Σαμπουαν για καθημερινη χρηση

best1210

Member
Ζηταω συγνωμη προκαταβολικα αν εχει ανοιξει αλλο παρομοιο τοπικ.
Σκεφτομαι το frazyderm για καθημερινη χρηση.Το εχει δοκιμασει καποιος?Θα ηθελα γνωμες.Ευχαριστω εκ των προτερων.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

best1210

Member
Ευχαριστω πολυ φιλε μου.Διαβασα καποια ποστ αλλα δυστυχως δεν εχω σταθερη συνδεση να τα διαβασω ολα.Να ρωτησω και εγω το ασχετο απο αυτα που διαβασα.Ειναι σαμπουαν που αφορα αποκλειστικα την τριχοπτωση και ενδεικ/ται για καθημερινη χρηση?Γιατι απλα ψαχνω ενα πολυ καλο σαμπουαν για καθημερινη χρηση γιατι θελω να αποφυγω τα εμπορικα σαμπουαν.

Soralteno

Alternative treatment member
Μέλος του προσωπικού
best1210 είπε:
Ευχαριστω πολυ φιλε μου.Διαβασα καποια ποστ αλλα δυστυχως δεν εχω σταθερη συνδεση να τα διαβασω ολα.Να ρωτησω και εγω το ασχετο απο αυτα που διαβασα.Ειναι σαμπουαν που αφορα αποκλειστικα την τριχοπτωση και ενδεικ/ται για καθημερινη χρηση?Γιατι απλα ψαχνω ενα πολυ καλο σαμπουαν για καθημερινη χρηση γιατι θελω να αποφυγω τα εμπορικα σαμπουαν.

Ναι, ειναι για τριχόπτωση και μπορείς να το χρησιμοποιείς καθημερινά.
Ειναι πανάκριβο και η σύνθεση του εμένα δεν με ικανοποιεί.
Δοκίμασε το και βλεπεις.

best1210

Member
Ευχαριστω πολυ...αν γνωριζει καποιος και καποιο αλλο που να μην αφορα την τριχοπτωση αλλα απλη καθημερινη συντηρηση ας το προτεινει αν ειναι ευκολο..δεν ξερω αν υπαρχει καποιο καλο με ουδετερο ph...

dimos18

Member
Αν θες απλά για καθημερινή χρήση μπορείς να χρησιμοποιήσεις και κάποια βρεφικά που είναι πολύ ''ελαφριά''.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Yul Brynner

μαχητής κατά της φαλάκρας
best1210 είπε:
Ζηταω συγνωμη προκαταβολικα αν εχει ανοιξει αλλο παρομοιο τοπικ.
Σκεφτομαι το frazyderm για καθημερινη χρηση.Το εχει δοκιμασει καποιος?Θα ηθελα γνωμες.Ευχαριστω εκ των προτερων.

Το Frezyderm είναι όντως ένα καλό DHT-blocker σαμπουάν, αλλά δεν είναι για καθημερινή χρήση παρά για 3 φορές την εβδομάδα (έτσι τουλάχιστον γράφει στις οδηγίες). Το χρησιμοποιούσα για πολύ καιρό αλλά εσχάτως το άφησα και άρχισα fungoral (2 φορές την εβδομάδα) για πιο δραστικά αποτελέσματα.

Για καθημερινή χρήση προσωπικά χρησιμοποιώ Froika, επίσης DHT-blocker, και μου φαίνεται εξίσου καλό με το Frezyderm.

Επειδή το fungoral, δυο βδομάδες που το χρησιμοποιώ, άρχισε κιόλας να μου κάνει νερά, το αφήνω στην άκρη και επιστρέφω στο Frezyderm. :)

Μπλουζα