Πυκνότητες ελλάδα και εξωτερικό

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Το μήκος του μάλλιου σε συνδυασμό με το κατάλληλο φως μπορούν να αλλάξουν αρδην την εικόνα. Και δεν αναφέρομαι σε φωτο γιατι εκει παίζουν και αλλα ρόλο. Μιλώ για live. Μόνο η αρχική μαμά πυκνότητα (τα 80-100g) δεν καταλαβαίνει τίποτα.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

billaros

Active Member
andy στην ελλαδα ποιοι ειναι αυτοι που πετυχαινουν τις μεγαλυτερες πυκνοτητες??και ποσο δλδ?

andy.k

Active member
Το μήκος του μάλλιου σε συνδυασμό με το κατάλληλο φως μπορούν να αλλάξουν αρδην την εικόνα. Και δεν αναφέρομαι σε φωτο γιατι εκει παίζουν και αλλα ρόλο. Μιλώ για live. Μόνο η αρχική μαμά πυκνότητα (τα 80-100g) δεν καταλαβαίνει τίποτα.

Sorry cvial δε το κατανόησα
ακριβώς όπως το
έγραψες...έννοεις ότι αν είναι
κοντο το μαλλι κ
αποκαλυπτικος ο
φωτισμός μπορεί να
καταποντιστεί καποιο
αποτέλεσμα το οποιο ισως κ
να φαίνεται καλό
στις φωτο? το ζητουμενο παντα ειναι το live, οχι οι φωτο, ωστοσο νομιζω οτι αν οι φωτο δειχνουν καλο
αποτελεσμα( και μιλαω για
μπροστινη φωτο ΚΑΙ σωστη
πανοραμικη-με σωστο
φωτισμο εννοειται), τοτε το
live θα ειναι σιγουρα καλο...
Αυτό που είπες για τις μαμα πυκνότητες 80-100 ότι "δε
καταλαβαίνουν τπτ", νομιζω ότι με μαλλι πολύ κοντο παίζει κυρίως ρόλο ή
ομοιογενεια...πιο καλό
αποτέλεσμα έχει ένας με
60gts/cm2 στη ληπτρια που
έχει μαμά μαλλιά 70, παρά
ένας με 70gts/cm2 στη
ληπτρια που έχει μαμά
100+...στο κοντο μαλλι ή
ανομοιγενεια είναι πολύ
ευκολότερα ορατή και ακόμα
και αν είναι πυκνη ή εικόνα
της ληπτριας, το αποτέλεσμα
υποβαθμίζεται από την πολύ
μεγαλυτερη πυκνότητα των υγειών περιοχών...

billaros

Active Member
παιδια ποιοι εχουν μεχρι τωρα τισ καλύτερες πυκνοτητες στην ελλαδα?και ποσο πετυχαινουν?

andy.k

Active member
andy στην ελλαδα ποιοι ειναι αυτοι που πετυχαινουν τις μεγαλυτερες πυκνοτητες??και ποσο δλδ?

Κατ εμέ εδώ πάνω από 40 δε πιάνει κανείς...με την πρώτη...εγω προσωπικά περιμενω να δω στη δική μου
περίπτωση πως θα είναι το
αποτέλεσμα ακόμα και με
χαμηλές σχετικά πυκνότητες
με ένα μήκος μαλλιού 4-5
ποντους και αν όντως μπορεί να επιτευχθεί illussion σε live
συνθήκες( και όχι στις φωτο
που παρουσιάζει ο Β ή ή dhi
στα site τους)...αν μείνω
ικανοποιημένος θα πω " οκ με
ένα πολύ οικονομικό τρόπο
ελυσα σε μεγάλο βαθμό ένα
θέμα που ειχα" και όλα οκ...αν
δε μείνω ευχαριστημένος θα
περιμενω ένα χρόνο να δω τι
θα πετύχει ο Πιρος με την δευτερη μμ,ο οποίος
έχει ενα τρόπο προσέγγισης που αν του "κάτσει" είναι πολύ καλή εναλλακτική σε σχέση με ακριβές κλινικές εξωτερικού προκειμένου να πετύχει κανείς πυκνότητες άνω των 50-55 gts/cm2...πάντως εδώ Ελλάδα γιατρός να πιάνει πάνω από 50-55 gts/cm2 δε νομιζω ότι υπάρχει...

billaros

Active Member
αντε ρε φιλε μακαρι να σου κατσει...και γω εκει λεω να την κανω..ο πιρος που την εκανε?παντως για ελλαδα δεν εχω ακουσει ναχει πιασει κανεις παραπανω εδω μεσα.

billaros

Active Member
andy παντως τωρα που χαναειδα τις φοτο σου σουχει φτιαξει γαμω τα hairline ρε φιλε..

poseidonas77

Well-Known Member
το ζητουμενο ειναι σε κανονικο φωτισμο να μη φενεσαι αραιος...
να φενεσαι οτι εισαι νορμαλ και οχι οτι καραφλιαζεις...
εκει ειναι το ζουμι....
ας κανουν τα νεα μελη μια ερευνα στο φορουμ να δουνε ποσα περιστατικα ειχαν υψηλες πυκνοτητες..
και κυριως να συναντηθουν με μελη που εκαναν μμ..αυτο ειναι το ποιο σημαντικο...

Τελευταία επεξεργασία:

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Η πυκνότητα των 40 δεν ειναι καθόλου κακή εκτος απο την hairline. Εκει αν σε βοηθήσει το πάχος του μαλλιου και το contrast μπορει και να είσαι οκ. Επισης αυτο που ξεχνάμε είναι οτι αν βάλουμε 40, πρεπει να υπολογίσουμε μια απώλεια 5% λογω φυτρωσης και μια απώλεια λόγω telogen που ειναι και αυτη αξιόλογη. Αρα το τελικό δεν θα ειναι 40.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Sorry cvial δε το κατανόησα
ακριβώς όπως το
έγραψες...έννοεις ότι αν είναι
κοντο το μαλλι κ
αποκαλυπτικος ο
φωτισμός μπορεί να
καταποντιστεί καποιο
αποτέλεσμα το οποιο ισως κ
να φαίνεται καλό
στις φωτο? το ζητουμενο παντα ειναι το live, οχι οι φωτο, ωστοσο νομιζω οτι αν οι φωτο δειχνουν καλο
αποτελεσμα( και μιλαω για
μπροστινη φωτο ΚΑΙ σωστη
πανοραμικη-με σωστο
φωτισμο εννοειται), τοτε το
live θα ειναι σιγουρα καλο...
Αυτό που είπες για τις μαμα πυκνότητες 80-100 ότι "δε
καταλαβαίνουν τπτ", νομιζω ότι με μαλλι πολύ κοντο παίζει κυρίως ρόλο ή
ομοιογενεια...πιο καλό
αποτέλεσμα έχει ένας με
60gts/cm2 στη ληπτρια που
έχει μαμά μαλλιά 70, παρά
ένας με 70gts/cm2 στη
ληπτρια που έχει μαμά
100+...στο κοντο μαλλι ή
ανομοιγενεια είναι πολύ
ευκολότερα ορατή και ακόμα
και αν είναι πυκνη ή εικόνα
της ληπτριας, το αποτέλεσμα
υποβαθμίζεται από την πολύ
μεγαλυτερη πυκνότητα των υγειών περιοχών...

Οι φωτο μπορει να θάψουν ή να ανεβάσουν ενα αποτελεσμα. Στην ζωή όμως μια φωτο τις περισσότερες φορές αντιπροσωπεύει ενα κλάσμα ενός δευτερολέπτου το οποίο δεν γίνεται αντιληπτό απο το ανθρώπινο μάτι. Για αυτο και τα βιντεο ειναι πιο αντιπροσωπευτικά γιατί όταν κάποιος σε βλέπει αρχικά βλέπει ενα κινούμενο σύνολο, αν του δώσεις την αίσθηση ότι ειναι οκ δεν θα ασχολείται να το παρατηρεί για να βρει τρύπες. Αυτη ειναι η πραγματικότητα.

Ο φωτισμός, η γωνιά θέασης ανάλογα με το layering (που θέλει μήκος για να γίνει) που κάνεις στο μαλλί ακόμα και στο live παίζει τεράστιο ρόλο. Η ομοιογένεια ειναι πάντα το ζητούμενο γιατί αν δεν υπάρχει τραβάς την προσοχή.

dimitris50423

Well-Known Member
με την πυκνοτητα 40cm2 απο οτι φαινεται δεν χανεις καθολου σε φυτρωση γιατι το αιματολογικο δικτυο μπορει να στηριξει ολα τα μοσχευματα και δεν ρισκαρεις με τραυματισμους των γκραφτς με την πυκνη τοποθετηση.. για το λογο αυτο πιστευω και εγω με 2300 γκραφτς πηγα καλα.
και εγω πιστευω οτι η πυκνωση σε 2η επεμβαση αν καποιος την κρινει απαραιτητη ειναι πιο safe επιλογη απο επιθετικες πυκνοτητες.
στη δικη μου περιπτωση δεν νιωθω να το χρειαζομαι. αν θυμαμαι καλα και ο raphael με πυκνωσεις πετυχε ενα πολυ καλο αποτελεσμα.
cvial συμφωνω οτι η ομοιογενεια παιζει τεραστιο ρολο. ακομη και λιγο αραιο να ειναι ενα αποτελεσμα αν η hairline ειναι καλη και η πυκνοτητα ειναι ιδια παντου κερδιζει σε φυσικοτητα πολυ.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

dimitris50423

Well-Known Member
μιλωντας για τις πυκνοτητες αυτος που ειδα εγω και αποφασισα να παω εκει για μμ ειχε θεμα μονο στους κροταφους και το αποτελεσμα του ειχε παρα πολυ καλη πυκνοτητα..φωτο του δεν μπορω να δειξω στο φορουμ αν και τις εχω ακομα.
επισης να σημειωσω δεν θυμαμαι αν το ανεφερα εμενα μου προταθηκε να κανω διπλη συνεδρια για τελειο αποτελεσμα οπως μου ειπαν λογω μεγαλης περιοχης καλυψης.
λογω οικονομικων καθως ημουν ανεργος τοτε τους ειπα οτι δεν μπορω διπλη η οποια θα εβγαινε γυρω στα 5500 και μου ειπαν οτι θα κανουμε οτι καλυτερο με μεγιστο αριθμο μοσχευματων.

poseidonas77

Well-Known Member
το επιβεβαιωνω και εγω αυτο ..διοτι τον ρωτησα τον μητσο εαν συζητησαν για πυκνοτητες
και του προτειναν διπλη συνεδρια για μεγαλυτερη πυκνοτητα...
και φυσικα μπορουν οι ελληνικες κλινικες..μαρουλακι χρειαζεται για τα καταληλα grafts...
οπως και τις φωτο που λεει ο μητσος τις ειδα και εγω..ο τυπος εγινε τεζα!!!!
θα συναντηθω μαζι του καποια στιγμη να τον δω live...και μπας και πεσει και κανα ψηστηρι να τη παρουσιασει στο φορουμ...

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
με την πυκνοτητα 40cm2 απο οτι φαινεται δεν χανεις καθολου σε φυτρωση γιατι το αιματολογικο δικτυο μπορει να στηριξει ολα τα μοσχευματα και δεν ρισκαρεις με τραυματισμους των γκραφτς με την πυκνη τοποθετηση.. .

Το αιματολογικό δίκτυο στην hairline μπορει να υποστηρίξει άνετα πολυ μεγάλες πυκνότητες, δεν υπαρχει κανένα θεμα επ' αυτού, υπάρχουν δεκάδες άρθρα. Οι μόνες εξαιρέσεις ειναι οι χρόνιοι καπνιστές και θέματα που σχετίζονται σε υπερβολική χρόνια έκθεση της περιόχης στον ήλιο. Το 95% ειναι δεν χάνεις καθόλου, ας μην γελιόμαστε το 100% είναι πάντα η εξαίρεση. Επίσης το 10% telogen (τουλάχιστον) εινσι αναπόφευκτο, είναι η φύση μας.

Tasmania

Active Member
Μητσο εννοεις τα 5500 να τα εβαζαν στο ιδιο σημειο ληπτριας μπροστα που εκανες μ/μ ή κατανομη κυριως μπροστα και πιο πισω στα διακενα ? Ποσειδων μενει να το δουμε στην πραξη αυτο που λες...δλδ την πυκνη τοποθετηση γραφτς/cm2... στο φορουμ υπαρχει τετοιο περιστατικο ή σε καποιο site να το δουμε ?

poseidonas77

Well-Known Member
εχει τις φωτο ο μητσος μου τις εδειξε οταν πηγαμε για καφε...νομιζω με το παιδι αυτο συναντηθηκε
πριν παρει την αποφαση....θα προσπαθησω να συναντηθω μαζι του...
ευκολο περιστατικο βεβαια αλλα πολυ καλο...

dimitris50423

Well-Known Member
taz δεν εννοουσα 5500 γκραφτς.. 5500 ευρωπουλα για 2 συνεδριες εννοουσα. με τη 2η υπολογισε ποσα θα μου εβαζαν.. κατω απο 2000 ανα συνεδρια δεν εχω ακουσει μεχρι τωρα.. εκτος και αν δεν χωρουσαν τοτε θα εβγαζαν λιγοτερα φανταζομαι..
το αποτελεσμα που ειδα εγω ειναι και στο site της κλινικης αν θυμαμαι καλα.. θα δω κ θα σου πω

dimitris50423

Well-Known Member
αν μπεις στο site της κλινικης ειναι το 9 αποτελεσμα μετρωντας απο ψηλα, ενας γκριζομαλλης που ειχε θεμα στους κροταφους.
εγω εχω περισσοτερες φωτο δικες του τις οποιες δεν μπορω να δημοσιευσω για ευνοητους λογους

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Εγω πάντως μεχρι να παρουσιαστεί αυτη η περιπτωση μένω σε αυτά που έχουμε δει εδώ και ειδικά στην περιπτωση του Ακή που ήθελε πυκνή hairline τους το είπε, υπήρχαν διαθέσιμα graft και δεν πήγαν εκεί αλλα σκορπίστηκαν ανούσια πίσω.

dimitris50423

Well-Known Member
εννοειτε οτι το φορουμ ειναι η καλυτερη ενημερωση.. φωτογραφιες κλινικων θα δεις παντου πολυ καλες τις οποιες δεν εμπιστευτηκα ποτε για αυτο και δεν το επαιρνα αποφαση για πολυ καιρο.

Μπλουζα