Πότε και πώς μπορεί να συνδράμει το SMP στην αραίωση

Vasilis15

New Member
Καλησπέρα σε όλους .
Είμαι 31 ετών και έχω κάνει ήδη 2 μεταμοσχεύσεις χωρίς να έχω ικανοποιητικό αποτέλεσμα.Οι λόγοι ίσως είναι πολλοί,αυτό θα το αναλύσω σε άλλο post.
Ο προβληματισμός μου είναι ο εξής:
Τα τελευταία 3 χρόνια χρησιμοποιώ toppik(ανάθεμα την ώρα και την στιγμή,προσέθεσα έναν μπελά ακόμα στο κεφάλι μου),όποτε χωρίς αυτό έχω ένα αραιό αποτέλεσμα.Επειδη όμως είναι τρομερά γοητευτικό σε 2 λεπτά μολις να δείχνεις γεμάτος,νομίζω ότι ευκολότερα θα κόψω το κάπνισμα παρά αυτό.
Επίσης φοβάμαι ότι όσες μεταμοσχεύσεις και αν κάνω λόγω κάποιων χαρακτηριστικών ποτέ δεν θα μείνω ικανοποιημένος, έχοντας δει τον εαυτό μου με fibers.
Τέλος όπως είναι λογικό οι μεταμοσχεύσεις μου έχουν τσακίσει την δοτρια με αποτέλεσμα άσχημα κενά στο πίσω μέρος που μπορεί να οφείλονται και σε διάχυτη αλωπεκία.
Θα ήθελα λοιπόν τις εμπειρίες ανθρώπων που έχουν χρησιμοποιήσει το smp,όχι με ξυρισμένο κεφάλι αλλά πρώτον για αίσθηση πύκνωσης στις αραιες περιοχές, δεύτερον για κάλυψη των white dots από Fue η ανθρώπους με dupa/retro και τρίτον (που και αυτό με ενδιαφέρει γιατί δεν βλέπω να το γλυτώνω)για να καλύψω πιθανή ουλή από strip.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Μπλουζα