Σχετικά με φίνα

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

komgr

New Member
Καλησπέρα,

Παιδιά εδώ και 20 μέρες ξεκίνησα φίνα όπως είχα πει. (Που είσαι Γιάννη13; ;))
Τις πρώτες 15 ημέρες την έπαιρνα στις 5:30 το μεσημέρι.
Μετά την 15 μέρα λόγω σχολής δεν μπορώ εκείνη την ώρα και την παίρνω ποια στις 9 το βράδυ πριν το φαγητό.
Τις τελευταίες μέρες οι τρίχες μου φεύγουν σαν τρελές.Λέτε να φταίει η αλλαγή ώρας ή απλά είναι το shedding (μακάρι δλδ να είναι αυτό γτ τότε το κεφάλι αντιδρά λόγω της θεραπεία;)

Πείτε λίγο plz....

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

akishellas3

Well-Known Member
Απ: Σχετικά με φίνα

Λογικα ειναι το sheding κ εννοειτε μην πανικοβαλεσαι ,ποση φινα περνεις 1mg? Ηλικια ? αν εισαι μικρος καλυτερα για μενα αν περνεις 1mg ανα μια μερα .

Para_Trixa

New Member

Ακι,εγω δηλαδη που ειμαι 20 χρονων κ σκεφτομαι να αρχισω φινα..να παιρνω 1mg ανα μια μερα κ οχι κα8ε μερα? κ που το βασιζεις αυτο!

akishellas3

Well-Known Member

Κοιτα αν ημουν μικρος δεν θα ηθελα να επιβαρυνω τον απο κατω ... οργανισμο μου χωρις να ξερω ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ θα το κρατησω το φαρμακο στον οργανισμο μου χωρις να ειμαι σιγουρος πως καποια στιγμη στο μελλον δεν θα μου δημιουργησει καποια προβληματα ειδικα απο κατω... Επισης καποιος μικρος ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΑ ΜΑΛΙΑ ΤΟΥ δηλαδη θα ειναι πιο ευκολο να τα επανακτηση κ να τα διατηρηση .
Ενω τωρα που ειμαι 33 ξερω ειναι πιο δυσκολο να επανακτησω μαλια που εχω χασει τα παλαιοτερα χρονια κ πιο δυσκολο κ λογο ηλικιας ωστε να βοηθαει ο οργανισμος μου (βεβαια πεζει ρολο κ ο οργανισμος κ η αιτια που φυγανε τα μαλια του καθενος μας) , οποτε εφοσον δοκιμασα 1mg καθε μερα(λογο στο οτι πρεπει να δωσω πιο πολυ δυναμη κ ωθηση στο κεφαλι να κανει δουλεια ) επειτα πηγα 1mg ανα μερα κ εδω κ πολυ καιρο 0,5 ανα μερα κ θα δειξει ,επισης μην ξεχναμε πως ειναι φαρμακο .

Για μενα σε καποιον μικρο θα του συνιστουσα να φτιαξει κατι τοπικο
1) σπιρο με κανα δυο καλουδια μεσα
2) μινοξ κ αυτο μια φορα τη μερα στα σημεια του προβληματος
3) μασαζακι με δαφναιλεο κ αστο και πες την για υπνο,τριβε το κεφαλι σου μεχρι να κοκκινιζει .
4) κρεμα fungoral μια φορα τη μερα η ανα μια μερα στα σημεια του προβληματος
5) botaderm με λαδακι μεσα
Αν δεις καινουργιες τριχες τοτε την μια μερα κρεμα fungoral κ την αλλη μινοξ ωστε να μην τα συνιθιζει κ τα δυο ο οργανισμος .

Αν τωρα με το τοπικο δεν βλεπεις να σταθεροποιεται η κατασταση τοτε ας παει στην φινα κ αυτο παλι δοκιμασε με πιο χαμηλες συχνοτητες οχι καθε μερα κ αν κ παλι δεν βλεπεις διαφορα τοτε καθε μερα ,ε αν κ δεν βλεπεις κ παλι διαφορα ξυριζετα καθε μερα ;D .
Επισης ο καθενας εχει τις αποψης του κ αναλογος τα αποτελεσματα κ το τι εχει βιωσει λειτουργει διαφορετικα ,δεν παει να πει οτι με αυτα που κανω εγω μποει καποιος αλλος να δει τα αναλογα αποτελεσματα δηλαδη μπορει να ειναι καλυτερα ,τα ιδια η χειροτερα .

Para_Trixa

New Member

Ωραιος ρε Ακη...thnx...
Η φαση ειναι οτι ειμαι 20 ρε φιλε κ το crown εχει αρχισει να αραιωνει εδω κ 7-8 μηνες...κροταφους εχανα απο τα 18 μου!
Κ τωρα σε 3 μηνες μπαινω κ στρατο κ δεν 8ελω να βγω ε3ω με καραφλα πλεον γυαλιστερη σαν μπιφτεκι...τωρα ακομα εχει χνουδακι πανω...κ οταν δεν εχει φως δεν φαινεται :angel:
Να κ μια pic να καταλαβεισ τι σου λεω...
http://img153.imageshack.us/img153/582/dsc00426g.jpg

akishellas3

Well-Known Member

Σορυ που αργησα αλλα εβλεπα κατι βιντεακια με τον mexi κ εψεχνα να βρω μαρτυριες τους επιτελους απο καποιον που εχει βγαλει πραγματικα μαλια κ αφαιρεθηκα :D .
Κοιτα δεν ειμαι ο πιο εμπειρος εδω μεσα υπαρχουν αλλοι πιο εμπειροι απλα κ εγω ενημερωνομαι ακομα, διαβαζω κ προσπαθω ακομα να μαθαινω κ να χρησιμοποιω οτι νεο βγαινει κ μου φαινεται σωστο κοιταζοντας κ φυσικα την υγεια μου .
Την φωτο σου την ειδα κ στην αρχη κ ειναι αραιο το μαλλι σου ψηλα .
Καταρχην οτι κ να κανεις να χαμογελας κ να σκεφτεσαι θετικα Κ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΔΙΟΤΙ ΟΤΙ Κ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ .
Για μενα κανε αυτα που σου εγραψα τωρα που θα πας φανταρος θελεις να χρησιμοποιεις φινα για να μην βαζεις διαλυμα σπιρο(που θα μυριζει κιολας ?) ,οκ τοτε καντο αλλα δοκιμασε με 1mg ανα μια μερα κ μετα απο 2 μηνες το πολυ ριξτο σε 0,5mg ανα μια μερα κ αν ξεχασεις καμια φορα να το παρεις μην τρελενεσαι ,επισης τωρα που εισαι μικρος ειναι πιστευω οτι ειναι πιο λογικο να μην βλεπεις τις παρενεργειες της φινα απο καποιον που ειναι πιο μεγαλος στην ηλικια (αν υπαρξουν βεβαια κ σε πιο βαθμο της φινα),το θεμα ειναι για την μακροχρονια χρηση κ παιζει ρολο κ η ποσοτητα ,μαμησετα παιζουν πολλα ρολο .
Επισης παρε μια καλη πολυβιταμινη ,δοκιμασε κ τα Ω3,6,9 που βοηθανε κ εκτος απο αυτο πηγες σε καποιο δερματολογο εξετασεις εχεις κανει να δεις αν ολα καλα με τον οργανισμο σου ? Μακρια απο το αγχος .

η αποψη μου χτυπηστε με φινα 1mg/24 ωρες για ενα 8μηνο-9μηνο να σταθεροποιηθει η κατασταση και μετα η χαμηλοστε τη δοση η πηγαιντε σε μερα παρα μερα....εγω αυτο θα κανω ειμαι στη φινα 7-8 μηνες τωρα και μολις τελειωσει τωρα το κουτι θα το γυρισω η σε 0,8mg η σε 1mg mera para mera!η κατασταση μου εχει σταθεροποιηθει νομιζω δηλαδη σε καμια περιπτωση δε χανω οσες τριχες εχανα χανω μεν αλλα λιγες...Θα το γυρισω ετσι οπως σας ειπα κ θα δω αμα δεν κανει δουλεια θα παω στο αρχικο πλανο!

Para_Trixa

New Member

akishellas3 είπε:
Σορυ που αργησα αλλα εβλεπα κατι βιντεακια με τον mexi κ εψεχνα να βρω μαρτυριες τους επιτελους απο καποιον που εχει βγαλει πραγματικα μαλια κ αφαιρεθηκα :D .
Κοιτα δεν ειμαι ο πιο εμπειρος εδω μεσα υπαρχουν αλλοι πιο εμπειροι απλα κ εγω ενημερωνομαι ακομα, διαβαζω κ προσπαθω ακομα να μαθαινω κ να χρησιμοποιω οτι νεο βγαινει κ μου φαινεται σωστο κοιταζοντας κ φυσικα την υγεια μου .
Καταρχην οτι κ να κανεις να χαμογελας κ να σκεφτεσαι θετικα Κ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΔΙΟΤΙ ΟΤΙ Κ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ .
Για μενα κανε αυτα που σου εγραψα τωρα που θα πας φανταρος θελεις να χρησιμοποιεις φινα για να μην βαζεις διαλυμα σπιρο(που θα μυριζει κιολας ?) ,οκ τοτε καντο αλλα δοκιμασε με 1mg ανα μια μερα κ μετα απο 2 μηνες το πολυ ριξτο σε 0,5mg ανα μια μερα κ αν ξεχασεις καμια φορα να το παρεις μην τρελενεσαι ,επισης τωρα που εισαι μικρος ειναι πιστευω οτι ειναι πιο λογικο να μην βλεπεις τις παρενεργειες της φινα απο καποιον που ειναι πιο μεγαλος στην ηλικια (αν υπαρξουν βεβαια κ σε πιο βαθμο της φινα),το θεμα ειναι για την μακροχρονια χρηση κ παιζει ρολο κ η ποσοτητα ,μαμησετα παιζουν πολλα ρολο .
Επισης παρε μια καλη πολυβιταμινη ,δοκιμασε κ τα Ω3,6,9 που βοηθανε κ εκτος απο αυτο πηγες σε καποιο δερματολογο εξετασεις εχεις κανει να δεις αν ολα καλα με τον οργανισμο σου ? Μακρια απο το αγχος .
Κοιτα,αγχος δεν εχω,,,,κ γενικα στη ζωη μου ειμαι λιγο κλειν....απλα δεν μπορω να καταλαβω πως εχω αραιωσει ετσι...εφωσον τη μερα ειναι ζητημα να μου πεφτουν πανω απο 10 τριχες...ισως οσες πεφτουν να μην αναπληρονωνται...γτ στα 17 μου ειχα μεγαλη τριχοπτωση...
Anyway σε δερμαολογο οχι δεν εχω παει...εχω κανει ε3ετασεις αιματος ομως...κ μουπαν οτι εχω πολυ καλο αιμα με αιματοκρυτη...δεν 8υμαμαι..αλλα ηταν πιο ψηλα απο το κανονικο standar..
Μηπως να αρχισω κανα ιπποφαες Ακη?
που ταχει ολα αυτα μεσα? ωμεγα κ τετοια?

komgr

New Member

akishellas3 είπε:
Λογικα ειναι το sheding κ εννοειτε μην πανικοβαλεσαι ,ποση φινα περνεις 1mg? Ηλικια ? αν εισαι μικρος καλυτερα για μενα αν περνεις 1mg ανα μια μερα .

Μικρός είμαι ακόμα. Και εγώ στα 20 είμαι και παίρνω εννοείται 1mg την ημέρα.
Μου το έδωσε η γιατρός όμως.
Τώρα και εγώ λογικά shedding πιστεύω αλλά ρωτάω και εσάς που ξέρετε καλύτερα.
Δεν πανικοβάλλομαι.Χρησιμοποιώ μινοξ 2 μήνες τώρα και άρχισα φίνα πριν 21 ημέρες.
Περιττό να πω ότι μέχρι τώρα σε σχέση με πριν 9 μήνες τα μαλλιά μου είναι ποιο πολλά και για αυτό ελπίζω με φινα και κάτι λαδάκια να έχω καλό αποτέλεσμα.
Θα δούμε.

akishellas3

Well-Known Member

Para_Trixa είπε:
[quote author=akishellas3 link=topic=2254.msg40919#msg40919 date=1286853780]
Κοιτα,αγχος δεν εχω,,,,κ γενικα στη ζωη μου ειμαι λιγο κλειν....απλα δεν μπορω να καταλαβω πως εχω αραιωσει ετσι...εφωσον τη μερα ειναι ζητημα να μου πεφτουν πανω απο 10 τριχες...ισως οσες πεφτουν να μην αναπληρονωνται...γτ στα 17 μου ειχα μεγαλη τριχοπτωση...
Anyway σε δερμαολογο οχι δεν εχω παει...εχω κανει ε3ετασεις αιματος ομως...κ μουπαν οτι εχω πολυ καλο αιμα με αιματοκρυτη...δεν 8υμαμαι..αλλα ηταν πιο ψηλα απο το κανονικο standar..
Μηπως να αρχισω κανα ιπποφαες Ακη?
που ταχει ολα αυτα μεσα? ωμεγα κ τετοια?
[/quote]

Σωστος πολυ καλο ειναι το ιπποφαες εχει τα παντα κ κοιτα κ για σπιρουλινα ελληνικα την μια μερα το ιπποφαες την αλλη τα σπιρουλινα .

akishellas3

Well-Known Member

komgr είπε:
[quote author=akishellas3 link=topic=2254.msg40914#msg40914 date=1286842847]

Μικρός είμαι ακόμα. Και εγώ στα 20 είμαι και παίρνω εννοείται 1mg την ημέρα.
Μου το έδωσε η γιατρός όμως.
Τώρα και εγώ λογικά shedding πιστεύω αλλά ρωτάω και εσάς που ξέρετε καλύτερα.
Δεν πανικοβάλλομαι.Χρησιμοποιώ μινοξ 2 μήνες τώρα και άρχισα φίνα πριν 21 ημέρες.
Περιττό να πω ότι μέχρι τώρα σε σχέση με πριν 9 μήνες τα μαλλιά μου είναι ποιο πολλά και για αυτό ελπίζω με φινα και κάτι λαδάκια να έχω καλό αποτέλεσμα.
Θα δούμε.
[/quote]

καλη επιτυχια

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα