Στρατοσ και τριχοπτωση

nino24

Member
Καλησπέρα σε όλους! Πρόκειται να μπω φαντάρος και ήθελα να ρωτήσω εάν στο στρατό (πεζικό) υπάρχει η δυνατότητα, προσκομίζοντας κάποιο χαρτί από τον γιατρό πχ που τόσα χρόνια μου γράφει θεραπείες για την τριχόπτωση, ώστε να έχω μια καλύτερη αντιμετώπιση στο θέμα του μαλλιού (κούρεμα πολύ κοντό κτλ).Ακούω πολλές περιπτώσεις που πήγαν φαντάροι και όταν βγήκαν τους είχαν φύγει όλα

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
βασικά τι θα ζητησεις από το στρατόπεδο?να μην φοράς καπελο ας πούμε και να μην κουρευτεις πολύ κοντά??αυτά δεν γίνονται.επίσης δεν φταίει το φανταριλικι σε αυτούς που βγήκαν από εκεί και τους είχαν φύγει όλα.ήταν να τους φύγουν..δεν φταίνε ούτε τα καπέλα ούτε τίποτα.

hairlosscursed

Well-Known Member
Δεν φταίει ο Στρατος ουτε το κράνος ουτε οι βλακείες που μας έλεγαν παλια.σοβαρευτητε.
Αν εχεις αυτην την κατάρα την εχεις.εξου και ολοι οι φιλοι μου απ τον στρατό εδω και 20 χρονια ειναι full head.οποιος εχει ΑΑ τον ήπιε

spass

Active Member
οντως μην σε αγχωνει το κρανος και τα λοιπα για το θεμα τριχοπτωσης.ποσο χρονων εισαι?

FreeThinker

Well-Known Member
Καλησπέρα σε όλους! Πρόκειται να μπω φαντάρος και ήθελα να ρωτήσω εάν στο στρατό (πεζικό) υπάρχει η δυνατότητα, προσκομίζοντας κάποιο χαρτί από τον γιατρό πχ που τόσα χρόνια μου γράφει θεραπείες για την τριχόπτωση, ώστε να έχω μια καλύτερη αντιμετώπιση στο θέμα του μαλλιού (κούρεμα πολύ κοντό κτλ).Ακούω πολλές περιπτώσεις που πήγαν φαντάροι και όταν βγήκαν τους είχαν φύγει όλα

Θα σ αρχισουν στα καψονια αμα τους πας χαρτι να σου προσεχουν τα μαλλια!

Οσοι εχουν ΑΓΑ τον πινουν στο στρατο επειδη προφανως δεν εχουν την πολυτελεια να τα φροντιζουν οπως σπιτι τους καθε βραδυ μινοξ κλπ... δε φταινε ουτε το κουρεμα ουτε τα καπελα. Ισως επειδη ειναι στρεσογονα περιοδος οταν πρωτομπαινεις να ευθυνεταικ αυτο.

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
τι στρεσογονα περιοδος 9 μηνες που κανουν πλεον οι γιωταδες...τι να πουμε που καναμε 18 μηνες και οι 16 σε συνορα...

aeratos28

Just aeratos
serifis σιγά μην τους ζητησεις και αποζημίωση για ψυχολογικα που θα σου δημιουργησουν με τον τρόπο που θα σου φερθούν..κ@λοψαρα θα πηξετε ...!που νομίζετε ότι θα πάτε ρε??διακοπές στο beverly hills??πάμε καλά.? αχαχαχα θα πάρει φιναστεριδες και μινοξιδιλες ο άλλος λέει.!o_O

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
για να μην λέμε απλά σαχλαμαριτσες για να περνάει η ώρα.ότι φάρμακο πας να περάσεις μέσα ειδικά την ημέρα που θα παρουσιαστεις,κατασχετε..αν είναι για κάποιο θέμα υγείας θα παρουσιαστεις στον γιατρό της μονάδας και αν κριθεί ότι χρειάζεται να το κρατήσεις ,τότε το κρατάς..οτιδηποτε άλλο,κατασχετε και το ξαναπαιρνεις την μέρα που θα έρθουν οι γονείς σου ώστε να τους το δώσεις και να βγει από το στρατοπεδο.φάρμακα έτσι δεν περνάνε μέσα σε στρατόπεδο,στο λέω για να μην έχεις προβλήματα.

Serifis

Active Member
Το φαντάζομαι πως θα γίνεται έτσι. Όπως και να έχει εγώ την θεραπεία δεν έχω σκοπό να την κόψω για χάρη του στρατού, ακόμα και για τον πρώτο μήνα.

aeratos28

Just aeratos
μπορεί να μην έχεις σκοπό να κόψεις την θεραπεία για χάρη κανενός.αλλά αναγκαστικά στο στρατό θα την κόψεις.ειδικά τον πρώτο καιρό.στην πορεία που θα είσαι παλιός ίσως να μπορείς να περάσεις κάτι μέσα λόγο ότι δεν θα σε πολύ ψάχνουν κτλ.στην αρχή όμως απλά ξεχνάς οποιοδήποτε φάρμακο θες δεν θες.δεν στο λέω για να σε απογοητευσω.τι θα συμβεί σου λέω,θες η δεν θες

Warp

Member
Ευκολο ειναι να περασεις οτιδηποτε στο κεντρο.. Και εαν δεν τα καταφερεις, λες στους δικους να σου φερουν την φινα στην 1η επισκεψη..

vag25

Well-Known Member
Οταν μπεις κεντρο θα εχεις προβλημα οντως γιατι θα σε ψαξουν, αλλα μετα νομιζω οτι μπορει να σου τα φερει καποιος στο πρωτο επισκεπτηριο. Τουλαχιστον την μινοξ ειναι δυσκολο να την κρυψεις στην αρχη. Μετα ολα θα ειναι χαλαρα, εκτος αν τυχεις σε καναν περιεργο.

Warp

Member
Αναλογα το κεντρο και ποιος θα σε ψαξει. Εγω μπηκα τον Ιανουαριο στην Τριπολη και απλα μου ανοιξαν τον σακο και εκαναν οτι εψαξαν(δεν εκαναν παραπανω απο 1') και μου λενε φυγε..
Μην τρελενεσαι παντως, καμια σχεση με παλια ο στρατος. Εγω ειχα παρει μαζι μου stemoxydine και αμυγδαλελαιο..
Εννοειται οτι μετα στην μοναδα τα πραγματα ειναι πολυ πιο ευκολα..

aeratos28

Just aeratos
ρε παιδιά ούτε στο πρώτο επισκεπτήριο γίνεται.μόλις φύγουν οι επισκέψεις σου ,πριν πας στον λόχο,γίνεται λεπτομερής έλεγχος στα πράγματα σου ώστε να μην περάσει απολύτως τίποτα εκτός από κάτι φαγώσιμο,πατατακια,μπισκότα κτλ..όλα τα άλλα κατάσχονται.τουλάχιστον εγώ όταν πήγα έτσι ήταν τα πράγματα το 2005..έχουν αλλάξει τόσο πολύ?βέβαια μετά που θα εισαι παλιος και θα είσαι στη μονάδα αλλάζουν τα πράγματα..άλλα μέχρι να παλιωσεις άστα να πανε

Warp

Member
ρε παιδιά ούτε στο πρώτο επισκεπτήριο γίνεται.μόλις φύγουν οι επισκέψεις σου ,πριν πας στον λόχο,γίνεται λεπτομερής έλεγχος στα πράγματα σου ώστε να μην περάσει απολύτως τίποτα εκτός από κάτι φαγώσιμο,πατατακια,μπισκότα κτλ..όλα τα άλλα κατάσχονται.τουλάχιστον εγώ όταν πήγα έτσι ήταν τα πράγματα το 2005..έχουν αλλάξει τόσο πολύ?βέβαια μετά που θα εισαι παλιος και θα είσαι στη μονάδα αλλάζουν τα πράγματα..άλλα μέχρι να παλιωσεις άστα να πανε

Εχουν αλλαξει τα πραγματα. Στην 1η εξοδο που ειχα, οταν επεστρεψα κουβαλησα οτι φαρμακο χρειαζομουν, και δεν με εψαξαν ποτε.
Επισης, ενας αλλος δεν ηθελε να φορεσει κρανος και ο γιατρος τον εβγαλε ελεθευρο κρανους. Οταν τον ρωταγε καποιος ανωτερος γιατι δεν φορας κρανος του εδειχνε το χαρτι και τελειωνε εκει η κουβεντα..
Εγω για παραδειγμα δεν φορεσα ποτε κρανος..

Τελευταία επεξεργασία:
Μπλουζα