Στο σκοτάδι οι έλληνες για αποτελέσματα μεταμόσχευσης

Διαβάζω αρκετό καιρό τα διεθνή φόρουμ μεταμόσχευσης μαλλιών και έχω να προτείνω κάποιες ιδέες.

Μία από τις σημαντικές ενότητες σχεδόν σε όλα τα φόρουμ είναι αυτή που κλινικές και γιατροί παρουσιάζουν τα αποτελέσματα τους. Αυτό που μου άρεσε περισσότερο είναι οι συμμετέχοντες θα πρέπει πρώτα να εγκριθούν από το φόρουμ και η έγκριση δίδεται εάν μπορούν να έχουν ροή πρόσφατων καλών αποτελεσμάτων.

Για παράδειγμα για να μπορεί μια κλινική/ γιατρός να συμμετάσχει σε αυτή την ενότητα θα πρέπει να δείξει 6 καλά αποτελέσματα για το 2015. Μετά από την έγκριση για συμμετοχή θα πρέπει να παρουσιάζει τουλάχιστον 1 καλό αποτέλεσμα κάθε μήνα.

Με αυτό τον τρόπο θα μπορούν να συμμετέχουν μόνο αυτοί που είναι αποδεδειγμένα καλοί και θα μπορούν και τα μέλη/φίλοι του φόρουμ να ενημερώνονται στο ποιοί έχουν σήμερα καλά αποτελέσματα.
Αντιλαμβάνομαι ότι αυτό απαιτεί οργάνωση και κάποια έξοδα που αυτά μπορούν να καλυφθούν από τους συμμετέχοντες, εάν το φόρουμ το επιλέξει, σε αυτή την ενότητα.

Το κόστος θα πρέπει να είναι μηνιαίο και οι συμμετέχοντες εάν δεν παρουσιάζουν κανένα αποτέλεσμα εντός 2 μηνών τότε θα διαγράφονται αυτόματα από την ενότητα η θα πληρώνουν πρόστιμο για κάθε μήνα που δεν παρουσίασαν αποτέλεσμα και να διαγράφονται εάν παρουσιάσουν 8 η λιγότερα αποτελέσματα το τελευταίο χρόνο .

Θα ήθελα να ακούσω απόψεις για αυτή την εισήγηση από το φόρουμ και τα μέλη.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
καθετα αντιθετος.
γι αυτο τα ξενα φορουμ εχουν γινει μια μπισνα.οχι ολα αλλα αρκετα.
οι κλινικες μπορουν να παρουσιαζουν οτι θελουν αλλα δεν σημαινει οτι ειναι και η πραγματικοτητα,παθον απο αποτυχημενη μεταμοσχευση ειμαι.ωραια τα εδειχναν αλλα καμια σχεση με την πραγματικοτητα.
δεν ξερω αν το εχετε καταλαβει αλλα αυτο το site ειναι ανεξαρτητο απο πλασιεδες και διαφημιστες

Μπλουζα