Σχεδόν πανικός !!!!

D.A.

New Member
Το έχω πάρει απόφαση έδω και πολλά χρόνια είμαι πλέον 40 ετών και πραγματικά μάζευα λεφτά για την μεταμόσχευση . Σήμερα έφτασα σε σημείο να έχω μαζέψει γύρω στις 3Κ. Και ήρθε η ώρα να την κάνω και εγώ . Έχω διαβάσει τόσο πολύ σαν επισκεπτης του φόρουμ που πραγματικά έχω μπερδευτεί , ετσι αποφάσισα να κάνω εγγραφή και να ζητήσω βοήθεια αν κάποιος μπορεί και θέλει . Δεν ξέρω που να πάω τελικά. Κάθε ένας έχει διαφορετική άποψη και πολλή εμπεριστατωμένη . Αλλά τα λέτε όλοι τόσο καλά , που πραγματικά νιώθω σουπερ μπερδεμένος . Δυστηχως δεν θα έχω την δυνατότητα δεύτερης μεταμόσχευσης . Τόσο από το οικονομικό κομμάτι όσο και από την δότρια περιοχή που τρεις διαφορετικοί ιατροί - κλινικές (μετά από εξέταση ) συμφωνούν ότι φτάνει για μια φορά . Έχω επισκεφτεί τον κύριο Βεκρή , τον κύριο Αναστασάκη και την DHI . Οικονομικά κλείνω προς την DHI ( δεν θυμάμαι όνομα ιατρού) , με τους άλλους δυο θα πρέπει να πιεστώ οικονομικά σε βαθμό δύσκολο για την οικογένεια μου . Αλλά μου φαίνονται όλοι με τα θετικά και τα αρνητικά τους . Θα ήθελα μια ώθηση για να καταλήξω κάπου απλά σας παρακαλώ αν είναι εύκολο να είναι όσο πιο ξεκάθαρο γίνεται . Μια προσωπική άποψη σαν γκάλοπ από ανθρώπους Που έχουν κάνει . Πραγματικά έχω πιεστεί τόσο οικονομικά που δεν μπορώ να διαθέσω περισσότερα . Άρα θα είναι μια για πάντα . Ευχαριστώ εκ τον προτέρων .

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Nik.Mos

Well-Known Member
Καλησπερα.Μπορεις να μας πεις με ποιο τροπο εγινε η εξεταση της δοτριας σου στις 3 κλινικες που επισκεφτηκες;
Ανεβασε αν θελεις φωτογραφιες να δουμε ποια ειναι η κατασταση σου,προς το παρων θα προτεινα να βαλεις λιγο φρενο στον πανικο και σε καθε σκεψη για αμεση δραση,βιαστικες αποφασεις μπορει να οδηγησουν σε καταστασεις που θα σε χαλασουν ψυχολογικα.
Και αν οντως η δοτρια σου σε κατατασσει στην κατηγορια των one-shot ευκαιριων θα χρειαστει να εισαι ιδιαιτερα προσεκτικος στην επιλογη κλινικης.
Στο τελος της ημερας η αποφαση θα ειναι δικη σου ,φροντισε τουλαχιστον πριν μπεις στο παιχνιδι να εχεις μαθει τους ορους και τους κανονες του ειδαλλως θα βαζεις ο ιδιος τρικλοποδιες στον εαυτο σου καταληγοντας να γινεσαι ερμαιο στα χερια των διαφορων παικτων.

Υ.γ.Να φανταστω εχουν σπασει τα τηλεφωνα σου μετα απο τις επισκεψεις σου στις κλινικες;Ειδοποιησεις οτι προεκυψαν,ολως τυχαιως,κενες μερες για επεμβαση και οτι εισαι πολυ τυχερος για αυτο;Κτλ κτλ; 'Η δεν ειχαμε τετοια;

Gianney

Well-Known Member
Το έχω πάρει απόφαση έδω και πολλά χρόνια είμαι πλέον 40 ετών και πραγματικά μάζευα λεφτά για την μεταμόσχευση . Σήμερα έφτασα σε σημείο να έχω μαζέψει γύρω στις 3Κ. Και ήρθε η ώρα να την κάνω και εγώ . Έχω διαβάσει τόσο πολύ σαν επισκεπτης του φόρουμ που πραγματικά έχω μπερδευτεί , ετσι αποφάσισα να κάνω εγγραφή και να ζητήσω βοήθεια αν κάποιος μπορεί και θέλει . Δεν ξέρω που να πάω τελικά. Κάθε ένας έχει διαφορετική άποψη και πολλή εμπεριστατωμένη . Αλλά τα λέτε όλοι τόσο καλά , που πραγματικά νιώθω σουπερ μπερδεμένος . Δυστηχως δεν θα έχω την δυνατότητα δεύτερης μεταμόσχευσης . Τόσο από το οικονομικό κομμάτι όσο και από την δότρια περιοχή που τρεις διαφορετικοί ιατροί - κλινικές (μετά από εξέταση ) συμφωνούν ότι φτάνει για μια φορά . Έχω επισκεφτεί τον κύριο Βεκρή , τον κύριο Αναστασάκη και την DHI . Οικονομικά κλείνω προς την DHI ( δεν θυμάμαι όνομα ιατρού) , με τους άλλους δυο θα πρέπει να πιεστώ οικονομικά σε βαθμό δύσκολο για την οικογένεια μου . Αλλά μου φαίνονται όλοι με τα θετικά και τα αρνητικά τους . Θα ήθελα μια ώθηση για να καταλήξω κάπου απλά σας παρακαλώ αν είναι εύκολο να είναι όσο πιο ξεκάθαρο γίνεται . Μια προσωπική άποψη σαν γκάλοπ από ανθρώπους Που έχουν κάνει . Πραγματικά έχω πιεστεί τόσο οικονομικά που δεν μπορώ να διαθέσω περισσότερα . Άρα θα είναι μια για πάντα . Ευχαριστώ εκ τον προτέρων .
Καλησπέρα βάλε αρχικά φωτογραφίες και την ληπτρια και την δοτρια ώστε να φανεί και το πρόβλημα και η δοτρια.Τωρα αν όντως έχεις μια μμ στην ουσία,τότε θα πρέπει να τσεκαρεις πολύ προσεκτικά την επιλογή σου

Μπλουζα