Συνεδρειες με μηχανημα επανεκφυσης τριχων.

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

agnosti_f

New Member
Καλησπερα.Σημερα μια κολλητη μου φιλη επισκεφθη γνωστο δερματολογο στο Κολωνακι ο οποιος απο πολλους εδω μεσα,εχει χαρακτηρισθει ως εξπερ στο θεμα μας!Περα απο την θεραπεια που της συνεστησε τις προτεινε ενα μηχανημα που βοηθα με ολιγες συνεδριες 2-3,στην επανεκφυση τριχων..Εκαστος 40 η θεραπεια!Αυτο το μηχανημα της ειπε οτι το εχουν μονο 3 ιατροι στην Ελλαδα αυτη την στιγμη,το οποιο το εχουν εκ περιτροπης..Θα το εχει για καποιες μερες τον Νοεμβρη της ειπε!Κ ισως αυτο το μηχανημα μετα-2011 πατεντα-αν δεν βρεθουν χρηματα επιστραφει εξωτερικο..
Ηθελα να ξερω λοιπον αν καποια παιδια εδω περα,εχουν προβει σε αναλογη θεραπεια στον εν λογω ιατρο η σε καποιον απο τους αλλους δυο κ αν ειχαν αποτελεσματα!Οι εποχες ειναι πολυ δυσκολες οικονομικα οποτε θα ηθελα πρωτα μια ενημερωση..

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

hairlosscursed

Well-Known Member
Αν κανει δουλεια το αγοραζω εγω!!!...αλλα δες και αυτο...http://m.youtube.com/#/watch?v=YW_hdQTJ3WU
Ελπιζω να σε καλυψα...και στειλτο να το δει και ο γιατρος που ειναι ειδικος!!!

tropheus

Well-Known Member
Πριν από πολλά χρονια όταν εγώ ήμουν νεαρός έβγαιναν διάφοροι και πουλούσαν διάφορα και ο κάθε πονεμένος έτρεχε σαν ηλίθιος (και εγώ μέσα σε αυτούς) αγοράζοντας ελπίδα.
Αλλά να γίνεται και σήμερα στην εποχή της πληροφορικής και του internet που τίποτα δε μένει κρυφό ;

Αγαπητή φίλη agnosti_f νομίζω ότι πρέπει να μας πεις και το όνομα του γιατρού - εξπέρ - απατεώνα για να ξέρουμε προς τα που να δίνουμε τα φάσκελα ...

somari

Active Member
" Αλλά να γίνεται και σήμερα στην εποχή της πληροφορικής και του internet που τίποτα δε μένει κρυφό ;"

1 λέξη: Καπιλαρίν

agnosti_f

New Member
Παιδια εδω μεσα αρκετα παιδια τον εχουν γραψει ως τον κορυφαιο πανω στο αντικειμενο της τριχοπτωσης,οτι πολλες φορες δεχεται ατομα κ ανευ οικονομικου αντιτιμου...Το επωνυμο του ξεκινα απο Α κ ειναι στο Κολωνακι οπως εγραψα!Εγω προσωπικα αντιμετωπιζω επι 3ετια σοβαρη τριχοπτωση,εχω δοκιμασει απειρες λοσιον μεχρι κ αντισυλληπτικα κ χαιρι δεν ειδα κ πλεον εχω τετοια ψυχολογια,που δεν νομιζω οτι θα με βοηθησει κανεις.Δυο λυσεις βλεπω στον οριζοντα...Περουκα η μεταμοσχευση-αν γινονται επιτυχεις...Η τριτη ειναι η καταθλιψη που ειναι στο κατοπι...Κατεστρεψα την ισορροπια του τριχωτου της κεφαλης μου με αυτες τις χαζολοσιον κ την μια εχω ξηροδερμια,την αλλη πιτυριδα κ οτι δερματιτιδα υπαρχει..Αυτη την στιγμη υποφερω απο τσουξιμο κ κνησμο κ ξανα αγωνα να καθαρισει το κεφαλι...Ολο αυτο το βλεπω απλα σαν εμποριο με τα κεφαλια μας...Σιγα μην δεν μπορουν να βρουν λυση να βγαινουν τριχες...εδω σου κανουν την μουρη-νεα κ αλλαγη φυλου,αυτο δεν μπορουν?Απλα ειναι πολλα τα λεφτα...

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα