Προτεινόμενη Θεραπεία για μένα

chimairax

New Member
Καλησπέρα σας παιδιά και καλώς με βρήκατε στο φόρουμ.

Μπορώ να πω πως έχετε κάνει πολύ καλή δουλειά εδώ μέσα, και πως έμαθα αρκετά για τις θεραπείες και τα φάρμακα.

Ωστόσο χάθηκα λίγο με τόσες πληροφορίες, για αυτό εψευσα και να αναρτήσω νέο θέμα.

Είμαι 21 ετών. Από τα 18 μου μετά από μια πολύ απότομη δίαιτα (γύρω στα 10 κιλά σε ένα μήνα) εκτός από κιλά έχασα και μαλλιά. Επίσης τότε τα είχα αφήσει, τα πατίκωνα με κεριά και άλλες βλακείες και τα κούραζα. Και έτσι με εγκατέλειψαν.

Κι αυτό παραμένει ως σήμερα. Υπάρχει αραίωση στο κεφάλι μου και αμα συνεχίσω έτσι, με κόβω στα 25 μου να με συνηθίζω γλομπέ.

Ωστόσο μην φανταστείτε τίποτα πολύ άσχημο, είναι απ τις περιπτώσεις που προλαβαίνω. Έχω παντού μαλλιά αλλά είναι αρραιωμένα.

Θα πήγαινα σε δερματολόγο για να μου πει σίγουρα, αλλά δε με βαστάει η τσέπη μου. Κάτι διάβασα για την μινοξιδόλη και κάτι άλλα σαμπουάν.

Ποιά μου προτείνετε να αγοράσω;

Επίσης, αυτά που μπορώ να τα βρω, σε τι ποσότητες να τα χρησιμοποιώ και σε τι συχνότητα;

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

MANKAR

Active Member
καλως ορισες φιλε και καλη συνεχεια και καλα αποτελεσματα σε οτι θεραπεια ακολουθησεις!!!κοιτα για σαμπουαν θα σου προτηνα 2 , ενα φυτικο της apivita για την τριχοπτωση , η' το fungoral το οποιο ειναι για δερματοπαθησεις και μυκητες του τριχωτου!!το καθε ενα κοστιζει απο 8 εως 10 ευρω , εγω τα βαζω και τα δυο εναλλαξ και ειμαι ευχαριστημενος , αν θες κανε μια δοκιμη και πεσμου τις εντυπωσεις σου!!
Υ.Γ. αν μπορεις ανεβασε και μια φωτο να δουμαι το προβλημα σου!!

Chs

Μέλος του προσωπικού
chimairax είπε:
Καλησπέρα σας παιδιά και καλώς με βρήκατε στο φόρουμ.

Μπορώ να πω πως έχετε κάνει πολύ καλή δουλειά εδώ μέσα, και πως έμαθα αρκετά για τις θεραπείες και τα φάρμακα.

Ωστόσο χάθηκα λίγο με τόσες πληροφορίες, για αυτό εψευσα και να αναρτήσω νέο θέμα.

Είμαι 21 ετών. Από τα 18 μου μετά από μια πολύ απότομη δίαιτα (γύρω στα 10 κιλά σε ένα μήνα) εκτός από κιλά έχασα και μαλλιά. Επίσης τότε τα είχα αφήσει, τα πατίκωνα με κεριά και άλλες βλακείες και τα κούραζα. Και έτσι με εγκατέλειψαν.

Κι αυτό παραμένει ως σήμερα. Υπάρχει αραίωση στο κεφάλι μου και αμα συνεχίσω έτσι, με κόβω στα 25 μου να με συνηθίζω γλομπέ.

Ωστόσο μην φανταστείτε τίποτα πολύ άσχημο, είναι απ τις περιπτώσεις που προλαβαίνω. Έχω παντού μαλλιά αλλά είναι αρραιωμένα.

Θα πήγαινα σε δερματολόγο για να μου πει σίγουρα, αλλά δε με βαστάει η τσέπη μου. Κάτι διάβασα για την μινοξιδόλη και κάτι άλλα σαμπουάν.

Ποιά μου προτείνετε να αγοράσω;

Επίσης, αυτά που μπορώ να τα βρω, σε τι ποσότητες να τα χρησιμοποιώ και σε τι συχνότητα;

Καλώς όρισες :)

Τα κεριά και τα προϊόντα styling μπορούν να προκαλέσουν τριχόπτωση αλλά είναι παροδική.. όμως στην περίπτωση σου είναι χρόνια από ότι κατάλαβα η αραίωση που παραμένει.. και είπες ότι έγινε μετά την δίαιτα? Ίσως να κάνεις κάποιες γενικές εξετάσεις κ.λ.π να δεις μήπως υπάρχει έλλειψη σιδήρου, αλλά αυτό σπανίζει..

Απλά πες μου η αραίωση είναι σε όλο το κεφάλι? δλδ και πισω και πλάγια και πάνω? Η μόνο στην πάνω περιοχή του κεφαλιού και μπροστά?

Πρώτα ανέβασε φωτό με τα μαλλιά σου.. ίσως να μην χρειαστεί να πας σε δερματολόγο..
Τα σαμπουαν δεν κάνουν τίποτα στην τριχόπτωση.. (αλωπεκία) δλδ δεν σταματούν για κανένα λόγο την αιτία πτώσης των μαλλιών.

Μπλουζα