Σπανούλης-μεταμόσχευση

joner

Member
Βλέποντας τον Σπανούλη μου δημιουργήθηκε η απορία αν με μια ή και περισσότερες μεταμοσχέυσεις γίνεται να επανέλθει σε μια καλύτερη κατάσταση??
Ας μας διαφωτίσουν οι πιο έμπεροι στο θέμα των μεταμοσχεύσεων..:angel:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Gio

New Member
Μπορεί. Με δυο μεταμοσχεύσεις θα έχει ένα αρκετά καλό αποτέλεσμα. Να πω την αλήθεια του παει το τωρινό του λουκ!

Adriano

Well-Known Member
Του πάει γενικά πάρα πολύ το κοντό κούρεμα.Είναι και γυμνασμένος και φαίνεται και badass.Δεν νομίζω ότι δεν θα τολμούσε μεταμόσχευση.Απλά δεν έχει κάτσει και καθόλου.Μια εβδομάδα διακοπές έχει.Είναι και λίγο της μόδας και προσέχει και την εμφάνισή του.Θα το τολμήσει πιστεύω.ΜΕ κανα 6000 grafts από γένια και σώμα και φυσικά και κεφάλι...άρχοντας.

n094

Active Member
Πιστεύω ότι δεν υπάρχει καταλληλότερος να μιλήσει για τον Σπανούλη από τον Adriano που τον έχει και avatar... και βέβαια θα συμφωνήσω μαζί του... πότε να την κάνει ο χριστιανός που τρέχει κάθε χρόνο όλο τον χρόνο (τ' ακούς Δημητράκη Δ...; καλά ο Κουφός δεν τα ακούει γιατί είναι κουφός και ο Νικ δεν ξέρω αν αισθάνθηκε ποτέ Έλληνας, ήρθε έφτιαξε το όνομά του, πήρε τη μεταγραφούλα του και τώρα μπουχός...)

Μπλουζα