Σχετικα με BHT

Lef

New Member
καλησπερα σε ολο το φορουμ..σας παρακολουθω καιρο αλλα πρωτη φορα γραφω..θα ηθελα να μου πειτε στην περιπτωση της BHT απο ποια σημεια του σωματος μπορεις να παρεις τριχες και ποια ειναι τα αρνητικα αυτης της επεμβασης??? γνωριζω οτι το καλυτερο ειναι απο τα γενια..θα ηθελα να ξερω αν μπορεις να παρεις απο το στηθος και περισσοτερο απο τα χερια??εχω παρα πολλες ,δεν τις εχω πειραξει ποτε(ξυρισμα-κουρεμα κτλ) και οι περισσοτερες ειναι με διπλα τριχοθυλακια..σας ευχαριστω εκ των προτερων..
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

n094

Active Member
αγαπητέ φίλε. Έχω βάλει μοσχεύματα από στήθος και γένια (δες το νήμα μου) και σκέφτομαι ότι αν χρειαστεί, ίσως βάλω και εγώ από χέρια κάποια στιγμή. Γενικά τα μοσχεύματα από τα γένια είναι πολύ καλύτερα. έχουν τον ίδιο κύκλο και την ίδια ανάπτυξη με αυτά από το κεφάλι και επιπρόσθετα είναι και πιο χοντρά. Οι τρίχες από το υπόλοιπο σώμα έχουν διαφορετική υφή, διαφορετικό κύκλο και βέβαια μακραίνουν ως ένα ορισμένο μήκος. Ωστόσο, αποτελούν ένα πολύ καλό πρόσθετο μέσο για την επίτευξη του σκοπού σε μεγάλα norwoodς. Καλό είναι ωστόσο να διασπείρονται στο κεφάλι σε μίξη με τρίχες του κεφαλιού. Αυτά, ελπίζω να βοήθησα.
 

Lef

New Member
σε ευχαριστω πααααρα πολυ για την απαντηση σου..καθε πληροφορια ειναι ευπροσδεκτη και εννοειται οτι βοηθαει..γι αυτο ειναι το φορουμ..να βοηθησουμε τους αλλους..να σαι καλα..
 
Μπλουζα