Σπιρουλίνα - Γύρη μελισσών

Joan87

Active Member
Καλησπέρα σε όλα τα μέλη! Τον τελευταίο καιρό και ενω συνεχίζω την αγωγή μου (minoxidil 5% - frezyderm hair force lotion) λαμβάνω καθημερινά την ελληνική bio-spirulina καθώς και γύρη μελισσών.
Έχω δει σημαντική βελτίωση και θα ήθελα να παροτρύνω όλα τα μέλη να τα δοκιμάσουν, μιας και βοηθάνε πάρα πολύ τον οργανισμό στο θέμα των μαλλιών...και όχι μόνο. Κάνουν απίστευτο καλό!
Όσον όμως αφορά το θέμα των μαλλιών, επηρεάζουν θετικά την τριχοφυία και το χρώμα των μαλλιών, εμποδίζοντας το άσπρισμα και την τριχόπτωση. Βοηθούν στην σύσταση των τριχών και στην πυκνότητα.
Η ελληνική bio-spirulina δεν περιέχει ιώδιο το οποίο αντενδείκνυται για όσους έχουν προβλήματα με τον θυρεοειδή αδένα. Ίσως όμως δεν συνιστάται η λήψη της για κάποια άτομα, οπότε καλό θα είναι να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας.
Επίσης, επειδή πολλοί από εσάς λαμβάνεται σίδηρο, ω3 κτλ καλό θα ήταν να ενημεωθείτε και πάλι για την λήψη της σπιρουλίνας γιατί αν δεν κάνω λάθος περιέχει και τα 2. Την γύρη μπορεί να την καταναλώσει ο καθένας.
Σας παραθέτω 2 τυχαία λινκ από τα όσα έχω διαβάσει:
http://www.nectarandambrosia.gr/news/gyrh-ian2011.html
http://markos-arthra.blogspot.gr/2013/04/spirulina-platensis.html

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Joan87 είπε:
Καλησπέρα σε όλα τα μέλη! Τον τελευταίο καιρό και ενω συνεχίζω την αγωγή μου (minoxidil 5% - frezyderm hair force lotion) λαμβάνω καθημερινά την ελληνική bio-spirulina καθώς και γύρη μελισσών.
Έχω δει σημαντική βελτίωση και θα ήθελα να παροτρύνω όλα τα μέλη να τα δοκιμάσουν, μιας και βοηθάνε πάρα πολύ τον οργανισμό στο θέμα των μαλλιών...και όχι μόνο. Κάνουν απίστευτο καλό!
Όσον όμως αφορά το θέμα των μαλλιών, επηρεάζουν θετικά την τριχοφυία και το χρώμα των μαλλιών, εμποδίζοντας το άσπρισμα και την τριχόπτωση. Βοηθούν στην σύσταση των τριχών και στην πυκνότητα.
Η ελληνική bio-spirulina δεν περιέχει ιώδιο το οποίο αντενδείκνυται για όσους έχουν προβλήματα με τον θυρεοειδή αδένα. Ίσως όμως δεν συνιστάται η λήψη της για κάποια άτομα, οπότε καλό θα είναι να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας.
Επίσης, επειδή πολλοί από εσάς λαμβάνεται σίδηρο, ω3 κτλ καλό θα ήταν να ενημεωθείτε και πάλι για την λήψη της σπιρουλίνας γιατί αν δεν κάνω λάθος περιέχει και τα 2. Την γύρη μπορεί να την καταναλώσει ο καθένας.

Tο παραπάνω ποστ περιέχει "τοποθέτηση προϊόντος". :D

Chs

Μέλος του προσωπικού
Joan87 είπε:

Φίλη Joan87 διαβάζοντας το post σου σε κάποια φάση νόμιζα ότι πρόκειται για κάποιο promo newsletter.. Ισχύει ότι είναι σαν διαφήμιση προϊόντος. Επίσης λίγο πολύ όλοι ξέρουν για την σπιρουλίνα και το αν λειτουργεί σε Α/Α η όχι νομίζω...

Anyway, καλό θα είναι όταν μιλάμε με "τόση σιγουριά" και "παροτρύνουμε" κιόλας και άλλους να το δοκιμάσουν (κάτι που υπάρχει χρόνια και ζαμάνια), να ποστάρουμε και φωτό before - after ας πούμε, η κάτι σαν περαιτέρω απόδειξη στα όσα λέμε. Και επαναλαμβάνω.. μιλάμε για την σπιρουλίνα έτσι :)

Από την άλλη μπορεί να είναι και ενθουσιασμός σου. Όμως σιγουρέψου ότι είναι από την σπιρουλίνα το ότι θετικό είδες πρώτα. Δλδ εννοώ κράτα μικρό καλάθι καλύτερα και βλέπεις ;)

Και επειδή όπως είπε ο Kapa φίλη, πρόκειται για Α/Α η κάποια άλλη περίπτωση τριχόπτωσης;

Joan87

Active Member
Παιδιά χίλια συγνώμη! Σκέφτηκα ότι έπρεπε να ενημερώσω και δεν ήξερα ότι θεωρείται τοποθέτηση προϊόντος και ότι αυτό απαγορεύεται από τους όρους του σάιτ. Μπορεί να διορθωθεί από κάποιον υπεύθυνο η πρέπει να σβηστεί το ποστ μου;
Από την άλλη,θεωρώ υποχρέωση μου να ενημερώσω..και γιατί όχι;....να παροτρύνω τα μέλη να δοκιμάσουν κάτι, που μόνο καλό θα τους έκανε! Το έκανα με καλό σκοπό.. :(
Δεν ξέρω αν βοηθάει στην ΑΑ αλλά το φόρουμ αφορά κάθε μορφής τριχόπτωση, οπότε ένιωσα και πάλι την ανάγκη να ενημερώσω..και κυρίως για την γύρη, μιας και πολλοί δεν γνωρίζουν.
Εγώ κάνω την αγωγή από τον Σεπτέμβριο του 2013 και ακόμα βγάζω νέες τρίχες. Αυτό βέβαια δεν ξέρω πως γίνεται, αφού έχω διαβάσει πως ο χρόνος αναγέννησης μιας τρίχας είναι μέχρι 8 μήνες. ( ;;;;;;; )
Σαφώς όπως καταλαβαίνετε στην περίπτωσή μου υπάρχει βελτίωση όλο αυτό το διάστημα...αλλά από όταν ξεκίνησα και τα όσα ανέφερα παραπάνω, βλέπω ακόμα μεγαλύτερη διαφορά εννοώντας τον ρυθμό βελτίωσης. Κατά την γνώμη μου, η διάφορα οφείλεται στην γύρη την οποία λαμβάνω εδώ και 1-2 μήνες. Σπιρουλίνα δεν παίρνω ούτε μήνα.
Το λάθος μου ήταν το ότι έγραψα το όνομα της εταιρίας για την σπιρουλίνα ή τα λινκ; Πρέπει να μπουν αστερισκοι; Συγνώμη :/
Δυστυχώς έχω πάψει να φωτογραφίζω το κεφάλι μου. Μπορώ μόνο να σας δείξω πως ήταν αρχικά και πως τώρα, αλλά όχι το ενδιάμεσο διάστημα. Καλώς ή κακώς λοιπόν δεν υπάρχει απόδειξη εκ μέρους μου.
Να προσθέσω ότι δεν γνωρίζω αν έχω ΑΑ. Δεν χάνω κοντές τρίχες πάντως. Πίστεύω πως φταίει η ταλαιπωρία που έχουν υποστεί τα μαλλάκια μου τόσα χρόνια. Ίσως και η έλλειψη σιδήρου.

Έχετε δίκιο. Τώρα που ξαναδιαβάζω το ποστ μου....μπορώ να πω πως μοιάζει κάπως με διαφήμιση. :p oops....

Chs

Μέλος του προσωπικού
Εντάξει joan δεν πειράζει, όλα καλά και δεν χρειάζεται να σβηστεί κάτι ;)

tropheus

Well-Known Member
Joan87 είπε:

Αγαπητή Joan87 εγώ έπαιρνα το Spichlor (Συμπλήρωμα Σπιρουλίνας και Χλωρέλλας) και πάλι της Bio (Ελλάδα) τα τελευταία 2 χρόνια.
Δεν την έπαιρνα για το θέμα της τριχόπτωσης αλλά να σου πω την αλήθεια δε νιώθω να προσέφερε κάτι το ιδιαίτερο στον οργανισμό μου.

Άσε που για τη σπιρουλίνα διάβασα κάποια τρομαχτικά σενάρια τα οποία έχουν να κάνουν με την προέλευσή της και για αυτό αποφάσισα να την κόψω...

Joan87

Active Member
Θα συμφωνήσω. Αν δεν ξέρεις την προέλευση..καλύτερα να μην την πάρεις καθόλου. Γι'αυτό το λόγο ακριβώς ανέφερα και ποια σπιρουλίνα πήρα. Η συγκεκριμένη είναι η καλύτερη....από όσο γνωρίζω. Δυστυχώς εδώ δεν μπορώ να αναφερθώ σε περισσότερα. Πριβέ όμως ναι. Επίσης τόνισα ότι εγώ είδα διαφορά κυρίως με την γύρη. Έχει πάρει κάποιος άλλος;

Μπλουζα