Πτώση μαλλιών μαμά μετά από μμ ?

Gianisvele

New Member
Καλησπέρα σας , θα ήθελα να ρωτήσω κάτι που το βλέπω αραιά και που στο φόρουμ

Αν γίνει μμ κοντά σε μαμά μαλια υπάρχει κίνδυνος να πέσουν τα μαμα μαλια .. προφανώς όχι από σα άλλα από σοκ αν ο χρήστης δεν λαμβάνει τουλάχιστον ένα χρόνο φίνα ?

Μπορείτε να το διευκρινήσετε ?
Ευχαριστώ

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Flag17

Well-Known Member
Στην εκδοχή που ο γιατρός δεν κάνει λάθος και δεν προκαλέσει τραυματισμό και τα μαμα μαλλιά είναι υγιή στην περιοχή αυτή τότε αν είχες σοκ Λος θα είναι προσωρινό και θα επανέλθουν. Τώρα αν τα μαλλιά που είχες δεν είναι υγιή και δεν πάρεις φίνα τουλάχιστον 8 μήνες πριν για να τα θωρακισεις όσο μπορείς είναι πιθανόν να πέσουν και να μην ξαναβγουν ποτέ ελπίζω να σε κάλυψα

Gianisvele

New Member
Ευχαριστώ για την απάντηση... Για να καταλάβω αν έχεις ένα περιστατικό που πίσω στο μπιφτέκι κάνεις μμ αλλά έχει και κάποια μαλλιά άραια μαμά .. και δεν έχεις πάρει φίνα για κάνα χρόνο υπάρχει περίπτωση να πέσουν ανεπιστρεπτί...

Αν από την άλλη έχεις πάρει φίνα ένα χρόνο δεν θα σου πέσουν τα μαμα μαλλιά?

Τα μαμα σου πέφτουν από αα ή από το σοκ των διπλανών μεταμοσκευμένων μαλλιών?

Romeo_

New Member
Καλησπερα φιλε μου, και να μην εχεις παρει κατι η μεταμοσχευση δεν θα επιρεάσει τα μαμά μαλλιά. Εκτος στην περιπτωση που ο γιατρός θεωρήσει οτι ειναι ετοιμο να πεσει οποτε πατησει επανω του και το σκοτωσει ενω ταυτοχρονα φυτευει καινουριο.
Διαφορετικά ναι οκ απο το σοκ μπορει να ειναι καπως πιο αραιει η περιοχη αλλα δεν εχεις φοβο να μην ξαναβγουνε... τα μαλλια που δεν πειραχτηκαν και ο θυλακας τους ειναι υγιης ξαναβγαινουν κανονικα.

aeratos28

Just aeratos
Το ότι δεν έχει φόβο να μην ξαναβγουνε ,από πού προκύπτει?
Καλησπερα φιλε μου, και να μην εχεις παρει κατι η μεταμοσχευση δεν θα επιρεάσει τα μαμά μαλλιά. Εκτος στην περιπτωση που ο γιατρός θεωρήσει οτι ειναι ετοιμο να πεσει οποτε πατησει επανω του και το σκοτωσει ενω ταυτοχρονα φυτευει καινουριο.
Διαφορετικά ναι οκ απο το σοκ μπορει να ειναι καπως πιο αραιει η περιοχη αλλα δεν εχεις φοβο να μην ξαναβγουνε... τα μαλλια που δεν πειραχτηκαν και ο θυλακας τους ειναι υγιης ξαναβγαινουν κανονικα.

aeratos28

Just aeratos
Άρα ποντάρεις στην ικανότητα και μόνο του γιατρού?
Τριχοθυλακας που ειναι υγιής και δεν εχει πειραχτεί χειρουργικά από τον γιατρό, δεν εχει λογο να μην ξαναδώσει τρίχα.
Και αν δεν είναι γιατρός και είναι νοσηλευτής όπως συνηθίζεται ,εκεί τι γίνεται? Παίρνεις ως δεδομένο ότι θα γίνει τόσο καλή δουλειά και δεν θα πειραχτούν τα ήδη υπάρχοντα?
Δεν είναι δεδομένο παντού αυτό που λες φίλε...μόνο σε πολύ έμπειρα χέρια έχεις κάποια ασφάλεια..έχουμε δει εδώ πολλά σοκ Λος που δεν επανήλθαν ποτέ..μην εκφράζεις βεβαιότητα για τίποτα.

Romeo_

New Member
Άρα ποντάρεις στην ικανότητα και μόνο του γιατρού?

Και αν δεν είναι γιατρός και είναι νοσηλευτής όπως συνηθίζεται ,εκεί τι γίνεται? Παίρνεις ως δεδομένο ότι θα γίνει τόσο καλή δουλειά και δεν θα πειραχτούν τα ήδη υπάρχοντα?
Δεν είναι δεδομένο παντού αυτό που λες φίλε...μόνο σε πολύ έμπειρα χέρια έχεις κάποια ασφάλεια..έχουμε δει εδώ πολλά σοκ Λος που δεν επανήλθαν ποτέ..μην εκφράζεις βεβαιότητα για τίποτα.

Θα συμφωνησω στα οσα λες περι απειρίας κλπ. Αυτο ομως εχει να κανει με το οτι οντως χτυπανε τον υγιη τριχοθυλακα ακομη και απο λαθος.
Γιαυτο και ειπα πως αν ειναι υγιης και αν δεν τον πειραξει ο γιατρος. Εχεις απολυτο δικιο στο οτι κανουν και νοσηλευτες την δουλεια και οντως μιλουσα για σεναριο εμπειρων χεριων και σωστης δουλειάς στο κεφάλι! Δεν διαφωνω καθολου με τα οσα λες και εχω δει κι εγω, δυστυχως θα πω, κακες δουλειες που οντως τρίχα μαμά δεν επανερχεται.

aeratos28

Just aeratos
Απλά διευκρίνιση κάνουμε στο θέμα γιατί θα το δει κανένας που δεν έχει ιδέα και δεν θα το έχει ούτε σαν σκέψη στο μυαλό του όπου και να πάει σε όποια κλινική και θα λέει μια χαρά όλα θα πάνε μόνο θα γεμίσω μαλλιά δεν χάνω αλλα κτλ κτλ..και θα του κάνουν κανένα κεφάλι καρνάβαλο και τα μεταμοσχευμενα να βγουν με τις απώλειες που θα έχει από τα μαμα θα είναι και θα φαίνεται χειρότερος
Θα συμφωνησω στα οσα λες περι απειρίας κλπ. Αυτο ομως εχει να κανει με το οτι οντως χτυπανε τον υγιη τριχοθυλακα ακομη και απο λαθος.
Γιαυτο και ειπα πως αν ειναι υγιης και αν δεν τον πειραξει ο γιατρος. Εχεις απολυτο δικιο στο οτι κανουν και νοσηλευτες την δουλεια και οντως μιλουσα για σεναριο εμπειρων χεριων και σωστης δουλειάς στο κεφάλι! Δεν διαφωνω καθολου με τα οσα λες και εχω δει κι εγω, δυστυχως θα πω, κακες δουλειες που οντως τρίχα μαμά δεν επανερχεται.

Μπλουζα