Το έχω πάρει απόφαση έδω και πολλά χρόνια είμαι πλέον 40 ετών και πραγματικά μάζευα λεφτά για την μεταμόσχευση . Σήμερα έφτασα σε σημείο να έχω μαζέψει γύρω στις 3Κ. Και ήρθε η ώρα να την κάνω και εγώ . Έχω διαβάσει τόσο πολύ σαν επισκεπτης του φόρουμ που πραγματικά έχω μπερδευτεί , ετσι αποφάσισα να κάνω εγγραφή και να ζητήσω βοήθεια αν κάποιος μπορεί και θέλει . Δεν ξέρω που να πάω τελικά. Κάθε ένας έχει διαφορετική άποψη και πολλή εμπεριστατωμένη . Αλλά τα λέτε όλοι τόσο καλά , που πραγματικά νιώθω σουπερ μπερδεμένος . Δυστηχως δεν θα έχω την δυνατότητα δεύτερης μεταμόσχευσης . Τόσο από το οικονομικό κομμάτι όσο και από την δότρια περιοχή που τρεις διαφορετικοί ιατροί - κλινικές (μετά από εξέταση ) συμφωνούν ότι φτάνει για μια φορά . Έχω επισκεφτεί τον κύριο Βεκρή , τον κύριο Αναστασάκη και την DHI . Οικονομικά κλείνω προς την DHI ( δεν θυμάμαι όνομα ιατρού) , με τους άλλους δυο θα πρέπει να πιεστώ οικονομικά σε βαθμό δύσκολο για την οικογένεια μου . Αλλά μου φαίνονται όλοι με τα θετικά και τα αρνητικά τους . Θα ήθελα μια ώθηση για να καταλήξω κάπου απλά σας παρακαλώ αν είναι εύκολο να είναι όσο πιο ξεκάθαρο γίνεται . Μια προσωπική άποψη σαν γκάλοπ από ανθρώπους Που έχουν κάνει . Πραγματικά έχω πιεστεί τόσο οικονομικά που δεν μπορώ να διαθέσω περισσότερα . Άρα θα είναι μια για πάντα . Ευχαριστώ εκ τον προτέρων .