Συμβουλευτική ερντογαν

george_hatzi

Well-Known Member
Καλησπέρα. Παρακολουθώ καιρο το φορουμ και θα ήθελα την πολύτιμη βοήθειά σας. Είμαι 29 χρονών, κακή κληρονομικότητα (πατέρας NW5 αδερφός 4), και το ψάχνω πολύ για μεταμόσχευση. Είμαι κατά των φαρμάκων και δεν έχω δοκιμάσει ποτέ τπτ και ούτε θέλω. Συμπλήρωσα τη συμβουλευτική φόρμα του Erdogan και μου πρότεινε 4000-4500 g σε 2 συνεδρίες. Μου φάνηκε λίγο υπερβολικό καθώς διατηρώ ακόμα αρκετό μαλλί. Υποθέτω ότι λόγω ηλικίας η πρόβλεψη έιναι ότι στα επόμενα χρόνια θα χάσω αρκετό (αν και η εξέλιξη μου είναι πολύ αργή τα τελευταία 8 χρόνια).

Θα ήθελα την άποψή σας.

Συνημμένα

• image_1518082864_16.jpg
    image_1518082864_16.jpg
    249.4 KB · Προβολές: 86
  • 1.jpg
    1.jpg
    1.4 MB · Προβολές: 82
  • 2.jpg
    2.jpg
    535.5 KB · Προβολές: 70
  • 3.jpg
    3.jpg
    965.9 KB · Προβολές: 73
  • 4.jpg
    4.jpg
    249.4 KB · Προβολές: 80

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

piros75

Well-Known Member
Κοίτα νομίζω ότι τα 4500 είναι υπερβολή. Τι πάει να πει, θα χάσεις στο μέλλον, την μμ θα την κάνεις τώρα, αν είναι να χτυπάς τρίχες και ρίζες που πιθανολογείς ότι θα πέσουν στο μέλλον είναι σαν να μην π@δ@ς τώρα γιατί στο μέλλον δεν θα σου σηκώνεται (συγνώμη για τα γαλλικά, αλλά νομίζω ότι το παράδειγμα αυτό διατυπώνει καλύτερα αυτό που ήθελα να πω). Η προσωπική μου άποψη είναι ότι δεν χρειάζεσαι πάνω από 2.500 μοσχ + οπωσδήποτε μια θεραπεία που να περιλαμβάνει και φίνα. Τώρα αν δεν θέλεις φίνα, έστω μινοξ. Αν δεν θες ούτε αυτήν τότε βάλε αυτά τα 2500 και περίμενε σταδιακά να πας για τη δεύτερη.

Harris_G

Well-Known Member
Στη Hairline με νορμαλ κατεβασμα σιγουρα δε θες πανω απο 2000, τωρα στην περιοχη που εχεις μια διαχυτη αραιωση δυσκολο να προσδιοριστει ακριβης αριθμος.

Μπλουζα