Σαμπουαν ή λοσιον που προτεινετε

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

tomcalm

New Member
Γεια σε ολους!!εχω αρχησει να διακρινω καποια αραιωση στα μαλλια μου και θα ηθελα να μου προτεινετε καποιο σαμπουα ή λοσιον...δεν θεωρω οτι χρειαζομαι κατι παραπανω στο σταδιο που βρισκομαι...ολες οι γνωμες δεκτες.ευχαριστω εκ των προτερων.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

saras

Member
Απ: Σαμπουαν ή λοσιον που προτεινετε

τομκαλμ, καλώς ήρθες. Για σαμπουάν και λοσιόν, διάβασε προσεκτικά το θέμα "Τοπ 3 θεραπείες" που είναι στο ίδιο φόρουμ, λίγα εκατοστά πιο πάνω από το δικό σου θέμα.

tomcalm

New Member

επειδη ολα ετσι οπως τα διαβαζω (κινεζικα) νομιζω ειναι σε συνδιασμους με χαπια κ.λ.π. δεν ξερω πολλα απο θεραπειες αλλα βασικα δεν θελω να παρω χαπια και ετσι που διαβασα στο θεμα που μου συστησες νομιζω οτι ολα εχουν χαπια,αμπουλες κ.λ.π.

saras

Member

tomcalm, τα σαμπουάν που πιστεύεται πως βοηθούν στην τριχόπτωση είναι αυτά που περιέχουν ketoconazole. Αυτά που ξέρω εγώ με αυτή την ουσία είναι τα Nizoral και Revita. Το nizoral θα το βρεις και στα φαρμακεία ως Fungoral. Νομίζω ότι είναι τα ίδια. Το Revita δεν νομίζω να υπάρχει στα φαρμακεία, αλλά μπορείς να το βρεις κι αυτό στην Ελλάδα.

Εγώ προσωπικά θεωρώ απίθανο να σου ανακόψει την τριχόπτωση ένα σαμπουάν από μόνο του.

tomcalm

New Member

μπορει καποιος να μου προτεινει εναν "ελαφρυ" συνδιασμο χωρις πολλες παρενεργειες (αφου μου λες οτι το σαμπουαν απο μονο του δεν κανει τιποτα)

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα