Πρόβλημα με Ξηροδερμία και Τριχόπτωση!

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

miotesoro

New Member
Μετά από αναζήτηση σε google για το πρόβλημα μου,τι να κλανω κλπ έπεσα σε αυτό εδώ το φόρουμ!Όποτε γράφτηκα και παίρνω το θάρρος να ρωτήσω κάποια πράγματα!!

Λοιπόν,είμαι 20 χρονών,και το τελευταίο καιρό έχω παρατηρήσει σημαντική αραίωση στο κεφάλι,κυρίως στη περιοχή των κροτάφων και μπροστά!!!Οι τρίχες φαίνονται αρκετά αδύναμες!
Το θέμα είναι ότι μέχρι τώρα,λουζόμουν με κλασικά σαμπουάν από σούπερ μάρκετ και έβαζα αρκετά συχνά αν όχι καθημερινά gel κλπ !!
Και έχω παρατηρήσει κνησμό και ξηροδερμία..μου το είπε και ο κομμωτής!

Και ερωτώ..να πάω καμιά βόλτα από φαρμακείο να πάρω κανένα σαμπουάν κατα της ξηροδερμίας ?? Διάβασα με μια γρήγορη ματιά για ένα fungoral,είναι καλό ??
Αν το χρησιμοποιήσω,μαζί με τη ξηροδερμία θα δυναμώσουν και θα πυκνώσουν λίγο τα μαλλιά ?? Γιατί αυτό είναι που με καίει ...
Ευχαριστώ και περιμένω γνώμες!
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

sofo85

New Member
Απ: Πρόβλημα με Ξηροδερμία και Τριχόπτωση!

το fungoral ειναι το καλυτερο σαμπουαν για ξηροδερμια λοω της ουσιας κετοκοναζολης που περιεχει αυτο και καποια αλλα σαμπουαν οπως το botaderm(δεν ειναι ομως για καθημερινη χρηση και καλο εινα να μην το χρησιμοποιεις για πολυ καιρο,πρεπει να κανεις κανα διαλειμα που και που).Αυτο ομως απο μονο του δεν σου λυνει το προβλημα της τριχοπτωσης.Επισκεψου εναν δερματολογο για να σου πει εαν η τριχοπτωση οφειλεται μονο στην ξηροδεμια η εαν εχεις Α.Α.Και στη συνεχεια διαβασε τα θεματα του φορουμ για να αποφασισεις τι θεραπεια θα ακολουθησεις.Απο το δερματολογο μην περιμενεις πολλα πραγματα για θεραπεια(και μην πας σε οποιον-οποιον) αλλα στο κατω κατω αυτοι ειναι γιατροι και οχι εμεις εδω στο φορουμ.
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα