Σκέψη για τεχνική direct mpg

BillR

Member
Καλησπέρα σας.
Ονομάζομαι Βασίλης και είμαι 25 χρονών.
Διαβάζω το φόρουμ πολλά χρόνια, τώρα όμως αποφάσισα να κάνω εγγραφή για να παρουσιάσω και τους δικούς μου προβληματισμούς.
Από μικρός έβλεπα ότι γενικά έχανα πολλά μαλλιά.
Δεν έδινα σημασία, πιστεύοντας ότι απλά είναι φυσιολογικό, μέχρι που έφτασα στα 18 και το πρόβλημα άρχισε να γίνεται ορατό.
Αφού επισκέφτηκα αρκετούς δερματολόγους, μου είπανε ότι λίγες τρίχες μπορώ να σώσω, και ότι θα πρέπει να προσαρμοστώ σε αυτό. Είχα πάρει κάποιες συνταγές, χάπια, σαμπουάν κτλ (συγχωρέστε με, δε θυμάμαι ονομασίες γιατί έχει περάσει πολύς καιρός) αλλά βελτίωση δεν είδα σε καμιά περίπτωση.
Αραίωση σε όλο το πάνω της κεφαλής. Ξεκινώντας από μπροστά δηλαδή και έχει φτάσει μέχρι πίσω πλέον.

Αποτέλεσμα να υπάρξει απογοήτευση (δεν ήθελα από τόσο μικρός να αποκτήσω φαλάκρα).
Οπότε η επιλογή μου τότε ήταν να αρχίσω το toppik.
Στις αρχές ενθουσιάστηκα και όπως ήταν λογικό "κόλλησα" με αυτό.
Πλέον όμως, επειδή η αραίωση έχει προχωρήσει αρκετά, δε φαίνεται και τόσο όμορφο το toppik στο κεφάλι μου. Ειδικά σε εξωτερικό φωτισμό (ήλιο πχ).
Άλλαξα κάπως το χτένισμα μου, αλλά και πάλι βλέπω πολλά ξένα βλέμματα να πηγαίνουν προς το κεφάλι μου, και όσο να ναι νιώθω άβολα πολλές στιγμές. Επιπλέον ήρθαν και μου μιλήσανε και δικοί μου άνθρωποι και μου είπαν ότι δεν είναι και τόσο ωραίο αυτό που έχω κάνει. Πλέον φοράω πολλές φορές καπέλο για να μη γίνεται αντιληπτό.

Άρχισα να κάνω σκέψεις για μεταμόσχευση. Διάβασα αρκετά θέματα εδώ μέσα αλλά κυρίως μπερδεύτηκα. Άλλοι λένε ότι είναι ικανοποιημένοι, άλλοι όχι. Ότι στην Ελλάδα δεν κάνουν δουλειά καλή κτλ. Συν το κόστος που θα είναι αρκετά μεγάλο σίγουρα (τουλάχιστον για το δικό μου πορτοφόλι) για να πετύχεις ένα καλό αποτέλεσμα.

Οπότε το μάτι μου έπεσε στην Direct MPG. Που όπως καταλαβαίνω είναι ένα είδος "σαν τατουάζ", που ειδικά σε ξυρισμένο μαλλί έχω δει φωτογραφίες με πολύ ωραία αποτελέσματα. Και σίγουρα σαν κόστος πιστεύω ότι θα στοιχίζει πολύ λιγότερο από μία μεταμόσχευση.
Εδώ στην Ελλάδα έψαξα στο google και βρήκα την γνωστή εταιρία με τα τρία αγγλικά γράμματα που ξεκινάει από D__. Όπως επίσης έναν γνωστό που κάνει τατουάζ στην Καισαριανή. (δεν βάζω link γιατί νομίζω δεν επιτρέπεται).

Και ήρθε η ώρα να ρωτήσω..
Υπάρχει κάποιος που το χει δοκιμάσει; Ή έστω να έχει άποψη;
Τι διαδικασία ακολουθείται; Πάω το κάνω και φεύγω; Ή θα πρέπει να κάνω και άλλες συνεδρίες;
Το κόστος -περίπου- πόσο κυμαίνεται;
Είναι μόνιμο;
Από κοντά φέρνει την ιδέα ενός ξυρισμένου κεφαλιού; (γιατί αν προχωρήσω τελικά, θα πέσει ξούρα στο μαλλί).

Ρωτάω πρώτα εδώ, να πάρω κάποιες απόψεις για να κλείσω κάποιο ραντεβού αργότερα.
(επίσης, αν υπάρχει κάποιο παρόμοιο θέμα, παρακαλώ να κλειδωθεί. Απλώς να μου το υποδείξετε γιατί στο search δε βρήκα κάτι. Όπως επίσης αν το έχω βάλει σε λάθος θεματική ενότητα)

Ευχαριστώ πολύ, και συγνώμη για το κατεβατό αυτό

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

sven

Active Member
Όχι δεν είναι μόνιμο.
Στην εταιρία που αναφέρεις έχει χρεώνει κάπου 250 την ώρα. Στο εξωτερικό χρεώνουν αρκετά παραπάνω αλλά μερικόι κάνουν φοβερή δουλεία, συνήθως οτι πληρώνεις πέρνεις.
Καποιος έκανε πρόσφατα στην D_. Αν ψάξεις θα βρείς εντυπώσεις.
Δεν είναι απαρέτητο να έχεις πάντα ξυρισμένο look,ανάλογα την περίπτωση.

Μπλουζα