Πρόβλημα με PayPal

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

datako

New Member
Λοιπόν, προσπαθώ να αγοράσω απο εδώ http://www.minoxidil-direct.co.uk/index.htm rogain foam και μου βγάζει το εξής μήνυμα:
You cannot complete this action on the card you have selected. Please select another card.
Ξέρει κανείς γιατί; Η κάρτα έχει μέσα λεφτά. Τώρα ψάχνω να δω αν έχω δηλώσει σωστά τα στοιχεία μου. Τι βάζουμε στο city και τι στο region? Εγώ μένω στο κερατσίνι (κοντά στον πειραιά είναι) ξέρει κάποιος τι ακριβώς θα βάλω σε αυτά τα δύο;

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kos1987

New Member
Απ: Πρόβλημα με PayPal

Σου ηρθε μαιλ απο το paypal οτι η καρτα σ εχει καταχωρηθει?Σ'εμενα πριν απο 3 χρονια ειχε παρει 24 ωρες...

datako

New Member

Ναι, το έχω ξανα χρησιμοποιήσει το paypal. Απλά είναι η πρώτη φορά που παραγγέλνω κάτι για να μου το φέρουν σπίτι. Είχα πάρει συνδρομή σε rapidshare και τέτοια πράγματα.
Καμιά άλλη ιδέα;

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

Στο region βάζεις τον νομό , και στο city την πόλη.

Lord Raflas

New Member

-ειναι προπληρωμενη η καρτα?τα εβαλες σημερα τα φραγκα?αν ναι υπαρχει πιθανοτητα να ειναι διαθεσιμα προς τις 8-9 το βραδυ

τουλαχιστον με την δικια μου προπληρωμενη απο τραπεζα κυπρου αυτο γινεται..

datako

New Member

Παιδιά ευχαριστώ για την βοήθεια.. Το έλυσα το πρόβλημα μου.. Η τράπεζα μας την είχε κάνει την ζημιά..

Παιδιά πρόβλημα! Θέλω συμβουλή... Έκανα παραγγελία στο minoxidildirect.com, πλήρωσα μέσω paypal με προπληρωμένη κάρτα $15.99 για το προϊόν και $6.99 για shipping. Η παραγγελία ολοκληρώθηκε κανονικά, μου έδωσαν και αριθμό παραγελίας. Μια μέρα μετά μου στέλνει e-mail η paypal λέγοντας μου να στείλω επιπλέον 6.99$ για shipping!!! Την επόμενη μέρα η minixidil μου στέλνει e-mail λέγοντάς μου οτι η παραγγελία έχει δρομολογηθεί. Τι πρέπει να κάνω??

AKHS

Member

Μήπως δεν είχες το ανάλογο ποσό μέσα στην προπληρωμένη κάρτα σου?

tropheus

Well-Known Member

Γιωργος 65 είπε:
Παιδιά πρόβλημα! Θέλω συμβουλή... Έκανα παραγγελία στο minoxidildirect.com, πλήρωσα μέσω paypal με προπληρωμένη κάρτα $15.99 για το προϊόν και $6.99 για shipping. Η παραγγελία ολοκληρώθηκε κανονικά, μου έδωσαν και αριθμό παραγελίας. Μια μέρα μετά μου στέλνει e-mail η paypal λέγοντας μου να στείλω επιπλέον 6.99$ για shipping!!! Την επόμενη μέρα η minixidil μου στέλνει e-mail λέγοντάς μου οτι η παραγγελία έχει δρομολογηθεί. Τι πρέπει να κάνω??

Απλά στείλε ένα mail στη minoxidildirect.com και πες τους ακριβώς αυτό που είπες σε μας ...

Τελικα η παραγγελια ηρθε χωρις να μου ζητησουν τα ΕΛΤΑ να πληρωσω αυτο το επιπλεον ποσο.

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα