. εγω ομως ακομα πιστευω οτι εχω προβλημα. το μαλλι μου εχει αραιωσει στανταρ μεσα στα 2 τελευταια χρονια, υπαρχουν καποια μικρα αραιωματα απο δω και απο κει, ελαφροτατο βερτεξ και καπως βαθεις κροταφοι (μονο τους κροταφους παραδεχτηκε ο γιατρος αλλα κ αυτοι ειπε οτι ειναι στα ορια του κανονικου). επιπλεον κατα καιρους, ας πουμε καμια 5αρα φορες το τελευταιο εξαμηνο, μου εχουν πει καποιοι φιλοι οτι το μαλλι μου ειναι καπως αραιο (βεβαια ημουν και αλουστος οταν μου το χαν πει). πραγματικα δεν ξερω τι να πιστεψω. αν δεν μου χε πει κανεις τιποτα για τα μαλλια μου θα πιστευα τον γιατρο. αλλα τωρα...? τι κανω?
Τελευταία επεξεργασία: