Πότε μπορω να κουρεψω τα μεταμοσχευμενα μαλλια;;

terrymontana

New Member
Καλησπερα παιδια.

Ειμαι χρονια μελος του φορουμ αλλα αυτο ειναι το πρωτο μου μηνυμα.
Ειμαι 30 ετων. Εχω αραιωση εδω και περιπου 6-7 χρονια, η οποια διαρκως μεγαλωνε μεχρι που εφτασε σε αρκετα ασχημο σημειο.

Μην τα πλυλογω, εκανα ΜΜ πριν ενα μηνα. Το θεμα μου ειναι οτι μου ξυρισαν ολο το κεφαλι. Ξερω οτι οι νεες τριχες (περιοχες 2 και 3 αν δεν κανω λαθος, πιο πολυ στη 2) θα παρει πολλους μηνες μεχρι να βγουν και να αρχισουν να μακραινουν κανονικα.

Αυτο που σκεφτομουν πριν τη μεταμοσχευση ηταν να κρατησω ξυρισμενο ολο το κεφαλι μου για πολυ καιρο κι οταν οι νεες τριχες αρχισουν να βγαινουν με σχετικα φυσιολογικους ρυθμους, να αφησω ολο το μαλλι να μεγαλωσει.

Με λιγα λογια, δεν ηθελα να αφησω το κεφαλι με ενα μεγαλο κενο μπροστα να κανει μπαμ μεχρι να μεγαλωσουν οι νεες.

Δεν ξερω ομως κατα ποσο γινεται. Μπορω δηλαδη να κουρεψω τα μεταμοσχευμενα απο τωρα; Ή πρεπει να τα αφησω να μεγαλωσουν και να αναπτυχθουν κανονικα; Πχ, αν εγω αποφασιζα να ξυριζω το κεφαλι μου με κουρευτικη μηχανη για 2-3 χρονια (λεμε τωρα), μετα οι νεες τριχες θα μεγαλωναν κανονικα ή παλι θα ηθελαν αλλους 8-9 μηνες;;

Ξερω, πολυ χαζη ερωτηση αλλα δεν ειχα ιδεα απο πριν. Οσον αφορα στη μμ που εκανα, ηταν μικρη σε μεγεθος και δεν εχω καμια φωτογραφια... Αν θελετε κι αλλες λεπτομερειες, πολυ ευχαριστως να δωσω.

Ευχαριστω για την απαντηση παιδια.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

terrymontana

New Member
Κανενας;;;; Μια απαντηση ρε παιδια...

Ειχα την εντυπωση οτι εκανα μια πολυ απλη ερωτηση που μονο εγω δεν ξερω την απαντηση. Επιτρεπεται να χρησιμοποιω κουρευτικη μηχανη στο κεφαλι μου λιγες μερες μετα τη μμ; Κι αν ναι, οταν πχ. σε κανα χρονο αφησω να βγουν τα νεα μαλλια, θα αναπτυχθουν κανονικα σαν τα υπολοιπα ή πρεπει με το που ξεμυτισουν να τα αφηνω να αναπτυσσονται;;;

Λιγη βοηθεια....
 

Soralteno

Alternative treatment member
Μέλος του προσωπικού
κάνε μια ερώτηση στη κλινική, είναι ενδιαφέρον να μάθουμε τι άποψη έχει.
 

Flosk

Well-Known Member
Καλησπερα φιλε. Εχω κανει 3 μμ. Η γνωμη μου ειναι πως μετα τον 1ο μηνα δεν θα εχεις θεμα να κανεις οτι θες εκτος απο το να προσεχεις τον ηλιο.. Καλα κουραγια γενικοτερα !!!
 

terrymontana

New Member
Flosk σε ευχαριστω για την απαντηση. Στο αλλο ερωτημα γνωριζει κανεις κατι; Η λογικη λεει οτι σε ενα χρονο τα νεα μαλλια θα βγουν κανονικα ακομη κι αν τα ξυριζω μεχρι τοτε, σωστα; Επιμενω στην ερωτηση γιατι στη δουλεια μου πρεπει να εχω πολυ προσεγμενη εμφανιση και δε θα ηταν το καλυτερο να αφηνα τα νεα τριχακια να μεγαλωνουν ανεξαρτητα απο τα υπολοιπα μαλλια.

Soralteno μού ειναι μαλλον δυσκολο να ρωτησω την κλινικη που εκανα τη μμ. Δεν μπορω να πω οτι ειχα και την καλυτερη δυνατη αντιμετωπιση.
 

gkast

Active Member
Να ρωτήσω και εγώ κάτι που θα κάνω μεταμόσχευση ...ποτέ μπορώ να βάλω τοπικ στα μαλλιά ....δηλαδή σε ποιο μήνα και μετά επιτρέπεται να βάλω ...
 

Flosk

Well-Known Member
Terrymontana τα νεα σου μαλλακια θα μεγαλωνουν κανονικα.. Με τον ιδιο ρυθμο που θα μεγαλωνουν και τα αλλα. Το θεμα ειναι πως θα ξεκινησουν να μεγαλωνουν ασυγχρονα. Δηλαδη αλλα στον 2ο μηνα, αλλα στον 3ο αλλα στο 4ο και αλλα στον 5ο-6ο. Αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να τα κουρευεις απο τον 1ο μηνα οσο πιο κοντα γινεται για να κρυψεις την εξελιξη η οποια ειναι πολυ αχαρη το πρωτο 8μηνο. Μετα δεν θα εχεις προβλημα. Θα μεγαλωνουν ολα με τον ιδιο ρυθμο.
Αυτο που θα πρεπει να σε απασχολει περισσοτερο ειναι κατα ποσο θα βγουνε αυτα που εβαλες.
Πες μας σε ποια κλινικη εκανες την επεμβαση αν θες και μερικες λεπτομερειες ακομα. Μερικες φωτο θα βοηθουσαν επισης απο πριν την επεμβαση και αμεσως μετα. Φτιαξε ενα νημα αν θες στις παρουσιασεις μεταμοσχευσεων και θα δεις πως το feedback θα ειναι πολυ μεγαλυτερο και θα λαμβανεις απαντησεις που θα ξεκαθαρισουν οποιαδηποτε απορια σου.
 

Flosk

Well-Known Member
Gkast μετα το πρωτο 20ημερο νομιζω θα εισαι οκ. Που εκλεισες τελικα;;
Επισης δεν μου εχεις απαντησει ακομα σχετικα με τις κληρονομικες σου ικανοτητες..
 

terrymontana

New Member
Ευχαριστω ξανα, Flosk. Πραγματικα βοηθας.

Οπως ειπα και στο αρχικο μου ποστ, δεν εχω καμια φωτο πριν απο τη μεταμοσχευση. Κι αυτο γιατι οσα μαλλια εχω κανονικα, τα αφηνα μακρυτερα και τα εφτιαχνα ετσι ωστε να κρυβω το προβλημα. Πριν την επεμβαση δε μου εβγαλαν φωτογραφιες. Στην πραγματικοτητα, μου εδωσαν 2-3 οδηγιες για τις πρωτες μερες και με παρατησαν...

Η επεμβαση εγινε στο ιατρειο ενος γιατρου που εχει γινει αντικειμενο αντιπαραθεσης και ειρωνειας στο φορουμ, του Γ***ρα. Γι' αυτο δεν το εγραψα απ' την αρχη, γιατι εψαχνα απαντησεις στις ερωτησεις μου κι οχι να γινει το θεμα πεδιο αντιπαραθεσεων για τον συγκεκριμμενο.

Φυσικα, την επεμβαση την εκανα πριν διαβασω ολα αυτα που γραφετε εδω μεσα για τον γιατρο αλλα οπως και να 'χει, την επεμβαση δε μου την εκανε καν ο ιδιος...
Την ημερα της μεταμοσχευσης βρηκα μονο εναν νοσηλευτη, εναν αναισθησιολογο και δυο γυναικες πλαστικους που η μια εκανε την εξαγωγη και τις τρυπες και η αλλη την εμφυτευση. Ο ιδιος ο Γ***ας αφαντος!!!!!

Το πώς καταφερε να με πεισει να παω σ' αυτον και το γιατι, ειναι αλλη ιστορια. Στην ουσια πηγα συστημενος εκει και με σχετικα καλα λεφτα. Μετα οταν διαβασα οσα λεγονται εδω μεσα, εχασα και τα μαλλια που ειχα ηδη!!! Το θετικο ειναι (νομιζω) οτι ο ιδιος δεν ασχοληθηκε καν με την επεμβαση μου.
 

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Ρε συ brother terrynomtana συγγνωμη κιολας αλλα εσυ ανακαλυψες το φορουμ ακριβως μετα την μεταμοσχευση και εμαθες αυτα για τον Γκ**ρα?
Ποιος σου τον συστησε τον γιατρο?
Και που εμαθες για το φορουμ?Google?
 

Flosk

Well-Known Member
Για μενα ειναι κακο που δεν στην εκανε ο Γκουρας ρε συ αφου τελικα διαλεξες να πας σε αυτον. Μπορει να πετυχαινει αφυσικο αποτελεσμα λογω τεχνικης και εργαλειων αλλα στον κουμπαρο μου που εκανε εκει ειχε 100 % φυτρωση πριν 5 χρονια και τα μαλλακια ειναι ολα στη θεση τους ακομα.οι βοηθοι δου δεν ξερουμε αν μπορουν να κανουν το ιδιο.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

terrymontana

New Member
John_John1 το φορομ το παρακολουθω εδω και κανα-δυο χρονια. Απο το google το ειχα ανακαλυψει. Τοτε ομως εψαχνα γνωμες για θεραπειες, φαρμακα κλπ. Δεν ειχα στο μυαλο μου να κανω μεταμοσχευση.

Αφου την εκανα, ξαναμπηκα για να δω τι θα κανω ακριβως μετεγχειρητικα και τοτε ειδα τις γνωμες για τον Γκ***α.
Οσο για το ποιος μου τον συνεστησε, δυο επαγγελματικοι συνεργατες μου, αγνωστοι ο ενας με τον αλλον. Ειχα δει αλλους 3 και επελεξα αυτον. Αν ηταν για καλο ή για κακο, θα δειξει.

Flosk δεν ξερω τι να σου πω. Οσα διαβασα για τον γιατρο εδω με εχουν τρομαξει. Απο την αλλη, ειναι πολυ νωρις για να μπορω να μιλησω εστω για ενα πρωτο αποτελεσμα.
 

gkast

Active Member
Gkast μετα το πρωτο 20ημερο νομιζω θα εισαι οκ. Που εκλεισες τελικα;;
Επισης δεν μου εχεις απαντησει ακομα σχετικα με τις κληρονομικες σου ικανοτητες..
Gkast μετα το πρωτο 20ημερο νομιζω θα εισαι οκ. Που εκλεισες τελικα;;
Επισης δεν μου εχεις απαντησει ακομα σχετικα με τις κληρονομικες σου ικανοτητες..
Δεν έχω κλείσει ακόμα περιμένω να δω πρώτα τι θα γίνει με τα capital control για να δω που θα πάω ....
Όσον αφορά το άλλο θα σου πω σε πμ ...
 

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Ποσα grafts εβαλες?
Τι να πω..Ας πανε καλα ολα!!!
Αλλα ο γιατρος εχω καταλαβει οτι μετα τις μεταμοσχευσεις δεν ασχολητε ξανα με το πελατη.
 

terrymontana

New Member
Στη δικη μου περιπτωση δεν ασχολουθηκε ουτε κατα τη διαρκεια της μεταμοσχευσης με τον πελατη.

Καποια πραγματα που εχουν γραφτει εδω δεν ηταν συμπτωματικα. Οντως δεν ασχολειται μετα, οντως δε σου δινει αποδειξη αν δεν επιμεινεις, οντως θεωρει οτι τα ξερει ολα και ο πελατης τιποτα και οντως δε σου λεει ποσα γκραφτς σου εβαλε. Σημασια ομως τελικα εχει το αποτελεσμα κι αυτο θα το κρινω πανω μου σε κανα χρονο.

Οταν με εξετασε, αφου μου εδειξε δικα του περιστατικα (καποια απο τα οποια ειχα δει και απο το συναδελφο του στο Μετρ***λιταν, τον Β**βη), μου ειπε οτι απο τη δοτρια μπορει να βγαλει περιπου 2000 γκραφτς κι οτι θα εχω φοβερο αποτελεσμα με αυτα. Η αληθεια ειναι οτι δεν εχω πολυ μεγαλο σε εκταση προβλημα αλλα ειναι πολυ ορατο και κανει μπαμ.

Πριν την επεμβαση, η μια πλαστικος που μου εκανε την εξαγωγη, μου ειπε οτι μπορει να βγαλει περιπου 2000 αλλα την ωρα του χειρουργειου ειπε οτι θα βγαλει λιγο λιγοτερα. Μου φαινονται πολυ λιγα, χωρις να μαθω ποτέ τον ακριβη αριθμο. Το αποτελεσμα θα δειξει. Και βεβαια οι οδηγιες τους για μετα το χειρουργειο δεν ηταν ιδιαιτερα αναλυτικες παρα τις φιλοτιμες προσπαθειες του αναισθησιολογου. Τα πιο πολλα για τη μετεγχειρητικη φροντιδα τα διαβασα εδω μεσα.

Προς το παρον, το κεφαλι μου μού φαινεται αρκετα καλο αλλα ξερω οτι ειναι τελειως προσωρινο.


Δεν ηθελα να ανοιξω κουβεντα για τον Γ***α αλλα αληθεια ειναι οτι με ξενισε ιδιαιτερα η συμπεριφορα του. Για το αποτελεσμα, η νεκροψια θα δειξει!!!!
 

terrymontana

New Member
Καλησπερα παιδια.

Παει ακριβως ενας μηνας απο τη μμ και τα τριχακια εχουν πεσει στο μεγαλυτερο ποσοστο. Αυτο που δεν γνωριζω εχει να κανει με την κοκκινιλα στο κεφαλι μου.

Ολο το κομματι στο οποιο εκαναν τη μεταμοσχευση ειχε κοκκινησει και παραμενει κοκκινο. Αυτο το ηξερα και ειναι αναμενομενο. Ομως, με τα τριχακια να εχουν μεγαλωσει αρκετα, δε φαινοταν πολυ εντονα. Τωρα που αυτες οι τριχουλες επεσαν, κανει μπαμ. Και ειδικα στη hairline ειναι σαν ολοκληρο σημαδι.

Ξερει κανεις να μου πει πότε περιπου θα αρχισει να υποχωρει αυτο το κοκκινισμα; φανταζομαι οτι ολο αυτο το κομματι αιματωνεται και βοηθα να αναπτυχθουν οι νεες τριχες αλλα αυτο σημαινει οτι θα παρει μηνες μεχρι να υποχωρησει;;
 

Soralteno

Alternative treatment member
Μέλος του προσωπικού
Don't worry man, θα φύγει, είναι σίγουρο. Το πότε όμως αλλάζει από άτομο σε άτομο.
 

terrymontana

New Member
Σ' ευχαριστω φιλε. Το ξερω οτι καποια στιγμη θα φυγει. Απλα τωρα φαινεται πολυ εντονα, γι αυτο ειπα να ρωτησω.
 
Μπλουζα