Σχετικά με Φιναστερίδη

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

komgr

New Member
Σπέρα και από εμένα,

Είμαι καιρό στο φόρουμ αλλά και καιρό που διαβάζω διάσπαρτα διάφορα ποστ.
Είμαι κοντά στα 20 (δλδ 19 και σε λίγο πάω) και έχω πρόβλημα από τα 17.
Πάντα είχα πυκνό μαλλί αλλά δεν τα πρόσεχα καθόλου καλά.
Δλδ έβαζα κάθε πρωί ζελέ το βράδυ δεν έκανα μπάνιο και το πρωί πάλι ζελέ με αποτέλεσμα η τρίχα να μην αναπνέει.
Έτσι άρχισα να παρατηρώ σιγά σιγά τρίχες να πέφτουν.
Πήγα κατευθείαν στην δερματολόγο αλλά λόγω του νεαρού της ηλικίας μου δεν μου έδωσε παρά ένα πράγμα τελείως ελαφρύ που δεν έκανε τπτ.
Για κάποιο διάστημα σταμάτησα τελείως και απλά μου είπε μία θεία μου να βάζω κάθε βράδυ 2% μινοξ.
Το έκανα αυτό μέχρι πριν κάποιους μήνες (πριν το καλοκαίρι ) που βρήκα μία καλή δερματολόγο και πήγα.
Αυτή μου είπε με 2% μινοξ και κάθε βράδυ δλδ οχι 2 φορες την ημέρα δεν κάνω τπτ.
Περιττό να πω ότι έχω κάνει και εξετάσεις και τριχοριζόγραμμα (68% αναγεννείς μου βρήκε και γύρω στο 15% διστροφικές νομίζω λέγετε).
Η γιατρός μου έδωσε αρχικά ένα μείγμα για ενεργοποίηση των θυλάκων και μου είπε να πηγαίνω κάθε μήνα πράγμα που κάνω.
Στον μήνα πάνω με βάζει σε ένα μηχάνημα σαν μεγεθυντικό φακό και βλέπω το τριχωτό από πολύ κοντά.
Αρχικά τρόμαξα αλλά μου είπε ότι δεν έχω μεγάλο πρόβλημα ακόμα παρόλο που το άφησα γτ μετά έβαλε το φακό και πίσω που έχω υπερβολικά πυκνό μαλλί και ήταν σχεδόν το ίδιο σε πυκνότητα.
Αφού τελείωσε το μείγμα τώρα μου είπε να βάζω μινοξ 5% κάθε πρωί βράδυ και μου έδωσε φιναστερίδη 1mg σε φταιχτό χάπι να παίρνω ένα κάθε μέρα (δοκιμαστικά 30 μέρες ) και θα παώ να με ξαναδεί λόγω του γεγονότος ότι όλοι σχεδόν οι θύλακες βγάζουν μικρές τρίχες και φαίνεται να ενεργοποιούνται.

Τώρα έχω μία απορία.Τα χάπια αυτά τα φτιαχτά έχουν μία σκόνη μέσα.Αυτά τα παίρνουμε όπως όλα τα χάπια δλδ με νερό και έτσι ή κάπως αλλιώς ;

Να πω εδώ ότι οι κρόταφοι μου ποτέ δεν ήταν τελείως οκ από μικρός και έιχανε ένα μικρό βάθος.
Επίσης ο πατέρας μου έιναι 60 και έχει ακόμα μαλλιά αρκετά ενώ όλα τα αδέρφια του έχουν ακόμα μαλλιά.
Ο ένας μου ο παππούς όμως έμεινα καραφλός στα 30. :(

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

giannis1991

Well-Known Member
Απ: Σχετικά με Φιναστερίδη

komgr είπε:
Σπέρα και από εμένα,

Είμαι καιρό στο φόρουμ αλλά και καιρό που διαβάζω διάσπαρτα διάφορα ποστ.
Είμαι κοντά στα 20 (δλδ 19 και σε λίγο πάω) και έχω πρόβλημα από τα 17.
Πάντα είχα πυκνό μαλλί αλλά δεν τα πρόσεχα καθόλου καλά.
Δλδ έβαζα κάθε πρωί ζελέ το βράδυ δεν έκανα μπάνιο και το πρωί πάλι ζελέ με αποτέλεσμα η τρίχα να μην αναπνέει.
Έτσι άρχισα να παρατηρώ σιγά σιγά τρίχες να πέφτουν.
Πήγα κατευθείαν στην δερματολόγο αλλά λόγω του νεαρού της ηλικίας μου δεν μου έδωσε παρά ένα πράγμα τελείως ελαφρύ που δεν έκανε τπτ.
Για κάποιο διάστημα σταμάτησα τελείως και απλά μου είπε μία θεία μου να βάζω κάθε βράδυ 2% μινοξ.
Το έκανα αυτό μέχρι πριν κάποιους μήνες (πριν το καλοκαίρι ) που βρήκα μία καλή δερματολόγο και πήγα.
Αυτή μου είπε με 2% μινοξ και κάθε βράδυ δλδ οχι 2 φορες την ημέρα δεν κάνω τπτ.
Περιττό να πω ότι έχω κάνει και εξετάσεις και τριχοριζόγραμμα (68% αναγεννείς μου βρήκε και γύρω στο 15% διστροφικές νομίζω λέγετε).
Η γιατρός μου έδωσε αρχικά ένα μείγμα για ενεργοποίηση των θυλάκων και μου είπε να πηγαίνω κάθε μήνα πράγμα που κάνω.
Στον μήνα πάνω με βάζει σε ένα μηχάνημα σαν μεγεθυντικό φακό και βλέπω το τριχωτό από πολύ κοντά.
Αρχικά τρόμαξα αλλά μου είπε ότι δεν έχω μεγάλο πρόβλημα ακόμα παρόλο που το άφησα γτ μετά έβαλε το φακό και πίσω που έχω υπερβολικά πυκνό μαλλί και ήταν σχεδόν το ίδιο σε πυκνότητα.
Αφού τελείωσε το μείγμα τώρα μου είπε να βάζω μινοξ 5% κάθε πρωί βράδυ και μου έδωσε φιναστερίδη 1mg σε φταιχτό χάπι να παίρνω ένα κάθε μέρα (δοκιμαστικά 30 μέρες ) και θα παώ να με ξαναδεί λόγω του γεγονότος ότι όλοι σχεδόν οι θύλακες βγάζουν μικρές τρίχες και φαίνεται να ενεργοποιούνται.

Τώρα έχω μία απορία.Τα χάπια αυτά τα φτιαχτά έχουν μία σκόνη μέσα.Αυτά τα παίρνουμε όπως όλα τα χάπια δλδ με νερό και έτσι ή κάπως αλλιώς ;

Να πω εδώ ότι οι κρόταφοι μου ποτέ δεν ήταν τελείως οκ από μικρός και έιχανε ένα μικρό βάθος.
Επίσης ο πατέρας μου έιναι 60 και έχει ακόμα μαλλιά αρκετά ενώ όλα τα αδέρφια του έχουν ακόμα μαλλιά.
Ο ένας μου ο παππούς όμως έμεινα καραφλός στα 30. :(

το τζελ δεν ευθυνεται για τπτ φιλε....ειναι μυθος.......
καλη η δερματολογος....φαινεται να γνωριζει....
οπως ολα τα χαπια φιλε...με νερακι ;)
φιλε η κληρονομικοτητα παει 7 γενεις πισω...δεν ξερεις τι γονιδιο εχεις παρει....

komgr

New Member

Για αυτό το ανέφερα για να δείξω ότι έστω και σε έναν υπήρχε το γονίδιο.

@Γιάννης13 Δεν πιστεύω ότι θα ξεκινούσα τόσο νωρίς και το λέω γιατί με το ζελέ στα μαλλιά άρχισα να τραβάω τρίχες και να φεύγουν.Μόνο τότε και από τότε το έκοψα.

giannis1991

Well-Known Member

komgr είπε:
Για αυτό το ανέφερα για να δείξω ότι έστω και σε έναν υπήρχε το γονίδιο.

@Γιάννης13 Δεν πιστεύω ότι θα ξεκινούσα τόσο νωρίς και το λέω γιατί με το ζελέ στα μαλλιά άρχισα να τραβάω τρίχες και να φεύγουν.Μόνο τότε και από τότε το έκοψα.

φιλε με το τζελ κανεις κακο στο μαλλι οχι στο θυλακα....και παλι ομως με το που το εκοβες θα επρεπε να σου ξαναβγουν....

το οτι εφευγαν δε μου λεει κατι...μπορει να ηταν ταλαιπωρημενα απο το τζελ...αλλα ο θυλακας θα μπορουσε να ειναι και ενεργος...

komgr

New Member

Έχεις δίκιο.
Απλά πιστεύω ότι άμα δεν έβαζα τζελ θα παρουσιαζόταν αργότερα το πρόβλημα.

Τέσπα τώρα κοιτάω να δω τι θα κάνω.
Σήμερα πήρα και πρώτη μέρα Φινα και δεν παρατήρησα καμιά παρενέργεια.
Βέβαια μπορεί και να αργήσει να φανεί.

giannis1991

Well-Known Member

komgr είπε:
Έχεις δίκιο.
Απλά πιστεύω ότι άμα δεν έβαζα τζελ θα παρουσιαζόταν αργότερα το πρόβλημα.

Τέσπα τώρα κοιτάω να δω τι θα κάνω.
Σήμερα πήρα και πρώτη μέρα Φινα και δεν παρατήρησα καμιά παρενέργεια.
Βέβαια μπορεί και να αργήσει να φανεί.

ε καλα 1η μερα τι περιμενες....ακομα δε μπηκε.....αργοτερα θα παρουσιασεις αν παρουσιασεις...

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα