Συντηρητική Μεταμοσχευση 24 χρονων

NikosLmp

Member
Καλησπέρα, ειμαι 24, NW3 vertex, οικογενειακο ιστορικο NW6-7 ολοι γυρωστα 30.

Εδω και 1 χρονο η φυνα με σταθεροποιησε, εχω βαλει και ντουτα και οραλ μινοξ κλπ κλπ.... καθαρα προσωπικη επιλογη και σκεφτομαι για συντηρτικη μεταμοσχευση μονο Hairline και κροταφους σε TOP γιατρο, τον καλυτερο, οπου και αν ειναι.

Δεδομενου οτι κανω δυνατη θεραπεια, βαζω τοπικ ηδη, εχω και body hair transplant αν χρειαστει, αν και δεν εχω καλη δοτρια, πιστευω οτι με SMP λυνεται.

Πλανο ειναι να κανω consultation με τοπ γιατρους ενω παραλληλα περιμενω ενα 6μηνο να σιγουρευτω οτι εχω ψηλοσταθεροποιηθει εστω με ντουτα και ολα τα αλλα.

Οι φωτο ειναι πως ειμαι τωρα και η μια που φαινεται hairline πως ημουν στα 18.

Ερωτησεις

1) ξερω οτι δεν εχω καλη δοτρια, πιστευετε εχω retro grade?

2) ξερετε αν μπορει να γινει εξεταση απο γιατρο της δοτριας αναλυτικα και οχι στο περιπου? γινεται με μικροσκοπιο, τριχοριζογραμμα η τριχοσκοπηση? γιατι θελω να ξερω ακριβως ποσα εχω για να κανω πλανο.

3) δεδομενου οτι μπορει καποιιος να παει στον τοπ γιατρο, οπου και αν ειναι ποιον θα προτεινατε?

Couto? Lorenzo? Freitas? Hasson & Wong, Konnior, Eugenix?Zarev?

πολλοι λενε COUTO, σα δευτερο ποιον θα βαζατε?

4) η επιλογη του γιατρου εξαρταται απο το αν εχω καλη δοτρια, χαρακτηριστικα αλλα κλπ? πχ αμα καποιος δεν εχει καλη δοτρια ειναι καλυτερο να παει στον λορεντζο και ας μην ειναι το hairloine τοσο καλο, ενω αμα καποιος εχει καλη δοτρια να παει στον κουτο? η δεν ισχυει αυτο εφοσον καποιος μπορει να συμφωνησει με τον κουτο συντηριτικη μεταμοσχευση πχ 1200 grafts μονο hairline και κροταφους?

5) FUT or FUE? για πρωτη μεταμοσχευση?

6)ξερετε γιατι ο Konnior στην αμερικη και hasson and wong εχει τιμες εξωφρενικα υψηλες σε σχεση με Couto?ειναι καλυτεροι η απλα ειναι θεμα κοστους διαβιωσης στην αμερικη?
 

Συνημμένα

  • 1.JPG
    1.JPG
    42.4 KB · Προβολές: 87
  • 2.JPG
    2.JPG
    43.5 KB · Προβολές: 78
  • 3.jpg
    3.jpg
    210.8 KB · Προβολές: 70
  • 4.jpg
    4.jpg
    218.4 KB · Προβολές: 71
  • 5.png
    5.png
    972.6 KB · Προβολές: 87
  • 6.jpg
    6.jpg
    1,006 KB · Προβολές: 92
  • 7.jpg
    7.jpg
    1 MB · Προβολές: 88
  • 8.jpg
    8.jpg
    1.1 MB · Προβολές: 87
  • 9.jpg
    9.jpg
    1.8 MB · Προβολές: 83
  • before.JPG
    before.JPG
    28.4 KB · Προβολές: 84

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
Αδερφέ,άσε να μακρύνουν λίγο τα μαλλιά στη δοτρια και ξαναβάλε φωτό .επίσης μην τα έχεις βρεγμένα τα μαλλιά όταν θα ξαναβάλεις φωτό..τώρα όσον αφορά το ότι δεν έχεις καλή δοτρια,ας κάνεις κάποια consultation πρώτα και ύστερα θα ξέρεις.μην προδικαζεις..θεραπείες κάνεις όπως είπες,μην αγχώνεσαι.λύσεις θα βρεθουν.
 

le2der

Active Member
Για 1000 grafts σε τοπ γιατρο πιστευετε μπορω να κανω;
Oral μινοξ και ντουτα ποσό καιρό παίρνεις φιλε ; Στο στεγνό μαλλί στην πρώτη φωτο φαίνεται ποιο νορμαλ η χερλαιν, στο βρεγμένο δείχνει ότι 1000 graft δεν θα είναι αρκετά .
 

DoctorWho

Well-Known Member
Καταρχάς ψυχραιμία. Φαίνεσαι αντίστοιχη περίπτωση με εμένα βάση ηλικίας, θέματος κλπ παίρνεις φίνα εδώ και πόσο καιρό? Σε τι δόση? Έχεις φωτό πριν την εκκίνηση της φινας? Ντουτα τι εννοείς ότι έχεις προσθέσει? Παίρνεις και ντουτα και φίνα? (Ελπίζω πως όχι.) Σε πρώτη φάση θες τουλάχιστον 1-2 χρόνια θεραπείας να φαίνεται ότι έχεις σταθεροποιηθεί κι αυτό γιατί ενώ έχεις αυτή τη στιγμή αρκετό μαλλί, φαίνεται από την τωρινή κατάσταση ότι έχεις μέλλον με την ΑΓΑ αν δεν σε πιάσουν καλά τα φάρμακα. Χρειάζεσαι ένα γενικό πλάνο. Μην βιαστεις την πρώτη σου μεταμόσχευση. Κάνε κάποια consultations αν θες, αλλά το πιο σημαντικό σε αυτή τη φάση είναι η σταθεροποίηση και μετά από αυτήν να δημιουργηθεί ένα πλάνο μεταμόσχευσης. Επίσης πες μας λίγο παραπάνω πράγματα για το πότε ξεκίνησε η απώλεια...
 

NikosLmp

Member
φινα 1 χρονο+, ντουτα παιρνω υψηλη δοση ανα ημερα το τελευταιο 5 μηνο. (προσωπικη επιλογη), ξεκινησε στα 18 η τριχοπτωση.
ειμαι ακριβως οπως ειμαι και τωρα πριν την εκκινηση της φινας.
 

DoctorWho

Well-Known Member
φινα 1 χρονο+, ντουτα παιρνω υψηλη δοση ανα ημερα το τελευταιο 5 μηνο. (προσωπικη επιλογη), ξεκινησε στα 18 η τριχοπτωση.
ειμαι ακριβως οπως ειμαι και τωρα πριν την εκκινηση της φινας.
Τι θα πει προσωπική επιλογή. Οι θεραπείες πρέπει να έχουν κάποιο νόημα, δεν είναι απόψεις του καθενός. Αν παίρνεις ντουτα δεν έχει νόημα, (και ενδεχομένως να είναι επιβλαβής) η χρήση φινας. Και στο λέει αυτό ένας από τους μεγαλύτερους υπέρμαχους της φινας που παίρνει Φινα επί 6ετίας από τα 19 του.
 

NikosLmp

Member
Ευχαριστω για την συμβουλη. Θα κανω καποια consultation για να προετοιμαζομαι σε καποα χρονια για μμ

Με τον zarev τελικα τι παιζει;
 

NikosLmp

Member
Καλησπερα! Προσπαθησα να κλεισω με φρειτας, μου πε σε 3 μηνες. Εκλεισα ομως τον ζαρεβ στην βυλγαρια ηδη. θα ειμαι εκει σ 7 μερες να δει την δοτρια μου.
 
Μπλουζα