ΣΑΠΟΥΝΙ AMALTHIA - παγκόσμια πατέντα;!

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

Το AMALTHIA είναι αγνό φυσικό σαπούνι από λάδι ελιάς το οποίο είναι ένα παραδοσιακό προϊόν που γεννήθηκε στα βουνά της Κρήτης από παλιές συνταγές και συνεχίζει να παράγεται ως τις μέρες μας με την ίδια μέθοδο και τα ίδια αγνά υλικά. Τα βασικά συστατικά του είναι αγνό παρθένο ελαιόλαδο και αγριοκρεμμύδα, ένα βότανο που φυτρώνει στα βουνά της Κρήτης και είναι γνωστό από την αρχαιότητα για τις θεραπευτικές του ιδιότητες.

Δεν περιέχει χρώματα, αρώματα, ποτάσα ή οποιαδήποτε άλλη χημική ένωση και είναι φιλικό προς το δέρμα, καθαρίζοντας και προστατεύοντάς το. Η συλλογή της αγριοκρεμμύδας, μαζί με τα μικρά μυστικά παρασκευής της και τη χρονοβόρα διαδικασία που αυτή απαιτεί, αποτρέποντας οποιαδήποτε προσπάθεια βιομηχανοποίησης, καθιστούν το σαπούνι AMALTHIA σπάνιο και πολύτιμο. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί όσο συχνά επιθυμούμε (ακόμα και 2 φορές την ημέρα) και είναι κατάλληλο για άνδρες, γυναίκες, παιδιά, ακόμα και βρέφη.

Το σαπούνι AMALTHIA είναι κατάλληλο για οποιονδήποτε τύπο δέρματος. Μέχρι σήμερα περισσότεροι από 100.000 άνθρωποι έχουν χρησιμοποιήσει το Amalthia σαπούνι ελαιολάδου με καταπληκτικά αποτελέσματα:
Είναι θαυματουργό κατά της τριχόπτωσης. Με καθημερινή χρήση τα μαλλιά δυναμώνουν και νέες φύτρες και τρίχες ξεφυτρώνουν. Επίσης το σαπούνι βοηθά στον έλεγχο πιτυρίασης, τη βελτίωση δερμάτων και τα γδαρσίματα δερμάτων .

Βοηθά σε προβλήματα ακμής, λιπαρότητας, σπυράκια κτλ. και κάνει πολύ καλό στο δέρμα (προσώπου-σώματος) χωρίς να προκαλεί τον παραμικρό ερεθισμό.
Αντικαθιστά τον αφρό ξυρίσματος προσφέροντας στιλπνότητα και σύσφιξη στο ανδρικό πρόσωπο. Ιδανικό ακόμα και για περιπτώσεις κατακλίσεως.

Το AMALTHIA σαπούνι ελαιολάδου έχει εγκριθεί από το Προμηθευτικό Συνεταιρισμό Φαρμακοποιών Κρήτης και Ελλάδας και πήρε την έγκριση αριθ. 158005 αναγνωρισμένων εμπορικών σημάτων. Με άλλα λόγια είναι ένας γενικός θεραπευτής του δέρματος.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

magic810

New Member
Απ: ΣΑΠΟΥΝΙ AMALTHIA - παγκόσμια πατέντα;!

το εχω χρησιμοποιησει και εγω αυτο το σαπουνι χωρις ιδιαιτερα αποτελεσματα....δεν ξερω δεν βρηκα κατι ενδιαφερον.....επισης μου μαλακωνε πολυ την τριχα....
δεν ξερω παιδια δεν ειμαι σιγουρος για αυτα που γραφω τωρα

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

άρχισε σαν ενημέρωση για νέο Ελληνικό [snake oil] και εσείς το συζητάτε ....

Άκης

Administrator

Έχει ξανα αναφερθεί αυτό, εδώ.
Δεν κάνει για τριχόπτωση, αλλά μπορεί να κάνει καλή δουλειά στο δέρμα (γενικά).

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

φίλε,δεν ξέρω τι να πω....
στην 3η πατάτα θα απέχω από posting καμιά εβδομάδα... :'(

Άκης

Administrator

Αν κάνεις και 3η πατάτα, χρωστάς κέρασμα μαύρο τσάι σε "χλιδάτη" καφετέρια (για να πίνουμε το τσάι μας με άλλο αέρα) ;)

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

ό,τι γουστάρεις φίλε!
χρωστάω έτσι και αλλιώς κέρασμα....

Ntia

New Member

Εγώ το θεωρώ καλό προιόν για το δέρμα αλλά κι εγώ για τη τριχόπτωση δεν νομίζω ότι βοηθά...

Άκης

Administrator

Καλό είναι ntia, λογικά, αλλά δεν αξίζει να πάρεις αυτό πχ το προϊόν ενώ μπορείς να πάρεις κάτι άλλο για το δέρμα σου.
Στην Κρήτη πχ το πωλούσαν παντού και φτηνά, από εκεί αξίζει ναι να το πάρεις, αλλά να το παραγγείλεις δεν αξίζει, πιστεύω.

Αυτά με τις παγκόσμιες πατέντες... Πάντως και το απλό σαπούνι σφίγγει το δέρμα αλλά το ξεραίνει.

Πάντως, τσέκαρα για την αγριοκρεμμύδα και το ελαιόλαδο και δεν είδα πουθενα να βοηθάνε σε αυτά που αναφέρεται:

"Είναι θαυματουργό κατά της τριχόπτωσης. Με καθημερινή χρήση τα μαλλιά δυναμώνουν και νέες φύτρες και τρίχες ξεφυτρώνουν. Επίσης το σαπούνι βοηθά στον έλεγχο πιτυρίασης, τη βελτίωση δερμάτων και τα γδαρσίματα δερμάτων.

Βοηθά σε προβλήματα ακμής, λιπαρότητας, σπυράκια κτλ. και κάνει καλό στο δέρμα (προσώπου-σώματος) χωρίς να προκαλεί ερεθισμό.
Αντικαθιστά τον αφρό ξυρίσματος προσφέροντας στιλπνότητα και σύσφιξη στο ανδρικό πρόσωπο. Ιδανικό ακόμα και για περιπτώσεις κατακλίσεως."

Ntia

New Member

Εγώ παίρνω όχι πια το αμάλθεια γιατί μου φαίνεται ακριβό (10 ευρώ περίπου), αλλά μιας άλλης εταιρίας φυτικών καλλυντικών που είναι στο 1/3 της τιμής και το χρησιμοποιώ για να πλένω το πρόσωπό μου, στο ερεθισμένο και ευαίσθητο δέρμα γενικότερα και επίσης πλένω καμιά φορά στο χέρι κάτι που δεν θέλω να βάλω απορρυπαντικό. Έχω και ένα gel αλόης και το βάζω όταν έχω κάποιον ερεθισμό στο δέρμα (όπως φαγούρα από τσίμπημα ή ξύσιμο κ.τ.λ.).

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

και καπου εκει κολλαει και η φραπελια που λεγαν
ελαιολαδο λοιπον για την υγεια τον καρκινο και την μακροζωηα
ελαιολαδα και για τα μαλλια

αν ειναι δυνατον τι αλλο θα ακουσουμε
τι ερευνες εχουν γινει για αυτο το θεμα
πως βγαινουν καινουργιες φυτρες τοσο ευκολα

και πανακριβο
και μεγαλα λογια

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

_SPIROS είπε:

Το AMALTHIA σαπούνι ελαιολάδου έχει εγκριθεί από το Προμηθευτικό Συνεταιρισμό Φαρμακοποιών Κρήτης και Ελλάδας και πήρε την έγκριση αριθ. 158005 αναγνωρισμένων εμπορικών σημάτων.
δλδ έρευνα και έγκριση καμία .....

hydrogen

New Member

Το πρωτο μου ποστ. Καλη τριχωτη Αρχη.
Λογω σχολης και αγχους ξαφνικου (1 μαθημα 3 χρονια) ειχα παρατηρησει μια αραιωση μπροστα οχι κροταφους μπροστα.
Και λογω εντονης ξηροδερμειας χρησιμοποιησα το αμαλθεια για 2 χρονια τρεις φορες την εβδομαδα. Για ενα χρονο σταματησε αλλα δεν επανηλθε ολο το μαλι. Το εκανα αρκετο τεστ. Οποιος θελει ας ρωτησει.

Αλλα τωρα που αγχοθηκα παλι ειδα μια επιδεινωση και αρχισα να ψαχνομαι.
Ξεκινησα fungoral 2% και Head and shoulders για καθημερινο λουσιμο.

Θα δω και θα πραξω πριν παω σε αυτα που προτεινεται.

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

μην περιμενεις φιλαρακι με σαμπουαν να δεις κανενα αποτελεσμα

NGL

Member

και αυτο το σαπουνι το εχω χρησιμοποιησει σε καποια κριση απογνωσης.
μαλλια πιο θαμπα ακομη περισσοτερο κι απο αυτα με την χρηση σπιρο, πνιξιμο των θυλακων και μετα την 2η-3η χρηση φαγουρα.καταστροφη ειναι.ΜΗΝ το αποφασισετε.ουτε σαν συμπληρωματικο.θα παει πολυ πισω η καθε σοβαρη θεραπεια σας.
εξαλλου οπως λεει κι ο πανος μ ενα σαμπουαν κι ενα σαπουνακι δεν σωθηκε κανεις. :chinscratch

NoMoreLoss

New Member

NGL είπε:
και αυτο το σαπουνι το εχω χρησιμοποιησει σε καποια κριση απογνωσης.
μαλλια πιο θαμπα ακομη περισσοτερο κι απο αυτα με την χρηση σπιρο, πνιξιμο των θυλακων και μετα την 2η-3η χρηση φαγουρα.καταστροφη ειναι.ΜΗΝ το αποφασισετε.ουτε σαν συμπληρωματικο.θα παει πολυ πισω η καθε σοβαρη θεραπεια σας.
εξαλλου οπως λεει κι ο πανος μ ενα σαμπουαν κι ενα σαπουνακι δεν σωθηκε κανεις. :chinscratch

:worshipper + οτι κάνει 10 ευρώ τουλάχιστων. ΜΑΚΡΙΑ το είχα πάρει και εγώ δεν κάνει τίποτα.

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα