Σαμπουάν: Free SLS ή όχι?

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

zeovani

Member
Γεια σας φίλοι μου,

Μέσα από τα threads που διαβάζω έχω ειλικρινά μπερδευτεί σχετικά με τη χρήση του sls (Sodium Lauryl Sulphate) στα σαμπουάν. Είναι καρκινογόνο τελικά μόνο το SLS ή και άλλα βιολογικά σαμπουάν που κυκλοφορούν στην αγορά???
Εσείς τι προτείνετε εν τέλει? Εγώ από την εμπειρία μου εδώ και 8-9 μήνες χρησιμοποιώ 2 φορές την εβδομάδα fungoral 2% και άλλες τρεις frezyderm (για τα οποία έχω διαβάσει ότι περιέχουν SLS) και αισθάνομαι διαφορά στο τριχωτό της κεφαλής αναφορικά με τη μείωση της λιπαρότητας και το ζωντάνεμα της τρίχας. Παρ' όλ' αυτά για λόγους υγείας σκέφτομαι να αγοράσω ένα SLS free shampoo. Εάν μου φέρνει ίδια αποτελέσματα φυσικά και θα το προτιμήσω.
Θα ήθελα όμως πρώτα τη γνώμη όλων σας.

Εγώ πλέον χρησιμοποιώ μία ανάμειξη:

lativere tonic
betnovate scalp
regaine 5%

Ευχαριστώ.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

takis7

New Member
Απ: Σαμπουάν: Free SLS ή όχι?

απ οτι διαβασα σε ενα θρεντ που τωρα δε θυμαμε πιο,το libroman δεν εχει sls και ειναι σαμπουαν κεκοτοναζολης

tropheus

Well-Known Member

takis7 είπε:
απ οτι διαβασα σε ενα θρεντ που τωρα δε θυμαμε πιο,το libroman δεν εχει sls και ειναι σαμπουαν κεκοτοναζολης

Σωστό ...

Πάντως προσωπικά μου είναι αδιάφορο αν το σαμπουάν μου έχει SLS ή όχι ... Έχω βάλει τόσες βλακείες στο κεφάλι μου ...

max_os

New Member

έκανα χρήση και to Botaderm kai to Librohman ομολογώ ότι μου άρεσε περισσότερο το πρώτο.
(για χρηση 2 φορές τη βδομάδα το πολύ πολύ) - τις άλλες μέρες άλλο σαμπυάν χωρίς sls.

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα