Σπρέι minox + Fina και διατήρηση αποτελεσμάτων με minox. Γίνεται??

freewilly

Member
Γεια σας,

Σκέφτομαι να ξεκινήσω τοπικά το σπρέι με τα 2 μέσα. Κάνω minox χρόνια. Δυστυχώς για διάφορος λόγους σταματούσα τη χρήση και έχανα τα αποτελέσματα. Τώρα πλέον 46 ετών, τα αποτελέσματα της minox είναι ελάχιστα. Ενώ στο δίμηνο χρήσης minox δείχνει νέα μαλλιά μέσα και το νιώθω και στο "λούσιμο" με τα δάκτυλα, αργότερα χωρίς να το καταλάβω, δεν βλέπω το αποτέλεσμα που δείχνει να έρχεται και είμαι σχεδόν όπως όταν ξεκίνησα.

Το ερώτημα είναι..σκέφτομαι να ξεκινήσω το σπρέι με τα 2 συστατικά.
Ξέρετε κάποιο μαγαζί που να είναι και οικονομικό αλλά να στέλνει Ελλάδα? Εκτός αν έχουμε ήδη εδώ για αγορά ή ακόμα αν μπορώ να φτιάξω εγώ.
Θα προτιμήσω σε υγρή μορφή φίνα λόγο χαμηλότερων παρενεργειών.

Και τέλος έχω την απορία..ας υποθέσουμε ότι μετά από 10-12 μήνες, έχω ένα χ αποτέλεσμα. Για να το διατηρήσω, θα μπορούσα μόνο με minox για να ρίξω πλέον το μηνιαίο κόστος? Θα μπορούσαμε με κάτι οικονομικότερο να μπλοκάρω dht και να συνεχίσω minox (foligain)?
Ένα έλαιο δεντρολίβανου ας πούμε μαζί με minox θα μπορούσε να διατηρήσει τα αποτελέσματα minox-fina?

Τι γνώμη έχετε?

Ευχαριστώ

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Flag17

Well-Known Member
Δοκίμασες φίνα σε χάπι και είχες εσύ προσωπικά παρενέργειες? Υγρή φίνα μικρότερη απορρόφηση μικροτερες πιθανότητες για παρενέργειες πολύ μικρότερη αποτελεσματικότητα. Καλύτερα να δοκιμάσεις χάπι και αν έχεις παρενέργειες να ρυθμίσεις την δοσολογία. Και όχι η μινοξιδιλη δεν θα κρατήσει ότι σου έδωσε η φίνα.

freewilly

Member
Όχι δεν έχω δοκιμάσει φίνα ακόμη. Εφόσον θα είναι για πάντα, κοιτάω να είναι κάτι με λιγότερες παρενέργειες και σίγουρα πιο οικονομικό. Βέβαια το χάπι είναι καλύτερο σε αποτελέσματα από όσο διαβάζω γενικά.

crossfire

Well-Known Member
Όχι δεν έχω δοκιμάσει φίνα ακόμη. Εφόσον θα είναι για πάντα, κοιτάω να είναι κάτι με λιγότερες παρενέργειες και σίγουρα πιο οικονομικό
Πιο οικονομικό από τη φινα δεν υπάρχει στον πλανήτη γη.
Λιγότερο από 3 ευρώ το μήνα

Μπλουζα