ΤΙ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ?

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

tomas12343

New Member
Γεια χαρά σε όλους στο φόρουμ,

Καταρχάς συγχαρητήρια για το site,δεν ήξερα οτι υπήρχε κάτι αντίστοιχο στην Ελλάδα και χαίρομαι που το βρήκα.

Μιας και γνωρίζετε καλύτερα απο εμένα θα ήθελα την γνώμη σας για το πρόβλημα μου. Θα πάω και σε γιατρό,αλλά πριν το κάνω θα ήθελα την άποψη ατόμων που το βιώνουν και έχουν κάνει την έρευνα αγοράς.

Είμαι 30 χρονών, και έχω ένα περιέργο πρόβλημα. Καταρχάς ο πατέρας μου είναι στο στάδιο 7 (κοινώς καραφλός,εκτός απο τα πλαινά) και ανέκαθεν είχα το άγχος μήπως φαλακρίνω και εγώ. Απο μικρός τα μαλλιά μου αδυνάτισαν πολύ (18-19 χρονών είχαν αδυνατίσει πολυ,σαν τρίχα). Πλέον είναι το ίδιο πάνω κάτω με μία μικρή διαφορά στην ποσότητα. Ενώ δεν χάνω καθόλου ποσότητα μαλλιών απο την κορυφη πίσω, χάνω απο την βάση των μπροστινών μαλλιων (όχι απο τα μπροστινά καθ'αυτου,προς το παρον τουλάχιστον). Κάθε χρόνο πάει περίπου μισό με ένα εκατοστό πίσω. Επίσης τα μπροστινά έχουν πολύ αδύνατες τρίχες. Αν είχα χοντρές τρίχες στην ίδια ποσότητα μαλλιών,υποθέτω πως θα ήμουν εντάξει.

Οταν τα μαλλιά μου είναι χτενισμένα σωστα, δεν φαίνεται ιδιαίτερα το πρόβλημα. Οταν όμως βγαίνω απο το μπάνιο με βρεγμένα μαλλιά, φαίνεται έντονα το πρόβλημα (το 2ο συμβαίνει σπανιότατα,συνήθως οταν είμαι άρρωστος ή τπτ τέτοιο).

Σας παραθέτω και τρεις φωτογραφίες,προσπάθησα να τα τραβήξω οσο το δυνατόν προς τα πάνω. Το κενό είναι απο το τράβηγμα,απο όποια μερια και να τα σηκώσω πάλι έτσι αραιά φαίνονται.

Που βρίσκομαι και τι πρέπει να κάνω?

Στου κομμωτές που ρωτάω κάθε φορά που πάω μου λένε πως είμαι πολύ καλύτερα απο τον μέσο όρο απο αυτούς που βλέπουν,αλλά τι να εμπιστευτείς σε αυτά...

Συνημμένα

• φωτογραφία 4.JPG
    φωτογραφία 4.JPG
    293 KB · Προβολές: 24

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

JackSheppard

New Member
Απ: ΤΙ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ?

Ειναι προφανες οτι εχεις ανδρογενετικη αλωπεκια και το ιστορικο σου δεν ειναι καλο με τον πατερα να ειναι σταδιο 7. Αν σε ενδιαφερει να σωσεις οτι μπορεις και πιθανον να βγαλεις και λιγα μαλλια επιπλεον, αρχισε θεραπειες, αν οχι ξυρισε το και ζησε τη ζωη σου. Αν θες περισσοτερες πληροφοριες για τις θεραπειες που υπαρχουν, διαβασε το φορουμ και τις ιστοριες αλλων παιδιων, που λογικα το εχεις ηδη κανει. Υπαρχουν 2 φαρμακα, propecia (φιναστεριδη 1mg) και minoxidil που ειναι αποδεδειγμενο οτι εχουν αποτελεσματα, ειδικα σε συνδυασμο μεταξυ τους. Η φινα ειναι χαπι, το μινοξ ειναι τοπικη λοσιον. Αν σε ενδιαφερει παραγγειλε τα απο το διαδικτυο να γλιτωσεις χρηματα και ξεκινα! Καλη τυχη απο μενα σε οτι αποφαση παρεις. ;)

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

:welc: καλωσόρισες φίλε και καλή συνέχεια!!!

Για αρχή δες αυτά τα links:
http://www.hairlossgr.com/%ce%ac%ce%bb%ce%bb%ce%b1/faq/
http://www.hairlossgr.com/guides/men/
http://www.hairlossgr.com/treatments/men/

Είναι πολλά τα προιόντα που έχουν επιτυχεία, άλλα περισσότερο, άλλα λιγότερο. Διαβασε καλά για το καθένα και δες και στο φόρουμ σε κάθε κατηγορία για να δεις τι παίζει και πως γίνονται οι θεραπείες, και ότι απορία έχεις την συζητάμε.

xk

Active Member

οντως εχεις θεμα...απλα εχεις καλη πυκνη και μακρια τριχα και οταν τα ριχνεις κατω και τα χτενιζεις σωστα καλυπτεις τα κενα...για μενα κουρεψου για να δεις πιο καθαρα το προβλημα και παιξε με μινοξ 1 ml τη μερα για αρχη μπας και φουντωσεις λιγο στα σημεια που εχεις προβλημα...

tomas12343

New Member

Ευχαριστω για τις απαντησεις σας. Καλω σας βρήκα φίλε Fenimore, ελπίζω να ρίξετε λίγο φως στην περίπτωση μου..

Στις φωτο έχω σηκώσει τα μαλλιά επιτηδες για να φαίνεται το πρόβλημα και επίσης είναι αχτένιστα. Σε οποιοδήποτε σημείο και να τα σηκώσω έτσι φαίνονται.

Δεν έχω κενα,στις φωτο φαινονται έτσι γιατί απλα σε εκείνο το σημείο τα έχω σηκώσει,αν τα σηκώσω ποιο δίπλα και εκεί έτσι θα φαίνονται. Χρειάζομαι την βοήθεια σας γιατι δεν καταλαβαίνω τι έχω. Είναι ομοιόμορφα κατανεμημένα ,αλλα είναι τόσο αδύνατη η τρίχα που τα σηκώνω και βλέπεις απο μέσα τους.

Το θέμα μου είναι οτι δεν μπορώ να καταλάβω αν είναι εν τέλει αλωπεκία ή απλα αδύνατη τρίχα. Σίγουρα δεν έχω και την μεγαλύτερη ποσότητα τριχών μπροστά. Στον φίλο JackSheppard θα ήθελα να ρωτήσω αν είναι απόλυτα σίγουρος για την άποψη του,διότι φαίνεται σίγουρος.

Φίλε Xk, έχω πρόβλημα,απλά δεν μπορώ να καταλάβω τι πρόβλημα είναι. Επίσης θέλω να το αντιμετωπίσω,διότι δεν θέλω να πέσουν ή τπτ τέτοιο. Δεν έχω κανένα πρόβλημα στην κορυφή (πίσω,επάνω),απλα μπροστά. Επίσης τα μαλλιά μου μεγαλώνουν γρήγορα (πρέπει οπωσδήποτε να κουρεύομαι κάθε μήνα,λόγω του οτι είναι αδύνατη η τρίχα κάθονται τα μαλλιά κάτω). Δεν μπορω να καταλάβω πραγματικά. Οποιαδήποτε βοήθεια δεκτη.

Τέλος με τις αμπούλες,λοσιόν κλπ, μπορούμε να χρησιμοποιούμε κερί, ζελέ κλπ? Διότι είναι πραγματικά απαραίτητο για εμένα το κερί.

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

tomas12343 είπε:
Το θέμα μου είναι οτι δεν μπορώ να καταλάβω αν είναι εν τέλει αλωπεκία ή απλα αδύνατη τρίχα. Σίγουρα δεν έχω και την μεγαλύτερη ποσότητα τριχών μπροστά. Στον φίλο JackSheppard θα ήθελα να ρωτήσω αν είναι απόλυτα σίγουρος για την άποψη του,διότι φαίνεται σίγουρος.
Στην ανδρωγενετική αλωπεκία δεν πέφτει αμέσως η τρίχα και τελείωσε το θέμα. Πέφτει και η επόμενη που βγένει στην θέση της θα είναι πιο αδύναμη και λεπτή από τη προηγούμενη, και η επόμενη ακόμα πιο λεπτή και αδύναμη κοκ μέχρι να σταματήσει να βγένει τελείως.

tomas12343 είπε:
Τέλος με τις αμπούλες,λοσιόν κλπ, μπορούμε να χρησιμοποιούμε κερί, ζελέ κλπ? Διότι είναι πραγματικά απαραίτητο για εμένα το κερί.
Μπορείς να κάνεις styling κανονικά στα μαλλιά σου, ακόμα και την στιγμή που έχεις βάλει κάποια λοσιόν, αρκεί το gel ή το κερί να πάει μόνο στα μαλλιά και να μην ακουμπά στο δέρμα του κεφαλιού.

tomas12343

New Member

Φίλε Fenimore,

Παρακολούθησα και τα δικά σου αποτελέσματα και έχω να σου πω συγχαρητήρια,το έχεις ψάξει πολύ το θέμα. Εγώ αυτό που θέλω είναι να συντηρήσω αυτά που υπάρχουν και ίσως (αν) μπορέσω να έχω και κάτι παραπάνω (δεν θα με χάλαγε).

Επειδη διαβάζοντας στο site και στο νετ,έχω μπερδευτεί τελείως, τι προτείνετε?

Παρεπιπτόντως, παρήγγειλα 1 rogaine και θα πάρω και 1 fungoral μόλις μου έρθει το rogaine.

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

tomas12343 είπε:
Φίλε Fenimore,

Παρακολούθησα και τα δικά σου αποτελέσματα και έχω να σου πω συγχαρητήρια,το έχεις ψάξει πολύ το θέμα. Εγώ αυτό που θέλω είναι να συντηρήσω αυτά που υπάρχουν και ίσως (αν) μπορέσω να έχω και κάτι παραπάνω (δεν θα με χάλαγε).

Επειδη διαβάζοντας στο site και στο νετ,έχω μπερδευτεί τελείως, τι προτείνετε?

Παρεπιπτόντως, παρήγγειλα 1 rogaine και θα πάρω και 1 fungoral μόλις μου έρθει το rogaine.

Ευχαριστώ φίλε,
συνδίασε κάποιο dht-blocker με τα rogaine και fungoral και είσαι οκ.
Δες στο φόρουμ και επέλεξε κάποιο με βάση το πόσο θες να "ρισκάρεις" σε θέμα παρενεργειών και το πόσο καλό αποτέλεσμα θέλεις να έχεις.
Επίσης αν θες μπορείς να αντικαταστήσεις το rogaine με kirkland minoxidil 5% που είναι πολύ φθηνότερη και κάνει την ίδια δουλειά.

tomas12343

New Member

Δεν προτίθεμαι για μεγάλο ρίσκο ακόμα, σκέφτομαι για revivogen σε συνεργασία με σπιρονολακτόνη. Το μόνο πρόβλημα είναι πως δεν έχω ιδέα απο το 2ο. Μηπως μπορείς να με κατατοπίσεις που μπορώ να το βρω (την σπιρονολακτόνη) διότι ειλικρινά,αν διαβάσω άλλο πόστ θα χυθεί εγκέφαλος μου απο την μύτη μου? Επίσης απο παρενέργειες τι γίνεται με σπιρονολακτόνη (τοπική χρήση,όχι χαπι)?

Θα ενημερωσω για την πορεία με φωτο. Εύχομαι να πάνε όλα καλα.

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

tomas12343 είπε:
Δεν προτίθεμαι για μεγάλο ρίσκο ακόμα, σκέφτομαι για revivogen σε συνεργασία με σπιρονολακτόνη. Το μόνο πρόβλημα είναι πως δεν έχω ιδέα απο το 2ο. Μηπως μπορείς να με κατατοπίσεις που μπορώ να το βρω (την σπιρονολακτόνη) διότι ειλικρινά,αν διαβάσω άλλο πόστ θα χυθεί εγκέφαλος μου απο την μύτη μου? Επίσης απο παρενέργειες τι γίνεται με σπιρονολακτόνη (τοπική χρήση,όχι χαπι)?

Θα ενημερωσω για την πορεία με φωτο. Εύχομαι να πάνε όλα καλα.

Είναι και τα 2 dht-blockers. Διάλεξε το ένα από τα 2. Η spiro είναι πολύ πιο δυνατό blocker από το revivogen, και επίσης για τους άντρες χρησιμοποιήτε μόνο σε τοπική χρήση, όχι σε χάπι. Είναι homemade τοπικό, δηλαδή πρέπει να το φτιάξεις εσύ. Λέει οδηγείες σε αυτό το thread http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,386.0.html. Από παρενέργειες είναι αμφιλεγόμενο... αν καταφέρεις και διαβάσεις και τις 99 σελίδες του θέματος θα σου λυθούν όλες σου οι απορίες για την spiro ;D

tomas12343

New Member

Fenimore,

Το είδα το thread. Θα σου ήμουν υπόχρεος αν μπορούσες να μου πεις μόνο τι παρενέργειες έχει, πόσο αποτελεσματικό (φαίνεται να) είναι και τι λέει σε σχέση με το revivogen. Όπως σου ειπα,γενικότερα δεν είμαι διατεθιμένος για ρίσκα. Μην με βάζεις να διαβάσω 99 σελίδες, είναι κρίμα...

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

tomas12343 είπε:
Fenimore,

Το είδα το thread. Θα σου ήμουν υπόχρεος αν μπορούσες να μου πεις μόνο τι παρενέργειες έχει, πόσο αποτελεσματικό (φαίνεται να) είναι και τι λέει σε σχέση με το revivogen. Όπως σου ειπα,γενικότερα δεν είμαι διατεθιμένος για ρίσκα. Μην με βάζεις να διαβάσω 99 σελίδες, είναι κρίμα...

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Η spiro είναι αντιανδρογόνο, πολύ δυνατότερο blocker σε αντίθεση με revivogen που έχει μόνο φυτικά συστατικά. Παρενέργειες από τοπική spiro μπορεί να μην έχει καθόλου κάποιος, ή να έχει λίγες όπως πόνους - τσιμπίματα στο στήθος / όρχεις ή και πιο ακραίες και σπανιότερες καταστάσεις όπως γυναικομαστεία http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,1552.0.html

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα